sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Anastasia Beverly Hills Sultry paletti

Anastasia Beverly Hills julkaisi uuden Sultry -luomiväripaletin tänä syksynä, juuri sopivasti ennen pikkujoulukauden alkua. Sultry on kaikkea, mitä juhlameikiltä voit toivoa. Kimallusta, säihkettä ja hohtoa. Anastasia on viimeaikoina julkaissut uusia paletteja aika tiuhaa tahtia, tänä vuonna on mun muistaakseni tullut kolme uutta. Mä olen kerännyt kokoelmaani kaikki ABH paletit (tätä uutta mallia) ja tottakai Sultry oli myös saatava, jotta kokoelma pysyi täydellisenä. Jos teitä muuten kiinnostaa jonkinlainen koontipostaus näistä ABH paleteista, missä vertailen näitä keskenään ja kerron omat lempparini, niin kertokaa ihmeessä kommenttiboksissa.

Suomessa Anastasiaa myy Kicks.fi* ja Kicks myymälät. Oman palettini ostin Kicksin verkkokaupasta, koko Anastasian valikoimaan voit käydä tutustumassa täällä*.

*Affiliate linkki

Anastasia Beverly Hills Sultry paletti

Anastasian paleteissa ollaan totuttu näkemään samettinen pakkaus, mutta se perinne on nyt katkaistu. Sultry on myös pakkaukseltaan kimaltelevaa glitteriä ja poikkeaa näin ollen sisaruksistaan aika lailla. Paletti on todella näyttävä, etenkin kun valo osuu siihen oikeasta kulmasta ja kaikki kimallus tulee esiin. Tämä tuntuu karhealta koskea, mutta onneksi glitteriä ei juurikaan varise pois paletista tai jää sormiin. Muutama hippunen korkeintaan. Täytyy silti sanoa, että olen tykännyt itse enemmän niistä samettisista pakkauksista.

Anastasia Beverly Hills Sultry paletti

Sisällöltään Sultry paletti on täydellinen tähän juhlakauteen, sillä paletista löytyy laaja valikoima erilaisia kimaltelevia luomivärejä hyvin neutraaleissa sävyissä. Tällä saa siis tehtyä upeita juhlameikkejä, mutta ei mitään kovin erikoista tai räväkkää sävyjen puolesta. Ainoa "väripilkku" in tuo korallinen Bloom -sävy. 

Anastasia Beverly Hills Sultry paletti

Mattasävyt ovat pigmenttisiä, mutta mun mielestä eivät ehkä ihan vastaa sitä tasoa, mitä aikaisemmissa paleteissa on nähty. Shimmerit taas ovat mielettömän upeita, metallisia tai glitterisiä sävystä riippuen. Kokonaisuutena mun mielestä paletti on todella toimiva ja laadukas, mattasävytkin ovat hyviä ja kerrostettavissa. Jos mun pitäisi veratta tätä johonkin ABH palettiin laadullisesti, niin sanoisin, että lähinnä on Prism -paletti.

Sultry paletti saa myös ison plussan siitä, että se ei ole pelkkä uusi lämminsävyinen paletti. Tästä löytyy neutraaleja sävyjä, sekä viileitä sävyjä ja se onkin tosi mukavaa vaihtelua. Olisin itse kaivannut tähän ehkä vielä yhden häivytyssävyn lisää, mutta tälläisenäänkin paletti on toimiva.

Anastasia Beverly Hills Sultry paletti

Mikä on sun suosikki ABH luomiväripaletti?

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Anastasin meikit ja varsinkin nuo luomiväripaletit ovat olleet omallakin himotuslistalla, mutta kieltämättä luettuna heidän harrastavan ikäsyrjintää niin homma vähän floppasi siihen enkä tiedä haluanko sellaista firmaa kannattaa jonka mielestä yli 40-vuotias ei ole enää mitään :/ Ihaniahan nuo ovat, mutta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siis mikä juttu? En mä oo tollasesta kuullutkaan :o. Onhan rouva itsekin yli 40 v niin aika jännä väite..

   Poista
 2. Voisin ostaa tän paletin ihan vaan noiden shimmersävyjen takia<3 Muuten tää ei ehkä niin iske, mutta rakastan kaikkea kimaltavaa luomilla :D MR on mun ehdoton suosikkini ja Norvina tulee hyvänä kakkosena ABH:n paleteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anastasian shimmerit on kyllä ihania <3. Mä tykkään kanssa kovasti Norvinasta ja voi olla, että se on jopa mun lemppari kaikista. Subculture on kanssa kiva ja MR :)

   Poista
 3. Oi ihana paletti ja mitkä värit! :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen niin haaveillut tän paletin ostamisesta mutten yksinkertaisesti voi perustella sitä itselleni! Shimmerit on tässä täydelliset, samoit mattasävyt, mutta olen niin hyvin tullut toimeen mun nykyisillä (etenkin Jaclyn Hillin paletilla) etten vaan kehtaa :D Jos paletin jostain saisin, ei se jäisi käyttämättä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mä ymmärrän ton tunteen hyvin :D. Silti ostan, jos joku oikeesti pistää silmään.

   Poista
 5. Tää paletti on aika hämmentävä ottaen huomioon, että aika vastahan Norvina ja Soft Glam tulivat markkinoille ja ne ovat neutraaleja/kylmänsävyisiä nudepaletteja. Ja minusta molemmat ovat sävymaailmaltaan toimivampia. Sultry ei mielestäi ole yhtään teemansa mukainen ja kimaltavat sävyt näyttävät ainakin kuvissa tosi samoilta.

  Eipä sillä, mulla ei oo yhtään ABH:n palettia. :D Oon vähän skeptinen, koska ne kuulemma menevät vanhaksi suhteellisen äkkiä ja kuulemma pölisevät hirveästi. Subculturea harkitsin, koska sävymaailma on ehkä makein ikinä, mutta se sai niin paljon huonoja arvosteluja, että jätin väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa ihmetellyt tätä tämän vuoden nopeaa julkaisutahtia, mun mielestä voisi vähän hidastaa. Sultry ei tosiaan sovi oikein porukkaan, mutta tän on varmaan tarkoituskin olla enemmän sellainen "holiday edition".

   Mä en oo huomannut tuota vanhenemista vielä, onneksi. MR alkaa olla kyllä jo ainakin pari vuotta vanha, vai koskakohan se julkaistiin. Pöllyäviä nämä ovat kaikki, mutta mua se ei käytössä ole haitannut, eivät varise poskille onneksi kauheasti. Subculture on kaikista huonoista arvosteluistaan huolimatta yksi mun lemppareista :)

   Poista
 6. Kivan näköinen ja itselleni tarpeeksi "tavallinen", että voisin hankkiakin. Harvemmin kokeilen kauhean räikeitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tosiaan kivan neutraalit sävyit, sopii moniin erilaisiin meikkeihin. :)

   Poista
 7. Ihanan kauniit glitterit, upeat sävytkin -vähän neutraalimmat. Toi sopisi hycin talvipakkasille :) ja varmasti hyvät pigmentit anastasian tapaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, onhan tässä se perus ABH laatu kohdillaan :). Sävyt on tosi klassiset ja sopivat moniin tilaisuuksiin ja meikkeihin.

   Poista
 8. Mitä tarkoitat häivytyssävyllä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista vähän vaaleampaa neutraalia sävyä, jonka häivytän luomivakoon ensimmäisenä, joka auttaa sitten muita luomivärejä häivyttymään paremmin :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...