perjantai 23. marraskuuta 2018

Black Friday tärpit

Vuoden paras shoppailupäivä Black Friday on taas täällä! Mä olen jo muutamana vuotena vinkkaillut teille mun mielestä kiinnostavia alennustärppejä, tänä vuonna tottakai jatketaan samalla linjalla. Vaikka tää vuosi on ollut siitä erikoinen, että monessa paikassa alennukset on kestäneet koko viikon ellei pidempäänkin. Mä olen jo ekat ostokset tehnyt tällä viikolla, mutta vielä muutamia juttuja silmäilen itselleni. Mulla on myös tapana hyödyntää nämä alet joululahjojen ostoon. Mennäänpä sitten itse asiaan ja niihin alennuksiin!



BeautyBaylla on ollut ihan huikeita tarjouksia jo viime viikosta lähtien, tuotteita saa jopa -50%. Itse tilasin BeauyBaysta mm. Juvia's place paletin, JOUER poskipunaduon, Zoevan luomiväripaletin ja pari huulipunaa. Käy ihmeessä katsomassa valikoima läpi, löydät varmasti jotain jännää! Myös Jeffree Star tuotteet oli hyvässä alennuksessa muuten :).



Cultbeauty:n valikoimista löytyy vaikka mitä ihanaa, mm. Huda beauty, Too Faced, Hourglass, Drunk Elephant ja BECCA. Nyt saat -15% alennusta kaikista yli 20 punnan tilauksista, 20% alennusta yli 100 punnan tilauksista ja 25% yli 250 punnan tilauksista. Alennuskoodi näkyy heti etusivun yläreunassa (esim. BLACKOUT15).



Sigman verkkokaupasta saat nyt -30% koko valikoimasta sekä ilmaiset postikulut Suomeen. Jos olet vailla laadukkaita siveltimiä, tää kannattaa ehdottomasti hyödyntää. 



Korealaisen kosmetiikan ystäviä hemmotellaan, sillä koko Bearelin valikoima on supertarjouksessa! Tätä kirjoittaessa varsinaisia tarjouksia ei ole vielä julkaistu, mutta kuulostaa tosi lupaavalta ja itse NARSaion kyllä kurkata tarjonnan heti aamulla.


Kicksillä on vietetty mustaa viikkoa vaihtuvin tarjouksin. Tänään perjantaina saat -25% kaikista tuoksuista ja huomenna lauantaina -25% kaikista meikeistä (ei Urban Decay). Nyt kannattaa tarttua tarjoukseen ja napata suosikit esim. itCosmeticsilta, Anastasialta, MACilta ja Smashboxilta.




Cocopandalla vietetään myös mustaa viikkoa ja lähes koko valikoima on alessa, -25%-80%. Aika huikeita etuja siis tiedossa! 



NARSin verkkokaupasta saat nyt -20% alennuksen koodilla BLACKFRIDAY. Tuotteet tulevat EU:n sisältä, joten alveista ei tarvitse huolehtia, mitään lisäkuluja ei tilaukseen tule. Mä suosittelen erittäin lämpimästi testaamaan ainakin heidän Soft matte complete -peiteainetta, joka on ihan huippu!



Jos haluat täydentää luonnonkosmetiikkavarastoja, tarjoaa Naturelle nyt -25% alennusta koko valikoimasta. Käytä kassalla koodia BLACK18.


Aiotko sinä tehdä black friday ostoksia? :)

Love, Mari






2 kommenttia:

  1. Mulla lähti nää BF ostokset ihan käsistä, tuli ostettua sokokselta ja kiksiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti teet postauksen ostoksista, olisi kiva nähdä mitä kaikkea ostit :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...