lauantai 31. maaliskuuta 2018

Batiste kuivashampoot

Moikka kaikille ja mukavaa pitkää viikonloppua! :) Mainitsin jo mun maaliskuun suosikit -postauksessa, että sain jokin aika sitten testattavaksi kaksi kevään uutuutta Batistelta. Toinen näistä jo vilahti siinä suosikit postauksessa, mutta puhutaan näistä nyt hetki vielä uudestaan. Batiste on jo pitkään ollut mun suosikki kuivashampoo valmistajani ja olenkin käyttänyt eri tuoksuja jo vuosia. Uutuudet innostaa aina, joten olin tosi iloinen saadessani nämä kokeiluun!


Kevään uutuuksiin kuuluu siis tuoksut pink pineapple ja luxe. Näistä pink pineapple oli se mun suosikiksi noussut, mutta luxe ei ole myöskään ollenkaan huono! Batisten kuivashampoot imevät hiuksista kaiken ylimääräisen rasvaisuuden ja ne saavat hiukset näyttämään tuuheammilta ja raikkailta. Mulla on tapana pestät hiukset joka toinen päivä ja aina välipäivänä käytän kuivashampoota. Joskus käytän näitä myös pesun jälkeen tuomaan hiuksille sitä tuuheutta ja volyymia, jos on kovin lättänä hiuspäivä. Batistelta löytyy myös oma versio tummahiuksisille, mutta mä olen ihan tyytyväisenä käyttänyt näitä tavallisiakin, ne häivyttyvät tummaankin  hiukseen hyvin kunhan muistaa pörröttää hiuksia suihkutuksen jälkeen.


Pink pineapple on tuoksultaan ihanan hedelmäinen, kesäinen trooppinen lomamatka. Tästä tulee niin hyvä fiilis aina aamuisin hiuksiin suihkuttaessa, ihan kuin olisi jossain Kreikassa juomassa piña coladaa. Tuoksusta löytyy guavaa, omenaa, appelsiinia, myskiä, ruusua, jasmiinia, granaattiomenaa ja santelipuuta. Nimestään huolimatta varsinaista ananasta ei tähän ole sisällytetty. Tämä on tullut myyntiin tammikuussa Sokos tavarataloihin ja Emotioneihin, hintaa pullolla on 7,90€. Pink pineapple on limited edition -tuoksu, joten jos haluat tätä kokeilla, kannattaa käydä se nappaamassa mahdollisimman pian.


Luxe tuoksuu nimensä mukaan hyvin ylelliselle ja hienostuneelle. Tuoksu on todella miellyttävä myöskin, mutta tämä ei aiheuta mitään välitöntä lomatunnelmaa tai vastaavaa. Toimii kuitenkin hiuksissa yhtä hyvin kuin muutkin Batistet, joten jos olet tälläisten rikkaampien tuoksujen ystävä, voisi luxe olla sun valinta. Tästä löytyy tuoksuna mm. greippiä, mansikkaa, omenapuun kukkaa, nektariinia, lootusta, jasmiinia, orvokin lehtiä ja pihkaa. Luxe tuli myyntiin helmikuun alussa K-Citymarket marketteihin ja kyseessä on myöskin limited edition tuoksu.

Oletko jo kokeillut Batisten kuivashampoita?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteinä

8 kommenttia:

  1. Batiste on ehdoton suosikkini myös itselläni ja nämä uutuudet ovat aivan ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, täytyy käydä hasmtraamassa jokunen pullo ennen kuin poistuvat myynnistä :D

      Poista
  2. Itse käytän kuivashamppoota paljon ja olen kokeillut x määrän merkkejä. Ärsyttääköhän tuo päänahkaa? Itselläni niinkin hyvä merkki kuin Sebastian aiheutti kamalaa kutinaa ja nyt olen pitkään etsinyt jotain mahdollisimman luonnonmukaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, mä en ole huomannut koskaan batisten tuotteiden ärsyttävän mun päänahkaani, vaikka mulla on päänahan psoriaasi ja usein punoittava ja arka päänahka. En sitten tiedä, jos sun päänahalla on taipumusta ärsyyntyä tälläisistä niin miten vaikuttaa, mutta ainakin nämä on tosi edullisia jos haluaa kokeilla :)

      Poista
  3. Batisten kuivashampoot on parhaita<3 Saman kaksikon sain itsekin itselleni ja Pink Pineapple vei heti mun sydämeni. Niin ihana tuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä taitaa olla aika monen lemppareita ja ihan hyvästä syystä, en ole parempiin vielä törmännyt :)

      Poista
  4. Batisten kuivashampoot ovat täällä ahkerassa käytössä... :) olen muutamia muitakin merkkejä kokeillut...mutta ei mikään voita Batistea. Iso plussa myös että on kohtuullisen hintainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, jotenkin sitä aina palaa Batisteen! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...