sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Kolme parasta meikkivoidetta kuivalle iholle

Ihanaa pääsiäistä kaikille! Kävin eilen tekemässä häämeikkikokeilua ystävälleni ja huomasin napanneeni mukaan vain oman luottomeikkivoiteeni, joka ei sitten tietenkään toiminut ystäväni kuivalle iholle yhtään niin hyvin mitä olisin toivonut. Mun oma ihoni on tällä hetkellä melko normaali, ei kovin kuiva eikä liian öljyinen, mutta mulla on ollut myös tosi kuivia aikoja. Sain tuon eilisen jälkeen idean koota yhteen postaukseen mun suosikki meikkivoiteet kuivalle iholle, eli ne joihin itse aina tartun kun iho kiukuttelee ja tuntuu rutikuivalta. 


Mulla on pääasiassa kolme kuivan ihon suosikkia. Tähän olisi voinut ottaa mukaan myös edullisen Lumenen CC voiteen, joka oli aikoinaan mun lempparini, mutta en ole siihen juurikaan enää tarttunut, joten jätin sen pois listalta. Jos kuitenkin etsit marketista hyvää meikkivoidetta, kannattaa tsekata Lumenen CC. Tälle mun listalle päätyi Urban Decay:n one & done, The Ordinaryn seerumimeikkivoide ja Diorin Forever.


Urban Decay one & done hybrid complexion perfector on mun luottotuotteeni etenkin kesäaikaan. Tämä ihon sävyä tasoittava hybridivoide antaa iholle meikkivoiteen peittävyyttä, BB voiteen hoitavuutta ja aurinkosuojan. Tuotteessa on tosiaan SPF20 mikä tekee tästä täydellisen kesämeikkivoiteen. Peittävyydeltään sanoisin tän olevan kevyestä keskipeittävään, jonkinverran tätä pystyy kerrostamaan. Ihon sävy tasoittuu huomattavasti ja kaikki pienet virheet jää piiloon tän avulla, mutta iho näyttää tosi luonnolliselta ja pakkelittomalta. Klikkaa ostoksille tästä.*


The Ordinary colours serum foundation oli viime kesän hittilöytö ja kuivan ihon paras kaveri. Jos kärsit pääasiassa ihon kuivuudesta, mutta iholla ei muuten ole paljoa virheitä tai peitettävää, on tämä ihan täydellinen sulle. Seerumimeikkivoide on koostumukseltaan todella kevyttä ja juoksevaa ja se levittyy iholle silkkiseksi hunnuksi. Tämä tasoittaa ihonsävyä eikä jää kiinni ihon kuiviin kohtiin, mutta peittävyydeltään tämä on hyvin kevyt. Itse tykkäsin käyttää tätä kesällä paljonkin, sillä iho sai hengittää samalla ja kasvot näyttivät luonnollisen kauniilta. Kun haluan lisää peittävyyttä, mutta silti kevyen ja kosteuttavan lopputuloksen, sekoitan joukkoon hieman saman merkin coverage meikkivoidetta ja combo on täydellinen. Klikkaa ostoksille tästä.


Dior diorskin Forever meikkivoide on näistä kaikista se perinteisin meikkivoide. Ja kenties mun ultimaattisin suosikki. Tämä jättää iholle niin kauniin, tasaisen ja heleän pinnan, joka on kuitenkin hyvin peittävä. Kuvauksen mukaan tämä on silkkisen pinnan jättävä mattameikkivoide, mutta mun ihollani en kuvailisi tätä kovinkaan mattaiseksi vaan enemmänkin satiinisen heleäksi. Tämä on peittävyydeltään mun mielestä keskipeittävä ja kerrostettavissa ihan peittäväksi, mutta ei koskaan tunnu kasvoilla paksulta tai tukahduttavalta. Tämä ei tarraa kiinni mun ihon kuiviin kohtiin, vaan saa ihon näyttämätään blurratulta ja ihan vaan kauniilta. Etenkin jonkin kosteuttavan primerin kanssa tämä on täydellinen kuivalle iholle, joka kaipaa myös hyvää peittävyyttä. Klikkaa ostoksille tästä.*

Haluatteko nähdä myös mun suositukset öljyiselle iholle?

Love, Mari

*Affiliate linkki

8 kommenttia:

  1. Minulla on varmaankin joskus ollut tuota Dioria tai sitten se on ollut testissä. Ja se tuntui hyvälle. Voi vitsi! Ostin just MAC ohuen meikkivoiteen ja unohdin että onhan niitä muitakin. 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MACilla on kanssa paljon kehuttuja meikkivoiteita, varmasti ostit hyvän :). Mulla on vaan yksi, nourishing waterproof ja se onkin yksi lemppareista kun haluan oikein kestävän ja peittävän pohjan.

      Poista
  2. Näihin pitääkin tutustua tarkemmin! Nimimerkillä oma iho on ollut tänä talvena tosi kuiva ja hups, kun ei vanhat luottomeikkivoiteet oikein toimikaan enää. Mukavaa pääsiäisen jatkoa 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kävi samoin, luottomeikkivoide ei enää toiminutkaan niin piti vähän laajentaa uusien tuotteiden pariin :D. Onneksi kevät on kohta täällä!

      Poista
  3. Kiitos näistä vinkeistä, minulla kanssa tulee joskus hetkiä, että iho on todella kuiva. Tuosta Diorista olen kuullut paljon puhuttavan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dior on ihana, en yhtään ihmettele miksi siitä puhutaan niin paljon :).

      Poista
  4. Kiitos näistä vinkeistä. Ainut joka oli itselleni tuttu oli Diorin meikkivoide, ja se on kyllä aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on! :) Itse tykkään kovasti näistä kaikista, vähän eri tarkoituksiin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...