keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Meikki-keskiviikko; orange madness

Heippa kaikki ja kivaa meikki-keskiviikkoa! Tänään jatketaan vielä tosi värikkäällä linjalla, mutta lupaan tehdä ensi viikoksi vähän neutraalimpaa lookkia. Sain vähän aikaa sitten käsiini ColourPopin uusia super star -luomivärejä, jotka esittelin täällä blogissakin jo hetki sitten. Samassa tilauksessa mulle tuli myös muutama uusi super shock shadow ja niitä oli kaikkia pakko päästä heti kokeilemaan. Tämä meikki ei ole mitenkään uniikki, olen käyttänyt vastaavia sävyjä monenmonta kertaa ja tulen käyttämään jatkossakin, koska nää oranssit vaan on ihania!


Käytin tässä primerina Boxycharmin mukana tullutta Dr. brandt pores no more luminizer primeria ja se on vaikuttanut ihan hyvältä näin ensi alkuun. Vaatii lisää testailua, ennen kun voin sanoa lopullisen mielipiteen, mutta toistaiseksi oon tykännyt. Meikkivoiteena tässä oli mun uusi lemppari Diorin Forever, joka jostain syystä ei ollut tässä meikissä ihan parhaimmillaan. Nyt kuvia läpi käydessä huomasin, että otsassa ja nenän alueella on ollut vähän vaikeuksia meikkivoiteen levityksessä.


Tähän meikkiin halusin heleän ja kuulaan pohjan, paljon hehkua. Käytinkin meikkivoiteen päällä voidemaista aurinkopuuteria Chanelilta, se antaa iholle lämpöä olematta puuterisen näköinen. Highlighterina käytin MUFE:n upeaa kultaista korostuspuuteria, joka on ihan täydellinen kesäsävy, kun iho saa hieman päivetystä.


Silmämeikkiin käytin UD:n nakupaletista kahta mattaruskeaa sävyä luomivaon varjostukseen. Koko luomelle painelin ColourPopin pressattua pigmenttiä sävyssä Monkey business, joka on super kirkas oranssi. Mun oma oli jostain syystä vähän kuivan tuntuinen kun avasin sen, mutta pistin sormenpäällä sekaan tipan kasvoöljyä ja nyt se on todella kermainen ja pigmenttinen. Jos teillä on joskus ongelmia CP:n luomivärien kuivumisen kanssa, niin tuo öljy toimii tosi hyvin. 

Päälle taputtelin vielä uutta super star -luomiväriä sävyssä Cameo, koska en malttanut olla kokeilematta sitä. Se toi tuohon luomelle kivan hohteen ja vähän kimallusta, mutta Monkey business näkyy pääasiassa sävynä. Alaluomelle levitin super shock luomiväriä sävyssä Issa, joka on myös uutuus mulle ja aivan ihana! Oon haaveillut tuosta sävystä jo pitkän aikaa, siitä asti kun näin sen julkaisun ja nyt vihdoin pääsen sitä käyttämään. Varmasti tuutte näkemään meikin, jossa Issa on ihan pääosassa. 

Oranssi -teemalla jatkettiin myös huulien osalta, vaikka joku nude olisi tehnyt tästä vähän hillitymmän. Käytin ColourPopin ultra satin huulipunaa sävyssä Botanical, jonka päälle levitin vielä ABH:n kiiltoa sävyssä Sunset strip. 

Suositko värikkäitä vai neutraaleja meikkejä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Dr. brandt pores no more luminizer primer
Dior Forever foundation, 020
MUFE ultra HD invisible cover concealer, R30
RCMA no-color powder
Chanel Soleil Tan de Chanel bronzing makeup base
Too Faced primed & poreless powder
MUFE Pro bronze fusion, 30M
MUFE Pro light fusion, 02
NARS Orgasm blush

Inglot eye makeup base
Urban Decay Naked palette; Naked, Buck
ColourPop super shock shadow; Issa, Monkey business, Kennedy
ColourPop super star loose pigment; WKND, Cameo
ColourPop crème gel liner, exit
Kat Von D tattoo liner
benefit Roller lash mascara

ColourPop ultra satin lip, Botanical
Anastasia Beverly Hills lip gloss, Sunset strip

ColourPop brow colour, Bangin' brunette
Anastasia Beverly Hills clear brow gel

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...