keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Natasha Denona

Moi kaikki ja mukavaa meikki-keskiviikkoa! Tajusin tuossa jokin aika sitten, etten ole käyttänyt mun Natasha Denonan 28 Green -luomiväripalettia kuin kerran tai kaksi koko vuoden aikana. Ostin paletin itselleni viime keväänä "palkinnoksi" vakituisesta työsuhteesta, koska olin sitä himoinnut pitkän aikaa. Natashan paletithan on todella kalliita, sitä hintaa ei oikein voi perustella millään. Se oli kuitenkin mulle tärkeä ja nykyään tuo paletti muistuttaa aina siitä tärkeästä etapista, jonka vuoksi sen itselleni ostin :). Syystä tai toisesta sillä meikkaaminen on kuitenkin jäänyt, paletti on unohtunut laatikon pohjalle toisten palettien alle. Nyt päätin, että siihen tulee muutos!


Pääsiäisen kanssa meikkasin tuolla paletilla kaksi kertaa, molemmat meikit oli vihreitä, mutta hieman erilaisia keskenään. Melkein toivon, että olisin kuvannut sen toisen, koska pidin siitä itse enemmän. Tällä kuitenkin mennään. Vihreä on mun yksi lempi sävyistä mitä luomiväreihin tulee, teen tosi mielelläni vihreitä meikkejä. Tuo paletti onkin ulkoisesti aikalailla täydellinen, sen sävymaailma on ihan vaan upea. 


Tässä meikissä käytin meikkipohjaan pitkästä aikaa Lumenen CC voidetta, jonka sekoitin The Body Shopin Matte clay -meikkivoiteeseen. Tuo CC voide oli aikoinaan mun holy grail, käytin sitä monta putkiloa. Edelleen pidän siitä kovasti, mutta nyt monet muut meikkivoiteet on vieneet sen paikan ykkösenä. Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että se on todella kaunis arkimeikkivoide, jättää iholle kuulaan, terveen näköisen pinnan ja peittää sopivasti. 

Kasvoilta löytyy myös Ofran pyramidi bronzer, joka on mun bronzer kokoelman uusin tulokas. Tykkäsin siitä kovasti, jätti iholle kauniin kesäisen hehkun ja päivettyneen vaikutelman. 


Silmämeikki on super simppeli, sellainen mun luottomeikkini. Lämmintä ruskeaa luomivakoon ja vihreää koko luomelle. Käytin tässä kolmea erilaista vihreän sävyä, mutta kuvissa ne ei kauheasti toisistaan erotu. Sisänurkkaan tuli vaaleinta ja kirkkainta, keskelle keskitummaa ja ulkonurkkaan se kaikista tummin vihreä. Vesirajalle halusin vihreää kajaalia ja ColourPopilta löytyy montakin sopivaa, päädyin itse sävyyn Maybe, joka oli hieman kirkkaampi kuin tuo luomiväri. 

Huulet halusin pitää melko neutraaleina, mutta kuitenkin vähän jotain säihkettä sekaan. ColourPopin ultra matte lip sävyssä Monday on täydellinen rusehtava nude, joka sopi tähän meikkiin mun mielestä tosi kivasti. Käytin päälle metallista huulikiiltoa sävyssä Wham, joka toi "sitä jotain".


Suositko mattahuulia vai huulikiiltoja? :)

Love, Mari


Meikissä käyteyt tuotteet:

Too Faced HangoverX face primer
Lumene CC color correcting cream, Fair
The Body Shop Matte clay skin clarifying foundation, Tamerza dune 026*
ColourPop No filter concealer, light 20
Temptu shimmer bronzer
CLE essence moonlighter cushion
RCMA no-color powder
MAC Next to nothing powder
tarte park ave princess matte bronzer
Marc Jacobs air blush, 504 Kink & kisses
OFRA 3D pyramid Egyptian clay bronzer
Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero glow kit, Kitty kat

Inglot eye makeup base
Natasha Denona 28 green eyeshadow palette
ColourPop crème gel liner, Maybe
Kat von D tattoo liner, trooper
pürminerals Impact+ mascara

ColourPop ultra matte lip, Monday
ColourPop ultra glossy lip, Wham

ColourPop brow colour, Dope taupe
Anastasia Beverly Hills clear brow gel

*Saatu pr näytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...