sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Declutter vol 4


Rentouttavaa sunnuntaita ystävät! Tänään ollaan taas uuden declutter -postauksen äärellä. Aika ajoin mun tulee siivottua meikkilaatikoita ja samalla laitettua kiertoon juttuja, joita en syystä tai toisesta enää käytä. Tällä kertaa kävin läpi koko mun meikkikokoelman ja kiertoon lähtikin iso kasa tavaraa. Roskiin nämä ei suinkaan mene, ellei kyseessä ole joku vanhentunut tuote. Itse ostamani myyntikuntoiset tuotteet laitan myyntiin ja saadut ja sellaiset, joita en halua myydä lahjoitan perheelle, ystäville ja tuttaville. Ottajia löytyy aina. Kaikki aikaisemmat declutter postaukset löytyy declutter tunnisteen kautta.


Mun palettikokoelma alkoi riistäytyä käsistä, etenkin kasvopaletteja on kertynyt niin paljon, ettei ne enää mahdu omaan laatikkoonsa ja yritinkin karsia niitä isolla kädellä. En vaan millään ehdi käyttämään kaikkia ja sitten ne vaan istuvat laatikossa turhaan. Kasvopaleteista kiertoon lähti voidemainen peiteainepaletti, Kylien Koko kollection -paletti, ColourPopin highlighterpaletti ja Realher poskipunapaletti. Luomiväripaleteista sain karsittua myös muutaman; Jouer springtime in Paris -paletin, Winky lux:in kissapaletin, pixi:n ultimate beauty kitin, josta olen irrottanut kasvopuuterit omaan magneettipalettiin ja PÜRin love your selfie 2 -paletin, josta löytyy luomivärejä ja kasvopuutereita. Tuo PÜRin paletti on tosi kiva, mutta epäkäytännöllisen suuri ja mua häiritsee kovasti ne tyhjät kolot tässä, missä oli ripsarit ja muut. Yritän ehkä irrottaa pannut ja laittaa z palettiin, mutta ainakin tuo möhkäle lähtee nyt pois.


Pistän kiertoon myös Makeup Revolution paletteja neljä kappaletta, kolme kasvopalettia ja yhden luomiväripaletin. Sain näitä testiin ison kasan alkuvuodesta, kun Makeup Revolution lanseerattiin Suomeen Prismoihin. Voit käydä lukemassa esittelyn näistä ja muista tuotteista täältä. Mä en millään kykene käyttämään näitä kaikkia, joten pidin itselläni vaan ne mun lemppareimmat ja annan nämä muut eteenpäin.


Sain karsittua myös jonkin verran pienempiä paletteja, joita ei vaan tule käytettyä. BECCA:n Afterglow paletti on pyörinyt laatikossa, koska en ole raaskinut luopua siitä, vaikka oon käyttänyt sitä ehkä maksimissaan kaksi kertaa. Smashboxin luomiväripaletti on myös tosi kiva, mutta mulla on vastaavia sävyjä tosi paljon ja tämä on vaan aika turhake mun kokoelmassa, jota olen käyttänyt ainoastaan joskus matkoilla. Miss beauty:n triosta pidin kovasti, etenkin hintaansa nähden se on tosi hyvä, mutta nyt oli vaan karsittava rankalla kädellä. 


Pientä sekalaista sälää sain myös karsittua ihan hyvän kasan, tässä on mm. meikkivoiteita, primeri, poskipunia, bronzer, JOUER highlighter, irtoluomivärejä, rajauskyniä ja Fenty beauty:n concealer puikko. Sellaisia joihin en vaan ole tarttunut. Tuo TBS:n meikkivoide lähtee kiertoon ihan vaan, koska sävy on mulle ihan liian tumma. Pidin itselläni vaaleamman sävyn, oon tykännyt siitä kovasti.


Siveltimiä sain karsittua myös muutaman, sellaisia joihin en ole tarttunut tosi pitkään aikaan. Nämä on olleet piilossa laatikossa, jossa on mun vähiten käyttämät siveltimet, enkä ole kaivannut.


Luomivärinappeja karsin myös muutaman, tässä on yksi Makeup Geek, yksi Ofra ja loput Anastasian irtonappeja. Sävyt ei vaan ole mun juttu, en muista että olisin näihin tarttunut oikeastaan koskaan. Pink Champagne oli joskus mun suosikki, mutta nykyään mulla on paljon vastaavia, jotka ovat laadultaan parempia.


Lopuksi karsin vielä huulituotteita aika rankalla kädellä, jotta sain taas tilaa mun telineisiin. Tässä on suurin osa nestemäisiä huulipunia, mutta joukkoon mahtuu myös kiiltoja ja perinteisiä huulipunia. Osa vanhoja, osa lähes käyttämättömiä, mutta kaikki sellaisia joihin ei vaan tule tartuttua. 

Oletteko te tehneet kevätsiivousta kosmetiikkavarastoille?

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Mä yritän aina aika ajoin itsekin kosmetiikkajemmojani siivoilla ja nytkin tuolla odottelisi laatikollinen kiertoon meneviä, ihan viime viikkoina ei kyllä ole niin hyvin ollut aikaa noita laatikoita penkoa, mutta toisaalta ei niitä ole ehtinyt itse pahemmin täydentääkään xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmasti, sulla on nyt paljon tärkeämpää puuhaa siellä :). Mutta on tämä meikkien ja muun kosmetiikan läpikäynti aina hauskaa puuhaa.

   Poista
 2. Siinä on kyllä valtava määrä meikkejä. Itse meikkaan niin vähän, että minulla on vain ne pari meikkiä vain laatikossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näitähän on kertynyt, mutta pistän kyllä aina kiertoon sellaiset, mitä koen etten enää itse tarvitse :)

   Poista
 3. Itseasiassa just tein, kauiten meni ihonhoitotuotteiden karsinnassa, mutta huulipuniakin jouduin laittamaan jopa roskiin paljon, koska olivat menneet pilalle. Tiettyjen brändien punat menee helpommin huonoksi kuin toisien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis tehdä sama ihonhoitotuotteille, vaikka karsinkin niitä suhteellisen usein. Ja toi on ihan totta, monet nestemäiset huulipunat etenkin menee pilalle aika nopeastikin!

   Poista
 4. Heh, minäkin tein just karsintaa ja heitin suoraan roskiin aika monta huulituotetta, peiteainetta ja omituisia luomiväripaletteja;) Kevät tekee tuloaa ja uudet meikit kans;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni kevätsiivous on aina paikallaan mun mielestä :D

   Poista
 5. Hupsista, enpä ole koko elämäni aikana omistanut noin paljoa meikkejä! Käytän meikkejä todella vähän herkistymisen takia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän ihminen näin paljoa oikeasti tarvitse koskaan, mutta harrastuksen merkeissä niitä aina kertyy :)

   Poista
 6. Ootko ikinä miettiny, että ostat liikaa meikkejä? Tai ootko miettiny himmaamista?

  VastaaPoista
 7. Nykyään minulla on meikkejä hyvin niukasti. Aiemmin tuli ostettua aivan liikaa mm. huulipunia, jotka eivät sitten säilynetkään kovin pitkään. Kaikissa merkeissä säilyvyys ei ole yhtä hyvä kuten Jonna tuolla mainitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta, sen vuoksi yritänkin laittaa kiertoon sellaisia mistä en niin välitä mahdollisimman ajoissa, etteivät mene huonoksi.

   Poista
 8. Onkohan huulituotteita turvallista antaa kiertoon, itse olen miettinyt kans karsimista mutta kun ei haluais heittää roskiin pari kertaa kokeiltuja huulipunia ja -kiiltoja. Mitä ootte mieltä?
  Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on, toki riippuu huulituotteesta. Perinteiset punat on helpompia puhdistaa kuin nestemäiset, joten niissä ei ole mitään ongelmaa. Jos itse tietää, että ei ole mitään huuliongelmia ollut ja tuotetta käytetty vain pari kertaa niin mun mielestä on ihan ok :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...