lauantai 21. huhtikuuta 2018

Sivellinkokoelma osa 2

Kivaa lauantaita! Tänään päästään jatkamaan mun sivellinkokoelman parissa ja vuoroon pääsee ne silmämeikkisiveltimet. Ensimmäisessä osassa esittelin kaikki mun kasvosiveltimet, sen postauksen voit käydä lukemassa täällä. Luomivärisiveltimet on mun suuri heikkous, etenkin kaikki isot muhkeat häivytyssiveltimet. Näitäkin on kertynyt iso pino, mutta lähes kaikki on myös käytössä. 


Säilytän mun silmämeikkisiveltimiä kahdessa posliinikupissa, jotka löysin Prismasta. Nää oli mun mielestä niin söpöt, että oli pakko ostaa ja siveltimet sopi näihin tosi hyvin. Toisessa kupissa on häivytyssiveltimet ja toisessa litteämmät luomivärisiveltimet, rajaussiveltimet ynnä muut sellaiset.


Aloitetaan läpikäynti vaikka näistä mun perinteisistä luomivärisiveltimistä, jotka on tarkoitettu luomivärin pakkaamiseen luomelle. Näitä käytän tietysti joka meikissä, suosikkeja on Sigma, Bdellium tools, tarte ja Zoeva. 


Mun kokoelmasta löytyy myös jonkin verran ihan litteitä luomivärisiveltimiä, jotka on täydellisiä mm. voidemaisten luomivärien kanssa, ColourPopin super shock shadow luomiväreille ja cutcrease meikkeihin. Näistä mun lemppareita on ColourPopin vaaleanpunaiset siveltimet, Linda Hallberg sivellin ja Slmissglam sivellin.


Pieniä kynäsiveltimiä löytyy myös jokunen, mutta näitä mulla on kohtalaisen vähän muihin verrattuna. Käytän eniten tuota Sigman mintunvihreää sivellintä, etenkin sisänurkan korostukseen. Alaluomelle tykkään käyttää Linda Hallbergin sivellintä eniten. Myös Morphe ja Bdellium tools on tosi kivoja!


Sitten päästään pieniin aksenttisiveltimiin ja huulipunasiveltimiin. Kaksi vasemman reunan sivellintä on huulille tarkoitettuja ja niitä käytän huulipunien kanssa, etenkin kun meikkaan jotain muuta kuin itseäni. Myös toinen oikealta on oikeasti huulipunasivellin, mutta mä käytän sitä sisänurkan korostamiseen (tai kulmaluun). 


Nämä pienet lyhytkarvaiset ja littanat siveltimet on tosi hyviä alaluomelle, tykkään oikeastaan näistä kaikista tosi paljon. Vaikea sanoa mikä olisi lemppari. Tästä löytyy mm. wet n wild, coastal scents, ecotools ja Luxie.


Rajaussiveltimiä mulla on aivan liikaa siihen nähden, miten vähän näitä käytän. Tästä itseasiassa puuttuu pari, joita käytän kulmakarvoille. Mulle riittäisi ihan hyvin yksi tai kaksi viistopäistä rajaussivellintä ja tuo bdellium toolsin ohutkärkinen. En vaan ole vielä osannut päättää mistä haluan luopua.


Sitten päästäänkin niiden häivytyssiveltimien pariin ja yllä olevassa kuvassa on kaikki mun pienikokoiset häivytyssiveltimet. Näitä käytän hieman tarkempaan häivyttelyyn, ulkonurkkaan, cutcrease meikkeihin jne. Jälleen kerran parhaat löytyy Morphelta, bdellium toolsilta ja Real techniquesilta. Wayne Goss siveltimet on myös ihan mielettömän ihania, mutta ne vaan maksaa ihan hullun paljon, omani olen saanut Beautylish lucky bageista.


Muhkeat häivytyssiveltimet on se mun juttu, nää on vaan ihanuutta. Näitä käytän jokaikisessä meikissä ihan ensimmäisenä ja viimeisenä ja myös siinä välillä, tosi monikäyttöisiä siveltimiä loppupeleissä. Mun ehdottomat lempparit löytyy Morphelta, etenkin G17 on paras ikinä ja mulla onkin se kahtena kappaleena. 


Tässä vielä ne mun kaikista lemppareimmat häivytyssiveltimet ja silmämeikkisiveltimet ihan ylipäätään. 4/8 näistä on Morphen, joten voidaan sanoa että mä rakastan Morphen silmämeikkisiveltimiä. Zoevalla ja Sigmalla on myös ihania, mutta ne toki myös maksavat paljon enemmän.

Mikä on sun lemppari sivellinmerkki tai sivellin?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Ihailen teitä sivellin -ihmisiä :) Minulla on viisi sivellintä. En niiden merkeistä tiedä. Ja niillä pärjään. Voipi olla, jos joku minua neuvoisi miten siveltimiä oikein käytetään, niin luku lisääntyisi. Ja varmasti kasvotkin näyttäisit freessimmiltä.
  Kiitos kivasta postauksesta. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jos viidellä pärjää, niin ei ole mitään syytä ollakaan enempää :). Mä olen niin laiska pesemään siveltimiä, että tarviin useampia samaan tarkoitukseen.

   Poista
 2. Real Techniques on ainakin yksi suosikeista :) Siveltimistä tulikin mieleeni, että olisi ehkä sivellinpyykin aika..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RT:llä on tosi kivoja siveltimiä :). Ja vitsit, tuo sivellinpyykki on kyllä aina ihan oma projektinsa :D

   Poista
 3. Mielenkiintoinen postaus, joka sai mut tajuamaan että mulla ei ole mitään hajua minkä merkkisiä omistamani siveltimet ovat, tai siitä että ovatko ne hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ne toimii sun käytössä niin ovat varmasti hyviä :) Jokaisella on niin eri maku siveltimien suhteen.

   Poista
 4. Onpa ihana näky tuollainen sivellinmeri:) Tosi kiinnostava lukea näistä. BH Cosmeticsilla on myös hyviä muhkeita häivytyssiveltimiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä nautin myös kovasti näistä kaikista :D. Bh:n siveltimiä oon kokeillut joskus yhden setin verran, mutta se ei oikein vakuuttanut. Oon kyllä ajatellut että pitää hankkia vielä joku toinen setti, koska niin monet niitä kehuu.

   Poista
 5. Ei vitsi mikä määrä siveltimiä! Miulla ei oo hajuakaan, mihin käyttäisin noin montaa, itellä käytössä kolme 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä on tosiaan "vähän" ekstraa niin saan venytettyä pesuväliä :D. Yhteen meikkiin käytän noin 10+ eri sivellintä, jos kasvomeikkisiveltimet lasketaan mukaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...