sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Pettymyksiä osa 2

Heippa ja oikein ihanaa sunnuntaita ja isänpäivää kaikille! Tänään ollaan jälleen pettymyksen aiheuttaneiden tuotteiden äärellä. Edellisen kerran kirjottelin niistä ei-niin-hyvistä tuotteista kesällä, sen voit käydä lukemassa täältä jos kiinnostaa. Pääasiassa esittelen blogissani niitä tuotteita, johon olen täysin rakastunut tai edes jollain tavalla tykännyt. Välillä kuitenkin tulee vastaan myös niitä tuotteita, joista en niin välitä syystä tai toisesta. Nuo tuotteet jäävät luonnollisestikin esittelemättä, mutta kokoan ne sitten teille aina silloin tällöin yhteen postaukseen. Pitäkäähän myös mielessä, että vaikka minä en näistä kyseisistä tuotteista ole tykännyt, voi ne silti olla ihan superhyviä jollekin toiselle! Nää on vaan makuasioita ja riippuu hyvin pitkälti ihotyypistä, hiusten laadusta, mieltymyksistä yms. Älkää siis loukkaantuko jos mukana on teidän lemppareita :).



Ensimmäinen tuote löytyikin jo mun lokakuun roskat postauksesta, mutta nostin sen vielä erikseen tähänkin. TIGI:n Dirty secret dry shampoo ei vaan toiminut. Se ei antanut mun hiuksille minkäänlaista volyymia eikä imenyt ylimääräistä rasvaisuutta, molemmat asioita, joita kuivashampoolta odotan. Tämä myös jätti hiukset märiksi ja jotenkin kovan tuntuisiksi. Ei siis mulle, ootteko te kokeilleet tätä?


Flormar BB spray mousse primer lähti mukaani Rodokselta viime kesänä. Tää on vaan outo! Tuote on tosiaan vaahtomaista kun sen pumppaa ulos, mikä on kiva juttu, vähän erikoisempaa. Vaahtoa tulee kuitenkin pienelläkin pumppauksella ihan älytön määrä ja kun sitä yrittää levittää kasvoille se katoaa johonkin. En tykkää myöskään tän jättämästä tahmeasta pinnasta enkä ole huomannut tän mitenkään pidentävän meikin kestoa, joten kaiken kaikkiaan huono kokemus mulle.

Mia Höytö Valo eye cream oli valitettavasti myös pettymys. Mä niin halusin tykätä tästä ja oon kyllä kovasti yrittänytkin, ei vaan onnistu. Brändinä Mia Höytö oli todella kiinnostava, joten ostin tän kokeiluun silkasta mielenkiinnosta. Tää ei kuitenkaan vastaa mun tarpeisiini millään tavalla. En saa tältä riittävästi hoitavuutta, se ei kosteuta eikä auta tummiin silmänalusiin tai silmäpusseihin. Enemmänkin tämä korostaa niitä silmäpusseja, koska tuote on todella heleyttävää. Jos sulla on täydelliset silmänaluset ja kaipaat vain kirkastusta, voisi tää olla nappituote. Mulle valitettavasti ei.


Essence Forbidden volume topcoat pääsi mukaan, koska mä en vaan tajua tätä tuotetta. Ostin tän, koska saman sarjan ripsiväri on mun mielestä ihan huippu, yksi mun lemppareista. Ajattelin, että tällä saisin vielä lisää volyymia ripsiin yhdistettynä siihen ripsariin. Tän on tarkoitus toimia vähän niinkuin kuituripsarin tapaan, mukana on irtonaisia kuituja tms. ja niiden tulisi tarttua ripsiin. Niitä kuituja on kuitenkin niin vähän tai jotain, että en huomaa mitään eroa ripsissä kun levitän tätä niille. En tiiä käytänkö tätä jotenkin väärin vai missä vika, mutta ei vaan toimi. Onneksi hinta oli kuitenkin edullinen, ei ollut iso tappio. Jos teillä on jotain vinkkejä tän käyttöön niin kertokaa ihmeessä!

Starlooks matte lip paint tuli lokakuun Boxycharmissa. Tää oli täydellinen pettymys heti ekalla kokeilukerralla. Tuote levittyy epätasaisesti, eli tarvitsee alleen rajauskynänä. Sen kanssa voisin vielä elää, mutta kun tää ei kuivu ollenkaan vaan jää inhottavan tahmeaksi ja paksuksi huulille. Mikään nestemäinen huulipuna ei oo koskaan tuntunut näin inhottavalta mun huulilla, en vaan ymmärrä. Tätä en aio uudestaan huulilleni levittää, joten lähtee joko roskiin tai jos joku tuttu haluaisi tätä kokeilla, saa nähdä.

Oliko mukana tuttuja tuotteita? Kertokaahan mitkä tuotteet on olleet teille pettymyksiä viimeaikoina?

Love, Mari


9 kommenttia:

  1. Mulle kävi sama homma ton Valon kanssa,en vaan lämmenny sille mitenkää :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kun luulin että oon ainoa kun ei siitä välittänyt, hyvä tietää että on kohtalotovereita :D

      Poista
  2. Mulle kävi sama homma ton Valon kanssa,en vaan lämmenny sille mitenkää :|

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään Valosta, mutta silmäpusseille se ei kyllä tee mitään, jos ne ovat ongelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei, mulla ei oo sille oikeestaan mitään käyttöä kun ei kerran tehoa just siihen tummuuteen eikä pusseihin :/

      Poista
  4. en tiedä onko valossa vikana just se heleyttävä ominaisuus? itse en ole valoa kokeillut mutta kahta muuta "heleyttävää" silmänympärysvoidetta olen kyllä kokeillut: dermalogican missä on pieni vaalea sävy mukana ja laveran ymmärtääkseni aika suosittuakin heleyttävää silmänympärysvoidetta.
    käyttäessäni näitä silmänympärykseni meni huonoon kuntoon. en tiedä ono näissä heleyttävissä jutuissa sitten jotain mikä ei vaan sovi mun kuivalle herkälle iholle. kyllähän valokynillekin jotkut ovat allergisia. siispä ei mitään heleyttävää mun rutikuivalle silmänympärysiholle enää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kanssa tiedä mistä johtuu, ei vaan sopinut yhtään. En oo kyllä muita heleyttäviä käyttänyt, että en tiedä onko sama ongelma kaikkien kanssa. Kuiva iho on mullakin ja jotenkin järki sanoo, et sillon heleyttävä olisi just hyvä, mut näköjään ei :D

      Poista
  5. Tuo Tigin kuivashampoo oli muistikuvieni mukaan the juttu vuosina 2009-2010, mutta itse en ole kokeillut. Olisikohan sattunut maanataikappale? Tosin, koin samanlaiset fiilikset Sunsilkin kuivashampoo kanssa, se ei tehnyt mun hiuksille yhtään mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, mä en siihen maailmanaikaan ollut varmaan ees kuullut mistään kuivashampoosta xD Voi olla, että mulle on vaan osunut huono kappale tuosta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...