tiistai 15. marraskuuta 2016

Deitti-meikki

Käytiin lauantaina pitkästä aikaa L:n kanssa "treffeillä" elokuvissa ja syömässä ja päätin sen kunniaksi meikata hieman hempeämmin ja romanttisemmin. Itse tykkäsin meikistä kovasti, joten päätin jakaa sen myös teille. Tämänkin lookin silmämeikki on muuten tehty sillä Morphen ja Kathleen Lightsin paletilla, joten jos olet sitä palettia hankkimassa tai hankkinut jo niin tässä vielä vähän lisää inspiraatiota sen käyttöön. Meikki on hyvin hyvin simppeli, ei mitään kikkailuja tai muuta ihmeellistä.


Tuttuun tapaan aloitin pohjameikistä. Tälläkertaa halusin täydellisen tasaisen pohjan, mutta nyt sai olla myös sitä hehkua. Treffeillä saa mun mielestä olla kuulas ja hahkuva, joten käytin tässä highlighteria ihan huoletta. L tosin sanoi, että mun amorinkaaren highlightit näyttää ihan viiksiltä. Miehet.


Halusin meikin kaikkien osa-alueiden sointuvan hyvin yhteen, joten käytin samoja sävymaailmoja poskilla, huulissa ja silmissä. Listaan taas kaikki käytetyt tuotteet postauksen loppuun, josta voitte käydä ne vilkaisemassa jos joku tietty tuote kiinnostaa. 


Mun oma suosikki tässä lookissa taitaa olla toi huulipuna. Se on jotenkin tosi kaunis ja hempeä. Kyseinen puna on Bite Beautyn amuse bouche huulipuna sävyssä Fig, siitä joulusetistä jonka esittelin jokin aika sitten. Tykkään ton koostumuksesta ihan hurjasti ja sävy on aikalailla täydellinen!


Silmämeikki on tosiaan Morphen Kathleen paletilla tehty. Käytin luomivakoon ensin sitä sinapin sävyistä vaaleaa ruskeaa ja hieman alemmas paletin kahta violettiin taittavaa mattasävyä. Tummalla burgundyn violetilla tummensin ulkonurkkaa. Koko luomelle painelin paletin hohtavaa taupea, joka on aivan upea luonnossa, kuvat ei tee sille oikeutta. Alaluomelta löytyy samat mattasävyt kuin luomivaosta ja vesirajalle laitoin ruskeaa kajaalia. Yläripsien rajaan kevyt musta rajaus ja ripsari kruunasi kokonaisuuden. Siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan, mitäs tykkäätte? :)

Kaunista viikkoa kaikille!

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Maybelline Baby skin instant pore eraser
Urban Decay Naked skin weightless ultra definition liquid makeup, 3,5
Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer, light neutral
RCMA No-color powder
Urban Decay Naked skin ultra definition loose finishing powder
Aerin kaleidolight palette
tarte park ave princess bronzer
Gerard Cosmetics star powder, Grace

Morphe x Kathleen Lights eyeshadow palette
bareMinerals round the clock waterproof eyeliner, 9PM
Too Faced better than sex waterproof mascara
Kat von D tattoo liner, trooper

Urban Decay brow box, brown sugar
The browgal by Tonya Crooks

bhCosmetics waterproof lip liner, Rosy
Bite Beauty amuse bouche lipstick, Fig

6 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti:) Huulipunan sävy on ihana, todella nätti hempeän marjaisa ja hehkuva. Vihreät silmäsi ovat todella vertaansa vailla ja niihin nuokin luomivärisävyt sopivat erinomaisesti:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...