tiistai 29. marraskuuta 2016

Marraskuun Lookfantastic beauty box

Heippa kaikki! Tänään kurkataan mun ihka ensimmäiseen Lookfantastic beauty boxiin. Mä en oo tätä aikaisemmin tilannut syystä tai toisesta, vaikka suuri boksiaddikti olenkin. Nyt sain kuitenkin mieheltä aika kivan idean näihin liittyen, joten päätin tilata myös tätä boksia 3kk jakson. Tämä marraskuun boksi on nyt mun ensimmäinen ja oon todella positiivisesti yllättynyt! LF beauty box on tilattavissa lookfantasticin verkkokaupasta


Ensinnäkin tää pakkaus saa isot pisteet! Yleensä kaikki nämä boksit on pakattu niihin pieniin mustiin laatikoihin, joilla ei ole mitään virkaa enää jälkeenpäin (ellei sitten postita paljon pientä kosmetiikkaa tms). Tämä sensijaan on pakkattu kauniiseen ja jämäkkään pahvilaatikkoon, joka on kaikenlisäksi kauniin näköinen. Tässä on kiva säilyttää kaikkea pientä tilpehööriä tai vaikka niitä meikkejä. Käsittääkseni myös tää pakkauksen kuosi vaihtelee kuukausittain? Ainiin ja olihan tämä siis pakattu tietysti tavallisen isomman pahvilaatikon sisään. Kiva lisä on myös mukana tuleva lehtinen, jossa on tiedot kaikista tuotteista, käyttövinkkejä ja muita kauneusjuttuja. Miinuksena hintatietojen puuttuminen, kaikkien tuotteiden hinnat olen itse kaivanut esiin.


Ensimmäisenä laatikosta löytyi mulle täysin vieras brändi ja tuote. Bloom and Blossomin jalkasuihke lupaa virkistää väsyneitä jalkoja vaikka kesken pikkujoulujuhlien tai pitkillä lentomatkoilla. 50ml näytekoko on sopiva myös lentokoneen matkustamoon ja tuotetta voi suihkia vaikka sukkahousujen läpi. 


Toinen tuote olikin tutummalta brändiltä, mutta itse tuotetta en ole testannut aikaisemmin. L'oréalin hiusöljy sisältää avokado- ja greipinsiemenöljyä ja se hoitaa ja suojaa hiuksia ulkoisilta vaikutteilta. Pitää hiukset pehmeinä ja sileinä, ehkäisee sähköisyyttä ja antaa kiiltoa. 30ml näytekoko vaikuttaa todella riittoisalta, hiusöljyä kun ei tosiaan paljoa kerralla kulu. 


Jälleen vieras brändi, Sebastian professional. Brändillä on LF verkkokaupassa laaja valikoima laadukkaan oloisia hiustuotteita, joten todella suurella mielenkiinnolla testaan tämän Volupt sprayn. Runsautta lisäävä geelisuihke vaikuttaa mielenkiintoiselta, miten geeli voi olla suihke? Tuote lupaa antaa hiuksille volyymia ja nostetta, kyllä kiitos! Boksista löytyi 50ml näytekoko.


MONU on mulle ennestään tuttu brändi ainakin parin tuotteen osalta. Sain viimevuoden joulukalentereista näitä pari ja oon ollut todella tyytyväinen (yksi löytyy myös marraskuun suosikeista, stay tuned!). Tämä Soothing touch recovery balm vaikuttaa erityisen kiinnostavalta, se lupaa virkistää ja elvyttää kasvojen ihoa jättäen kauniin hehkun. Se myös vähentää punaisuutta ja ärsytystä. Oikea talven pelastaja. Tätä sai boksista 25ml näytteen, eli puolet täysikokoisesta.


Yksi mun lemppareista on ehdottomasti tämä silmämeikkisivellin. Niin kaunis, pehmeä ja juuri sopivan muotoinen ulkonurkan ja luomivaon häivyttelyyn. Sain viime vuoden bloggaajajoulukalenterista yhden siveltimen samalta brändiltä ja oon siitä tykännyt kovasti. JES! Tää oli muuten boksin ainoa täysikokoinen tuote.


Boksin ainoa meikkituote oli Model Co:n poskipuna sävyssä Peach bellini. Kaunis persikkainen sävy on mun silmiini aika hyvä dupe mm. NARSin orgasm poskipunalle. Tässä on hyvä pigmentti ja pehmeä koostumus. Näytekoko on 3,5g, eli tästäkin riittää käytettävää ihan hyväksi aikaa. En oo eläissäni varmaan käyttänyt yhtäkään poskipunaa loppuun, joten tälläinen vähän pienempi versio on ihan kiva. Tykkään myös siitä, että vaikka tämä on pieni, se on silti pakattu samanlaiseen pakkaukseen kuin täysikokoiset. Tää oli muuten ainoa tuote, jota en löytänyt Lookfantasticin sivuilta, joten hinta on napattu eleven.fi verkkokaupasta.


Boksista löytyi vielä extralahja, glitterinen kynsiviila. Tästä ei löydy mitään mainintaa vihkosessa tai muualla, mutta ihan kiva lisä näin pikkujoulukauden alla. Mä en yleensä juurikaan viilaile kynsiäni, mutta hyvä kai tällänen on olla olemassa pahanpäivän varalle.

Tuleeko teille LF beauty box?

Love, Mari

15 kommenttia:

  1. Aikaisemmin tilailin LF:n boxia reilun vuoden verran ja sitä kautta tuli kyllä kivasti itselle tuntemattomia merkkejä testiin :) En tiedä onko nyt tällä hetkellä se tilanne, että boxista joutuu toimituskulut vielä boxin hinnan päälle maksamaan? Keskeyttäessäni tilauksen ainakin muistelisin näin olleen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Job toi kyllä ihmetytti, postarit tuli tosiaan päälle mikä nosti hintaa jonkun verran :(

      Poista
    2. Ne postarit tulee vuoden tilaukseen vain ensimmäiseen boksiin, sen jälkeen ilmaiset. Jos tilaa lyhyemmän pätkän, niin mahdollisesti tulevat joka kerta. näin ainakin syksyllä vielä.

      Poista
    3. Aijaa, hyvä tietää tulevaisuutta ajatellen! Nyt otin 3kk jakson, mutta jos ihastun niin voihan sitä harkita koko vuoden pätkääkin :)

      Poista
  2. Mun makuun on juuri tuollainen yllätysboxi, jossa on ennestään itselle tuntemattomia merkkejä. Muutoinhan sitä pyörii melko pitkälle samojen tuotteiden parissa. Jos tilaisin jonkun boxin, se voisi olla Lookfantastic Beauty Box:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kanssa ihanaa päästä kokeilemaan tuotteita, joita ei muuten tulisi hankittua :)

      Poista
  3. Ei tule, mutta tää boxi on vaikuttanut kivalta ja jos olisin enemmän yllätysten ystävä voisin jopa harkita tilaavani tän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, yllätykset on kyllä kivoja jos ne on onnistuneita, aina ei vaan osu nappiin :P

      Poista
  4. Oon kuullut tästä paljon hyvää, mutta itselleni en ole vielä tilannut. Vaikuttaa kyllä tositosi mielenkiintoiselta! Pitää varmaan jossain vaiheessa tämmösiäkin kokeilla...

    http://pilvipikivirta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäisen boksin perusteella vaikuttaa oikein lupaavalta :)

      Poista
  5. Ehkä vähän hiuspainotteinen minun makuuni, mutta ei pahan oloinen boksi hintansa puolesta. En ole toistaiseksi vielä yhtään laatikkoa uskaltanut tilata, sillä olen niin skeptinen yllätysten suhteen. :)

    Laura xx Laurantaina Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusjutut ei oo myöskään mun lemppareita, oon niin laiska niitä käyttämään :D Öljyjä menee jonkin verran ja hiuspuuteria, siinäpä se. Meikkituotteita oisin kaivannut lisää tähän :)

      Poista
  6. Hei! Onko sun joulukuun boksi vielä tullut? Mulle ei oo vieläkään vaikka arvioitu toimitus oli13pv joulukuuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Eipä ole munkaan boksia vielä näkynyt :/ Veikkaan, että vika on täällä päässä meidän postin ongelmissa.

      Poista
  7. Joo, voi olla. Kerkesin jos säikähtää et se mun on hävinny

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...