lauantai 12. marraskuuta 2016

MAC Nutcracker Sweet

MACin Nutcracker Sweet -kokoelma on vihdoin rantautunut myös Suomeen! Tää kokoelma on ollut tuttuun tapaan todella odotettu ja tälläkertaa minäkin sain käsiini pari kokoelman tuotetta, siitä kiitos Miss Piggy's Pearls -blogin Sallalle. Kiitos siis Salla diilauksesta! :) MACin kokoelmat on aina todella suosittuja ja usein ne myydään loppuun melko nopeasti, etenkin ne kokoelman suosituimmat tuotteet. Jos siis tämä kokoelma kiinnostaa, kannattaa kipittää mahdollisimman nopeasti lähimpään MAC pisteeseen tarkistamaan tilanne, verkkokaupasta en ainakaan nyt tällä hetkellä näitä löytänyt.


Mun luokse muutti nämä kaksi ihanuutta. En kestä miten upeita nämä pakkaukset on! Pinkkiä, kultaa ja violettia, ihan täydelliset. MAC kyllä aina panostaa näiden LE kokoelmien pakkauksiin todella paljon, tää ei ollut poikkeus. Pahvipakkauksiin on painettu pinkkejä tähtiä ("pink stars are falling") ja raitoja. 


Huulipunat on mun heikkous, joten pitihän tästäkin kokoelmasta sellainen saada. Saucy little darling on amplified koostumuksella varustettu kaunis kirkas korallin pinkki. Aivan upea siis! Rakastan MACin huulipunia ja etenkin tän amplified koostumuksen lopputulos on todella kaunis kermainen ja kiiltävä ja se tuntuu huulilla miellyttävältä. Hylsy on upea, ei mulla muuta.


Toinen tuotteista on Magic dust powder sävyssä Sweet vision. Eli yksinkertaisesti sanottuna poskipuna. Poskipunan pintaan on painettu tähtikuvioita, mitä tekee tästä entistäkin kauniimman, raaskiiko tuota edes käyttää? Sävyä on verrattu mm. NARSin Orgasm -poskipunaan. Multa löytyy molemmat ja swatchasin ne vierekkäin. Onhan ne samaa sävymaailmaa, mutta täysin erilaiset! Tää MACin versio on paljon tummempi ja pigmenttisempi kun taas NARSista saa sellaista kevyttä väriä ja glitteriä.


Siinäpä ne molemmat upeudet on vierekkäin. Pakko sanoa, että oon ihan super tyytyväinen molempiin! Niin kauniita ja käyttökelpoisia sävyjä ja etenkin nuo pakkaukset herättää mussa suuria tunteita. 

Joko teiltä löytyy pähkinänsärkijöitä?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...