sunnuntai 27. marraskuuta 2016

tarte x Grav3yardgirl Swamp Queen

Jos seuraatte tartea tai Grav3yardgirl Bunnya Youtubessa tai somessa ootte varmaan jo joskus alkuvuodesta huomanneet, että he tekivät yhteistyötä, jonka tuloksena oli Swamp Queen -paletti ja pari nestemäistä huulipunaa. Niihin aikoihin tarte ei vielä toimittanut Suomeen ja shipitokaan ei toiminut, joten mä jäin harmikseni nuolemaan näppejäni tän paletin kanssa. Olin jo tilaamassa tätä Ebaysta, mutta hinnat oli tosi korkeella ja sitten se vaan jäi. Nyt kuitenkin tarte on tuonut Bunnyn kokoelman uudestaan myyntiin (!!!) ja mä onnistuin vihdoin nappaamaan tän itselleni. Sanotaan tähän alkuun vielä, että mä en siis varsinaisesti seuraa Bunnya tai mitään, oon nähnyt ehkä videon tai kaksi. Tää paletti näytti kuitenkin niin ihanalta, että halusin sen ehdottomasti osaksi kokoelmaani.


Ulkopakkaus on tuttuun tapaan pahvia, johon on painettu paletin logo ja alligaattori. Pakkaus jäljittelee puun pintaa, mikä on mun mielestä aika hauska lisä. 


Itse paletti on tismalleen saman näköinen kun ulkopakkauskin. Paletin pinnassa myös tuntuu nuo puun syyt (vai miksi niitä sanotaan?) mikä antaa tälle vielä vähän lisää jotain ekstraa. Paletti on kovaa pahvia, mutta se tuntuu raskaalta ja tukevalta kädessä. Mukana tuli myös pieni lappunen, jossa on pari Bunnyn vinkkiä tällä meikkaamiseen.


Kannen alta paljastuu iso peili, jossa on teksti "believe in yourself, love yourself, embrace your individuality". Sävymaailma paletissa on hyvin neutraali, tässä on varmasti jokaiselle jotakin. Ylärivi on selkeästi lämpimin, keskirivi aika neutraali ja alarivi hieman viileämpi. Mukana on mattaa ja shimmeriä ja yksi mattaglitter. Paletista löytyy myös aurinkopuuteri, poskipuna ja highlighter sekä sivellin.


Siveltimen varsi on puuta kuten teemaan sopii. Se vaikuttaa muuten oikein näppärältä luomivärin pakkaamiseen luomelle. Karvat on ihanan pehmeitä, mutta sivellin on kuitenkin tarpeeksi jämäkkä. Tää on kanssa sellainen paletti, jonka voisin hyvin ottaa matkalle mukaan. Tää on sen verran jämäkkä, että pysyy varmasti ehjänä rajummassakin reissussa, sävyt on monipuoliset niin päivä- kuin iltameikkiinkin ja sivellin on sellainen, että sillä pärjää hätätapauksessa ihan pelkästäänkin.


Luomivärit on tuttuun tarte tapaan pigmenttisiä ja todella kauniita. Nää ei ole ehkä ihan yhtä kermaisia kuin tartelette palettien, mutta aika lähellä kuitenkin. Etenkin shimmersävyt toimii loistavasti ja onhan nuo mattasävytkin upeita. Tää ylärivi on yllättäen varmaan mun suosikki, rakastan näitä lämpimiä sävyjä. 


Sassy bun on UPEA kulta. Siis katsokaa nyt! Musta on kiva, että nää sävyt on jaoteltu kolmelle riville niin, että kaikki rivin sävyt toimii hyvin yhteen. Tokihan näitä kaikkia voi sekoitella miten tykkää, mutta varsinkin aloittelevaa meikkaajaa helpottaa tälläinen järjestely.


Alarivin sävyt on tosiaan hieman viileämpiä, mutta aivan loistavia talvimeikkiin. Mä tykkään tälläsistä violettiin taittavista sävyistä tosi paljon, joten näillekin tulee ihan varmasti käyttöä paljon. 


Myös nämä kasvosävyt miellyttää mua kovasti. Aurinkopuuteri on lämmin, mutta ei liian oranssi. Poskipuna on kaikille sopiva pinkki hyvin pienellä kultaisella kimalteella höystettynä ja highlighterina upea vaalea kulta. 

Seuraatteko the Grav3yardgirl Bunnya?

Love, Mari

9 kommenttia:

  1. Hautuumaan likka on mun makuun vähän liian koheltaja. En muutenkaan tykkää tubettajista, jotka kiekuu ja ilvehtii yli-isosti. Varsinainen asia hukkuu komeljanttarin performanssiin. Ei semmosta kestä erkkikään. Enkä minä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä samaa mieltä ko. tyypistä, senpä vuoksi en hänen videoitaan oo seuraillut :D Mutta hirmu kivan paletin on suunnitellut :)

      Poista
  2. Sulla on kyllä paljon ihania luomiväripaletteja! :D Yllytät muakin ostamaan uusia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon luomiväri-addikti, pakko saada aina kaikki ihanat uutuudet! :)

      Poista
  3. Mä seurasin joskus Instassa, mutta mulla meni jossain vaiheessa "kuppi nurin" enkä enää jaksanut :D :D Mutta jestas, kuinka kauniita sävyjä tässä paletissa on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei taida olla instassakaan seurannassa, tosiaan ehkä pari videota häneltä nähnyt. Mut tää paletti on huippu! :)

      Poista
  4. Ei! Apua :o Ainoo Tarten paleteista jota oon ikinä himoinnu! Oot kyl ehottomasti mun paletti-idoli :D ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, hauska kuulla 😃 Ja hei tän saisit tänään -25% alennuksella koodilla CYBER 😊

      Poista
  5. Ei! Apua :o Ainoo Tarten paleteista jota oon ikinä himoinnu! Oot kyl ehottomasti mun paletti-idoli :D ♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...