sunnuntai 20. marraskuuta 2016

LUSH kosmetiikkaa testissä

Heipparallaa ja mukavaa sunnuntaita! Viikonlopun selviytymispäivä on täällä, mikäs sen parempi aika ottaa rennosti ja hemmotella itseään. Sain LUSHilta testiin muutaman ihanan hemmottelutuotteen vartalolle ja ajattelin, että tänään olisi hyvä aika tutustua niihin hieman tarkemmin myös täällä blogin puolella. LUSH on siis käsintehtyä kosmetiikkaa, jos brändi on jollekin vielä vieras. Tuotteet ovat innovatiivisia ja ennenkaikkea hauskoja, piristävät mukavasti arjen keskellä! He pyrkivät myös säästämään luontoa, mm. vähentämällä pakkauksia ja käyttämällä biohajoavia materiaaleja. LUSH pyrkii myös kierrättämään muovipakkauksiaan, tarjoamalla asiakkaille ilmaisen tuorekasvonaamion kun he palauttavat tyhjät purkit takaisin liikkeeseen. LUSHin liike sijaitsee Helsingissä, mutta heillä on myös verkkokauppa, joten myös me muualla asuvat voidaan tehdä ostoksia näppärästi. Ennestään oon kokeillut LUSHilta vaan paria tuotetta, joten oon ihan super innoissani näistä. Katsotaanpa sitten mitä tuotteita oon oikeen testaillut!



Ihan ensimmäisenä haluun puhua tästä Pumice Power jalkojenkuorintasaippuasta. Tämä saippuainen hohkakivipala on ihan huippu! Tässä on ihana raikas appelsiininen tuoksu ja koostumus on hyvin kuoriva, mutta kuitenkin hellävarainen. Tää ei raavi ihoa tms, mutta nappaa kuolleen ihosolukon jalkojen pinnalta ja jättää jalat pehmeiksi. Tää saa multa ison peukun, kokeilkaa ihmeessä. Ja hei, tää on vegaaninen, sopii siis kaikille :).



Toinen testiin saamani tuote oli African Paradise body conditioner. Kyseessä on siis suihkussa käytettävä ihon kosteusvoide, eli hoitoaine vartalolle. Tätä hierotaan märkään ihoon ja huuhdellaan pois. Iho tuntuu heti kosteutetulta ja pehmeältä. Tässä on todella vahva tuoksu, joka tuntuu vievän Afrikan savanneille. Ei siis ehkä ihan omiaan tähän vuodenaikaan, mutta näitäkin on saatavilla eri tuoksuissa, kuten kaikkien suosimassa Snow Fairy -tuoksussa! Tykkään tän helppoudesta. Mä oon niin laiska rasvaamaan ihoani suihkun jälkeen, joten on ihan mahtavaa, että nyt se hoituu jo siellä suihkussa ollessa. Tämäkin on vegaaninen!


Santa baby lip scrub on yksi niistä harvoista tuotteista, joita oon kokeillut jo aiemmin ja tää onkin mulla jatkuvassa käytössä. Huulikuorinta on todella tarpeellinen etenkin näin talviaikaan ja tää hoitaa homman hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Ihanan tuntuinen ja makuinen sokerikuorinta kelpaa vaikka syötäväksi jos siltä tuntuu! Kuorinnan jälkeen huulet tuntuvat pehmoisilta ja kimmoisilta, valmiina huulivoiteelle ja punalle. Sopii myös kasvissyöjille :D.



Viimeisenä vielä ehkä mun suosikkini koko joukosta, Salt & Peppermint bark vartalokuorinta. Tämä vartalonkuorintapala kuorii ihoa tehokkaasti ja samalla piparminttuinen tuoksu virkistää. Tämäkään ei raavi ihoa ikävästi, vaan tuntuu juuri sopivan karhealta. Tuote sisältää merisuolaa ja piparminttuöljyä kuorintaan ja virkistykseen, sekä kaakao- ja cupuacuvoita, jotka pehmentävät ja kosteuttavat ihoa.  Tuoksu on todella miellyttävä ja jouluinen, tämä onkin osa LUSHin joulukokoelmaa. Tuote on myös vegaaninen!


Mikä on sun suosikki LUSH tuote?

Love, Mari


* Tuotteet saatu blogin kautta

8 kommenttia:

  1. Tuo jalkojenkuorintasaippua vaikuttaa erityisen hyvältä :) Pistänpä mieleen!

    VastaaPoista
  2. Salt & Peppermint bark on IHANA. Ainoa miinus on, että se kuluu tosi nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, täytyyköhän siitä tilata sitten varakappaleita jo varastoon :D

      Poista
  3. Kuorintapala on aivan ihana tuoksultaan. Ihastuin sen minttusuklaatuoksuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparminttu on ihanan raikas ja virkistävä <3 Ja jouluinen!

      Poista
  4. Luulen, että tuo jalkojen kuorintapala voisi olla itselleni tosi hyvä :) En ole vielä kokenut sellaista Lushistumista, vaikka ihanan huumaavan tuoksuista liikkeissä aina on ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihastunut siihen ihan kunnolla, tekee jalkojen kuorinnan tosi helpoksi ja nopeaksi :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...