perjantai 25. marraskuuta 2016

Black Friday tärpit!

Jokaisen shoppailijan lemppari päivä on täällä! Black Friday on nykyään aikalailla kansainvälistynyt shoppailupäivä, jolloin liikkeet ja nettikaupat tarjoavat huikeita alennuksia yhden vuorokauden ajan. Black Friday on aina kiitospäivää seuraava perjantai ja alennushuuma jatkuu viikonlopun jälkeisenä maanantaina eli Cyber Mondayna, jolloin nimenomaan verkkokaupat tekevät ne parhaat tarjoukset. Nyt onkin oikein hyvä hetki hankkia täytettä pukinkonttiin edullisesti ja hyvissä ajoin! Listasin tähän mun mielestä parhaat tärpit ja verkkokaupat, joiden tarjoukset aion itse koluta läpi huolella. Toivottavasti tästä on teillekin iloa ja jakakaa myös ne omat tärppinne kommenttiboksiin kaikkien shoppailijoiden iloksi! :)


Beauty Pop Up -verkkokauppa tarjoaa tänä vuonna jopa -70% alennuksia, kannattaa siis olla heti vuorokauden vaihtuessa valmiina nappaamaan ne parhaat diilit. Valikoimaan kuuluu mm. theBalm, Milani, Tangle Teezer, Color Wow, NYX, Beautyblender ja paljon muita kiinnostavia brändejä!


Myös Olet kaunis -verkkokauppa hemmottelee joulushoppailijoita superhyvällä tarjouksella, nimittäin KAIKKI tuotteet saat -40% halvemalla. Tarjolla mm. ainoana Suomessa Jeffree Star cosmetics ja Models Own.


ColourPop osallistuu myös Black Friday tapahtumaan tarjoamalla tietyistä tuotteista -20%. Lisäksi supersuosittu musta ultra matte lip tekee paluun vain perjantaina! Jos maltat odottaa Cyber Mondayhin on KAIKKI tuotteet tuon -20%. Jos siis olet ollut aikeissa hankkia näitä valmiiksi edullisia tuotteita testiin, nyt on siihen hyvä aika. Postikulutkin ilmaiset yli 50 dollarin tilauksille.


Tarte on yksi suosikkibrändejäni ja osallistuu myös Black Fridayn viettoon. Koodilla FRIYAY saat koko valikoimasta -25%, joten jos tarte kutkuttaa, nyt sormet näppäimille ja toivelistaa kokoamaan! Tarte toimittaa nykyään myös Suomeen ja tullauskin hoituu heidän puolestaan.


Feeluniquella on koko viikon ajan upeita Black friday week -tarjouksia! Vielä ei suinkaan ole myöhäistä, käyhän siis kurkkaamassa parhaat tarjoukset suosikkibrändeiltäsi. Tänään perjantaina koko valikoima on vähintään -20% alennuksessa.


Cult beauty tarjoaa myös aika kivoja alennuksia ostostesi loppusummasta. Ostaessasi 50 punnalla saat 5 punnan alennuksen koodilla BLACK5. Ostaessasi 100 punnalla saat 15 punnan alennuksen koodilla BLACK15 ja ostaessasi 150 punnalla saat 30 punnan alennuksen koodilla BLACK30. Valikoimaan kuuluu mm. supersuosittu Jouer cosmetics, Anastasia Beverly Hills ja Charlotte Tillbury.


Aiotteko te shoppailla Black Friday viikonloppuna?

Love, Mari


4 kommenttia:

  1. Tuo Colourpop polttelisi ja yritän tässä pähkäillä laitanko tilauksen menemään vaiko en :D

    VastaaPoista
  2. Voihan perhana, juuri tilasin Olet Kaunis -sivustolta Jeffreen meikkejä eilen! Miks mulle käy näin oikeasti joka kuukausi? :_D En tilaa enää mitään kohta :_D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Kävipä huono tuuri, mut ensi vuonna osaat sit varautua black friday aleihin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...