lauantai 5. marraskuuta 2016

Lokakuun roskat


Nyt olisi taas aika kurkata kosmetiikan roskakasaan ja katsoa mitä kaikkea sain lokakuun aikana kulutettua loppuun ja mitä olin niistä mieltä. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että tässä on myös muutama tuote syyskuun lopulta, pääasiassa kuitenkin lokakuun roskia syynätään :D.


Garnier Tissue mask moisture bomb kangasnaamioita pääsin testaamaan Buzzadorin kautta ja oon näistä kyllä tykännyt. Kangasnaamiot on ylipäätäänkin mun lemppareita ja tämä ei ollut poikkeus. Tuntui ihanan virkistävältä kasvoilla ja kosteutti hyvin.

Latelier des délices masque tissu hydratant on jolieboxista tullut luonnonkosmetiikan kangasnaamio. Tää ei niin miellyttänyt, kangas oli jopa liian kostea, ylijäämätuotetta oli vaikea imeyttää ihoon. En myöskään mieltynyt tuoksuun, josta tuli mieleen mun inhokkini karvasmanteli.

Neal's Yard Remedies organic facial wipes packs on myös tullut jolieboxista ja näistä kyllä tykkäsin. Toimivat oikeen hyvin meikinpuhdistukseen ennen vesipesua tai viimeistelyyn. Nämä ei myöskään kuivattaneet ihoa, mistä olin kiitollinen.


Glamglow powercleanse  puhdistusaine oli todella mielenkiintoinen tuote. Tässä on kaksi puolta, toisella puolella öljy ja toisella puolella muta, jotka pumpataan erikseen kädelle ja sekoitetaan. Yhdistelmä puhdisti meikin ja kasvot tehokkaasti ja tää on ollutkin mun suosikkini jo pitkään. Tää oli myös todella pitkäkestoinen, kesti mulla käytössä VUODEN. 

Elizabeth Arden skin balancing toner oli aika mitäänsanomaton tuote. En huomannut tän tekevän oikein mitään, joten en tästä osaa paljoa sanoakaan. En kyllä tiiä tekeekö kasvovedet koskaan mitään ihmeitä, mutta tää oli jotenkin erityisen blääh.

Elizabeth Arden gentle hydrating night cream sen sijaan toimi oikein hyvin! Tää oli todella kosteuttava ja mukavan tuntuinen yövoide, joka teki kasvoista pehmeät ja säilytti hyvin kosteuden. Tuoksu oli vähän liian teollisen makea mun makuuni, mutta siedettävä.

NUXE face cleansing and makeup removing gel tuli muistaakseni viime vuoden joulukalenterista? Sain nyt vihdoin käytettyä tän näytteen pois ja tää oli ihan positiivinen kokemus. Puhdisti kasvot hyvin, tällä sai suurimmat meikit pois ja viimeistelyyn riitti misellivesi. Koostumus oli myös kivan tuntuinen kasvoilla.

pai. lotus & orange blossom skin tonic kasvosuihke oli virkistävä, ei juuri muuta. Tykkäsin suihkutella tätä kasvoille kesähelteellä, raikasti kivasti kasvoja. 


The Body Shop honeymania body butter tuli muistaakseni livboxista jo joskus pari kesää sitten ja nyt vasta sain tän käytettyä. Näissä on ihana kosteuttava koostumus, todella paksua kamaa, joten vaatii hieman työstöä ja käytinkin tätä lähinnä vaan kuiville kyynerpäille, polviin yms. Tykkäsin myös tuoksusta, ihanan erilainen. 

AVON nutraeffects hydration gel cream* ei ole vielä loppu, mutta joutaa roskiin vanhuuttaan. Tuotteena tää oli hyvä, todella hyvin kosteutti ja jätti iholle terveen pinnan. Mä en kuitenkaan päässyt yli tän voimakkaasta tuoksusta, joten jäi käyttämättä.


Maybelline gentle remover acetone free kynsilakanpoistoaine tuli hankittua pari kesää sitten kun mulla oli akryylikynnet. Niihin tarvitsin asetonitonta kynsilakanpoistoainetta, mutta muuten tää ei kyllä tehnyt vaikutusta. Poistaminen oli työlästä, kynsiä sai oikein hangata. 

LUSH Snow fairy shower gel on kaikkien hehkuttama ja rakastama suihkugeeli, joka tekee paluun aina näin talviaikaan. Viime talvena minäkin halusin päästä osaksi tätä hypetystä ja hankin omani. Tää oli pienoinen pettymys, varmaan koska odotukset oli niin korkeella kaiken sen hypen jälkeen. Onhan tässä hyvä tuoksu ja tekee asiansa suihkugeelinä, mutta ei noussut mun suosikiksi kuitenkaan.

Lumene cranberry smoothing body scrub oli joskus alessa muutamalla eurolla ja ostin kokeiluun. Ei herättänyt mitään tunteita, joten en osta uudestaan. En huomannut tällä olevan juuri mitään kuorivaa vaikutusta edes.


TIGI bed head rockaholic dirty secret dry shampoo oli myöskin pettymys. TIGIN tuotteista yleensä tykkään tosi paljon, joten odotukset oli kovat tällekin. Tää ei vaan mun hiuksille ainakaan ajanut asiaansa. Odotan kuivashampoolta tuuheutta ja ylimääräisen rasvan imemistä, tältä en sanaut oikein kumpaakaan, jätti hiukset vaan lättäniksi ja märiksi. 

batiste Dry shampoo floral & fruity blush on sitten taas ihan huippukamaa, kuten batisten kuivashampoot yleensä aina on. Tässä on miellyttävä kukkaistuoksu ja se tuttu batisten toimiva koostumus. Näitä batisten kuivashampoita oon käyttänyt jo pitkään ja pari uutta pulloa odotteleekin messujen jäljiltä kaapissa.

Mitä sun roskakasasta löytyi?

Love, Mari

* Tuote saatu blogin kautta

6 kommenttia:

  1. Hei, olipa kivoja juttuja! Ja arviotkin mukavan kattavia, kiitos näistä :) Tuo Glamglow:n puhdistusaine herätti heti kiinnostusta, pitääkin selvittää mistä sitä löytyisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla! :) Glamglowlla on monta erilaista puhdistusainetta, joista kannattaa valita se omia tarpeita täyttävä, myydään ainakin Sokoksilla ja Stockmanneilla.

      Poista
  2. Kiva kun kerrot rehellisesti, mä meinaan oon odotellut tuota lushin Snow Fairya kun kaikilta tulee jotain vaahtoa suusta ottaessa tän puheeksi! :D Kai se pitää kokea itse ja ostaa vaikka pikkupullo, tosin mulle kävi niiden suihkujellyjen kanssa ihan sama. Kaikki hehkutti ja niin mäkin aluksi kun olivat niin hauskoja, mutta kyllä se normi suihkugeeli nyt vaan on 100000 kertaa helpompaa... Ja mäkin menin ostamaan Batistea ekaa kertaa kun älysin, että sehän on eläinkokeetonta ja vegaanistakin! On muuten jännä, että tuossa on AINOA kuivashampoo joka on ikinä toiminut mulla ja kalliitakin on kokeiltu! Kiva kerrankin näin päin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Snow Fairy taitaa olla niitä LUSHin hehkutetuimpia tuotteita näin talviaikaan, mutta just niinku sanoit, se täytyy vaan kokeilla. Jos tykkää sellasesta supermakeasta karkin tuoksusta niin varmasti tuo miellyttää, mulle oli vaan liikaa :D Suihkujellyjä en oo vielä kokeillut, ne kyllä vaikuttaa hauskoilta mut tosiaan vähän työläiltä. Batiste on ihan huippu ja pesee kyllä kaikki kalliimmatkin ihan mennen tullen! Mä en tiennytkään et ovat myös vegaanisia, huippujuttu!

      Poista
  3. Snow Fairy oli mullekin pikkupettymys, kun nuuhkaisin sitä ekaa kertaa :D. Tänä vuonna ilmestynyt Snow Fairy Body Conditioner on mielestäni hiukan paremman tuoksuinen, koska siinä on kirsikkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin halusin tykätä siitä kun kaikki muutkin :D Harmi ettei täällä Turussa ole LUSHia niin ei pääse livenä tuoksuttelemaan :(

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...