maanantai 7. marraskuuta 2016

Anastasia Beverly Hills - Master palette by Mario

Tänään on ilmassa palettirakkautta, kun tutustutaan uuteen perheenjäseneeni, Master palette by Marioon. Anastasia Beverly Hills julkaisi vähän aikaa sitten uuden yhteistyöpaletin ja tälläkertaa palettia on ollut suunnittelemassa julkkisten suosima meikkitaiteilija Mario Dedivanovic. Marion asiakaskuntaan kuuluu mm. Kim Kardashian, joka on saanut nimensä myös tähän palettiin, siitä lisää myöhemmin. 


Pakkaus on tuttua ABH materiaalia muista collabeista ja paleteista, eli perinteinen pahvinen paletti peilillä ja siveltimellä. Kansi on kuitenkin todella tyylikkään näköinen, mustaa ja kultaa ja simppeliä designia. Paletti on kohtalaisen jämäkän tuntuinen kädessä, ei ollenkaan heppoinen.


Paletin sisältä löytyy 12 neutraalia ja lämmintä luomiväriä, joista 3 on mattasävyjä ja loput shimmerisiä tai metallisia. Tämä on laadultaan aivan huippukamaa! Nappiin kun iskee sormensa, voisi kuvitella tökkivänsä voipurkkia, niin ihanan pehmeitä nämä ovat. Pigmenttiä on taas todella hyvin ja häivyttyvyys on myös huippuluokkaa. Pientä pölyämistä näillä tapahtuu, kun siveltimen iskee pannuun, mutta se ei mua häiritse ollenkaan. Mä oon aina tykännyt ABH:n paleteista, mutta tässä on hyvin selkeä ero niihin edellisiin, parempaan suuntaan siis. Ilmeisesti laatu on aika samaa kuin Modern Renaissance -paletissa, mutta en osaa vertailla kun kyseistä palettia ei vielä mun kokoelmasta löydy.


Paletin sävyt on tosiaan hyvin maanläheisiä ja neutraaleja. Mukana on paljon lämpimiä sävyjä, mutta myös vähän viileään taittavia, mikä tekee tästä todella monipuolisen setin. Mun mielestä tää on sellainen meikkikokoelman kulmakivi, jolle olisi varmasti käyttöä ihan jokaisella. Paletin sävyt Mario on muuten nimennyt elämänsä tärkeiden naisten ja paikkojen mukaan, mikä on mun mielestä aika kiva yksityiskohta. Yläriviltähän löytyy myös se "Kim", joka on ollut Marion uran kannalta tärkeässä asemassa. 


Kuten jo mainitsin, palettiin on tuttuun tapaan laitettu ABH:n kaksipäinen sivellin, mutta tämä on mun mielestä vielä laadukkaampi kuin ne edelliset. Häivytyspää on täysin sama, mutta toisessa päässä on täysin uudenlainen harjaspää, joka vaikuttaa tosi käyttikseltä! Niin ja sivellin on kuvassa puhdas, eli väritys on kuten kuvassa.

Mulla ei oikeastaan ole tästä paletista mitään pahaa sanottavaa, voin vaan suositella lämpimästi. Kyseessä on LE paletti, eli se ei ole markkinoilla ikuisesti. Jos siis törmäät tähän ja haluat sen, kannattaa toimia nopeasti. Mä en oo tähän vielä Eurooppalaisissa kaupoissa törmännyt, mutta omani sain tilattua Macy's verkkokaupasta Jenkeistä.

Ihastuttiko paletti? 

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniin näköinen paletti ja kivoja käyttökelpoisia sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on just sellanen käyttis jokapäivän paletti :)

   Poista
 2. Kaunis paletti! Sivellin muuten jo näyttää kuvienkin perusteella toimivalta tapaukselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on <3 Ja sivellin on tosi tosi hyvä, ollakseen paletti-sivellin! Ehdottoman käyttökelpoinen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...