torstai 10. marraskuuta 2016

Morphe x Kathleen Lights luomiväripaletti

Tällä viikolla kylvetään näissä uutuus paleteissa oikein kunnolla! Tänään esittelyyn pääsee toinen uutuus paletti, joka on yhtälailla herättänyt paljon hypetystä ja mielenkiintoa somessa ja Youtubessa. Kyseessä Morphen ja Kathleen Lightsin yheistyön hedelmä, johon on koottu Kathleenin suosikki Morphe -sävyjä sekä muutama täysin uusi Kathleenin suunnittelema sävy. Paletti on limited edition ja tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta sitä on tulossa lisää Morphen sivuille ainakin kerran vielä ennen joulua. Jos siis kiinnostut tästä paletista ja haluat sen napata, kannattaa seurata tarkasti Kathleenin somea. 


Kathleen Lights palette poikkeaa pakkaukseltaan täysin muista Morphen paleteista. Ensinnäkin, pahvipakkaus, johon paletti on pakattu on Kathleenin suunnittelema ja sopii aivan täydellisesti, mä niin tykkään noista roikkuvista valoista. Pahvin takaata löytyy sitten Kathleenin kuva ja tervehdys paletin ostajille, mikä on mun mielestä tosi kiva lisä tähän, tekee paketista vähän "uniikimman", kenties jopa säästämisen arvoisen . 



Itse paletti onkin sitten kovaa pahvia eikä sitä Morphen perinteistä muovia. Kooltaan tämä on myös paljon pienempi kuin ne 35 paletit. Kanteen on painettu paletin nimi, muuten pakkaus on hyvin simppeli. Kansi pysyy tukevasti kiinni magneetin avulla ja paletti tuntuu muutenkin melko jämäkältä käteen. Tosi kiva matkustuspaletti kokonsa ja sävyvalikoiman puolesta! Hintaa tällä on 14,99 dollaria, eli todella edullinen paletti kyseessä! Kannattaa kuitenkin varautua korkeisiin postimaksuihin, jos tilaat suoraan Morphelta etkä esim. Shipiton kautta. Suosittelen kasaamaan kaverit yhteen ja tekemään kimppatilauksen :).


Sitten päästään siihen tärkeinpään, elikkä ne sävyt. Paletissa on sekä mattaa, että shimmeriä ja kaikissa pigmenttiä todella hyvin. Nää on sitä tuttua Morphe laatua, jos olet joskus jotain heidän paleteistaan päässyt kokeilemaan. Paletin sävymaailma on melko neutraali, ei lämmin eikä viileä vaan kaikkea siltä väliltä. Mun mielestä tää on siis hyvinkin monipuolinen paletti ja sopii kaikille ihon- ja silmienväreille. Paletissa on neutraaleja ruskeita ja taupeja, trendikkäitä purppuransävyjä ja väripilkkuna kirkas kaunis vihreä. Tietysti myös mattamusta, joka saisi mun puolesta löytyä vaikka jokaisesta paletista. Mä oon tykästynyt tähän kovasti ja olenkin ehtinyt tällä meikkailemaan pariinkin otteeseen. Huomenna blogiin on tulossa niistä ensimmäinen, joten jos haluat nähdä miten tää toimii ihan oikeesti meikissä,  kurkkaa huomenna blogiin.

Onko teillä jo Morphen paletteja? Houkutteleeko tämä?

Love, Mari

11 kommenttia:

  1. Vihreä kimalteleva sävy on piste iin päällä:) Aivan upea. Kiva paletti muutoinkin. Pojot Kathleenille:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana! Kuten koko paletti, kivan neutraali, mutta kuitenkin erilainen :)

      Poista
  2. Mä kattelinkin jo tätä, mutta valitettavasti päivän myöhässä :( Tuossa on mun makuun niin herkulliset sävyt, olisi ihana saada tuo pukinkonttiin kun on niin halpakin! Innolla siis odottelen meikkipaletilla aikaansaatuja lookeja, etenkin tuo glitteriturkoosi kiinnostaisi nähdä jossain meikissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :/ Onneksi näitä tulee kuitenkin vielä lisää, suosittelen ehdottomasti! Ja ihan varmasti tuota sävyä tullaan näkemään vielä monissa meikeissä, aivan ihana sävy <3

      Poista
  3. Ihania sävyjä, varsinkin tuo kimalteleva vihreä! <3 Itseltäni ei Morphen paletteja löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morphen hinta-laatusuhde on mun mielestä täysi kymppi :) Kannattaa tutustua jos tulee joskus vastaan.

      Poista
  4. Swatchaukset näistä olisi myös kiva nähdä, paletissa ainakin sävyt näyttävät kerrassaan upeilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Swatchit on tulossa instagramiin ja snapchattiin vielä tänään! 😊

      Poista
  5. Kaunis paletti! :)
    Toivoin tämän tulevan brittiläisiin verkkokauppoihin, joista olen tottunut tilaamaan, mutta turhaan. En ole ikinä tilannut jenkeistä, joten jäin nyt rannalle ruikuttamaan tämän suhteen :D Joulunalusaikana ylimääräiset rahani menevät lähinnä joululahjoihin. Kiva kuitenkin, että vielä tulee muille missanneille tulee mahis saada tämä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, luomivärinapit silmissä kiiluen en huomannut edes tarkistaa kommenttiani :D Sorry kirjoitusvirheistä...

      Poista
    2. Voi harmi! No onneksi niitä kivoja paletteja ja yhteistöitä tulee ihan varmasti vielä myöhemminkin :D Mä kanssa harmittelin ettei tää tullut Beautybaylle, olisi säästynyt pitkä penni postikuluissa :P

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...