tiistai 20. kesäkuuta 2017

Kesäkuun #MorpheMe

Kesäkuun MorpheMe setti tipahti mun postiluukkuuni viime viikolla ja tänään päästään tutustumaan näihin siveltimiin hieman paremmin. Jos ette ole lukeneet mun viime kuun esittelyä MorpheMe -palvelusta, on kyseessä kuukausittainen tilauspalvelu, joka toimittaa kotiin joka kuukausi erilaisen setin Morphen siveltimiä. Vaihtoehtoisesti voit myös skipata kuukauden tai vaihtaa kyseisen kuun siveltimet johonkin toiseen settiin, kuten minä tein nyt kesäkuussa. Nämä mun saamat siveltimet ovat alunperin tulleet kesäkuussa 2016, mutta ne kiinnostivat mua enemmän kun tämän kuun varsinaiset siveltimet. 

MorpheMe on osa Liveglam perhettä ja sitä saa tilattua suoraan Suomeen, jolloin hintaa tulee noin 25 dollaria kuussa. Liittymällä clubiin tämän linkin kautta saat tilauksesi mukana valita yhden ilmaisen siveltimen ja samalla minä saan omalle pistetililleni 200 pistettä. Mikäli et halua käyttää mun linkkiä, pääset liittymään clubiin osoitteesta www.liveglam.com.Mun valitsemassa setissä tuli mukana kolme Morphen Elite 2 kokoelmaan kuuluvaa sivellintä. Nimensä mukaan nämä on Morphen eliittiä, eli niitä laadukkaimpia ja myös arvokkaimpia siveltimiä. Monet tubettajan kehuu näitä ihan jatkuvasti ja itsekin olen paria Elite sivellintä päässyt käyttämään ja oon tykännyt niistä kovasti. Tähän settiin kuului pieni kynäsivellin, contoursivellin ja puuterisivellin.


Morphe brushes  E36 / 6,80€

E36 on pyöreäkärkinen pehmeä kynäsivellin, joka sopii täydellisesti alaluomen työskentelyyn ja tarkkaan työhön esimerkiksi luomivaossa, ulkonurkassa ja cutcrease meikeissä. Todella monikäyttöinen sivellin siis ja näitä tarvii aina. Ihanan pehmeät karvat eivät myöskään yhtään raavi herkkää alaluomen ihoa.


Morphe brushes E3 / 20,40€

E3 on pienehkö puuterisivellin, jonka kärki on muotoiltu ylhäältä kapeammaksi ja keskeltä pulleammaksi. Tämä on aikalailla täydellinen kasvosivellin monipuolisuutensa vuoksi. Tällä voi levittää kasvoille puuterin, kiinnittää peiteaineen silmien alle, levittää poskipunan ja myös varjostaa kasvoja terävämmän kärjen ansiosta. Pieni koko ei ole mun mieleeni puuterisiveltimissä, tykkään isoista ja muhkeista. Tämä on kuitenkin niin monipuolinen, että kokokaan ei häiritse. Sivellin on todella pehmeän tuntuinen kasvoilla, mutta kuitenkin sopivan jämäkkä, jotta se tarttuu hyvin puuterin ja saa sen myös häivytettyä.


Morphe brushes E4 / 16,70€

E4 on perinteinen viistopäinen varjostussivellin, joka sopii erinomaisesti myös poskipunan levitykseen ja häivyttelyyn. Viistoon leikattu muotoilu saa siveltimen sopimaan täydellisesti poskille ja poskiluun alle, joka tekee kasvojen varjostuksesta ja muotoilusta helpompaa. Tässäkin on ne ihanan pehmeät karvat ja sopivasti jämäkkyyttä. 

Nämä kaikki kolme sivellintä oli todella mieluisia ja pääsevät heti käyttöön. Suosikiksi nousi ehkä tuo puuterisivellin, mutta kuten sanottu, kaikki on loistavia ja pääsevät jatkuvaan käyttöön. Arvoltaan tämä setti oli 43,90€ ja maksoin siitä tosiaan sen hieman vajaa 25 dollaria. Hinnat on katsottu beautybay verkkokaupasta, jonne myös kuvien alla olevat linkit johtaa, koska sieltä saa Morphea tilattua kätevimmin. Myös Morphen omilta sivuilta saa tilattua Suomeen, mutta postikulut ovat noin 20 dollarin luokkaa ja Jenkeistä tilattaessa täytyy muistaa vielä laskea alvit päälle.

Miltä tämä setti vaikutti?
Kiinnostaako Morphen siveltimet?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Hyvä setti perussiveltimiä, joita kaikki tarvitsevat:)Vaikuttavat tukevilta.
  Morphen siveltimet ovat mulla mietintämyssyssä, joten jossain vaiheessa olisi tarkoitus niitä hankkia, ellen sitten päädy Shaaanxon siveltimiin;) Nekin houkuttelisivat kovasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on todella laadukkaan oloisia, etenkin just nämä elite sarjan siveltimet. Morphella on hinta-laatusuhde kohdillaan :) Mä haluaisin kyllä kanssa kokeilla Shaaanxo:n siveltimiä ja eiköhän niitä jossain vaiheessa tule hankittua.

   Poista
 2. Harkitsen tässä vakavasti pistäisinkö tämän tilaukseen vaikkakin siveltimiä minulla on kyllä enemmän kuin tarpeeksi.. Hmm :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siveltimiä voi olla koskaan tarpeeksi! :DD

   Poista
  2. Tilaukseen lähti ja olevinaan ainakin tuota sun linkkiä käytin :D

   Poista
  3. Joo mulle tulikin viestiä, että teit tilauksen! JES! :) Ja kiitos mun linkin käytöstä :)

   Poista
 3. Aaaaargh mulle iskee sivellinkateus. Ois iha tosissaa kokeiltava tän merkin siveltimiä! Puuterisivellin ois ainaki uusittava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarviit ehdottomasti, nää ei oo ees ihan mahdottoman hintasia! :) Mulla alkaa olla siveltimiä sen verran, että voin alkaa karsia niitä huonoimpia :P

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...