sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kesäkuun Lookfantastic beautybox

Kesäkuun Lookfantastic beautybox pääsi yllättämään mut ja tuli tässä kuussa tosi nopeasti. Sain paketin käsiini jo viime perjantaina ja nyt viikonlopun ajan olenkin näitä ihanuuksia hypistellyt ja testaillut, ainakin osaa. Lookfantastic beautyboxia saa tilattua suoraan Suomeen heidän omasta verkkokaupastaan täältä. Boksia saa tilattua 3kk, 6kk ja 12kk jaksoissa ja hintaa sillä on tilauksesta riippuen 13-14,50 puntaa kuukaudessa. 


Kesäkuun teemana oli Wanderlust ja nyt on taas pakko sanoa, että tuo laatikko sai mut ihan vähän innostumaan. Jos viime kuussa kehuin boksia kauniiksi, niin tämä kesäkuun laatikko on kyllä vielä upeampi. Tuo galaxi teema uppoaa muhun nyt jotenkin ihan täysillä ja tän sävymaailma on tosi kaunis. Boksin mukana saa muuten aina kuukauden ELLE lehden ja tietysti pienen vihkosen, jossa on kerrottu näistä boksin tuotteista ja muita kauneusuutisia ja joskus myös haastatteluja.


Kesäkuu alkoi hyvin vahvasti, kun laatikosta löytyi First aid beauty -tuote! Mä en ole koskaan kokeillut tältä brändiltä mitään, vaikka oon kuullut tosi paljon kehuja ja oon halunnut testata brändin tuotteita jo pitkään. Nyt siihen tuli vihdoin mahdollisuus ja oon ihan pähkinöinä. Boksista löytyi siis Facial radiance pads -purkki, joka sisältää 28 lappusta kasvojen kuorintaan ja kirkastamiseen. En malta odottaa näiden testaamista! Tätä kyseistä tuotetta en löytänyt LF verkkokaupasta, joten hinta on otettu Sephoran sivuilta ja nimenomaan se 28 kappaleen hinta.


Seuraavaksi laatikosta löytyi Kérastase matkakokoinen shampoo normaaleille ja kuiville hiuksille. Tää kuulostaa siltä, että sopii mun hiuksille hyvin, joten otan kokeiluun viimeistään kesän lopulla kun lähdetään reissuun. Nämä matkakoot on sellaisia, että tykkään säilöä niitä aina matkoja varten. Ei mikään tän kuun hitti, mutta ihan jees.


Boksista paljastui myös MONUspa kasvosuihke, joka sopii kaikille ihotyypeille. Monun tuotteet on aina olleet tosi laadukkaan oloisia, mutta niiden tuoksut ei vaan innosta. Tämänkään tuoksu ei ole mikään paras mahdollinen, mutta suihke tuntui niin ihanan virkistävältä, että nappaan sen käsilaukkuuni ja suihkin aina kun kasvot tarvitsevat vähän piristystä. 40ml näyte on juuri näppärän kokoinen kulkemaan mukana.


Tämä balanceme kasvovoide oli tässä kuussa ehkä se tylsin tuote mulle. Kasvovoiteita alkaa olla niin paljon, etten millään ehdi kaikkia käyttää ja jotenkaan tämä ei innostanut edes pakkaukseltaan. 99% luonnollinen tuote vaikuttaa kyllä lupaavalta ja balanceme tuotteet on olleet usein hyviä. Tämä lähtee todennäköisesti kiertoon jollekin, joka sitä enemmän tarvitsee.


Hailey Baldwin for Modelco huulikiilto lupaa runsasta pigmenttiä ja huulilakan pysyvyyttä, saas nähdä. Ensi kokeilulla tämä vaikutti kyllä tosi miellyttävän tuntuiselta huulilla ja sävy on kaunis, varmasti tulee siis käytettyä. Tuota pysyvyys juttua on kyllä aika vaikea uskoa. 


Viimeisenä boksista löytyi täysikokoinen bellápierre irtoluomiväri, joka oli boksissa nimetty shimmer highlighteriksi eli ilmeisesti tämä käy sekä kasvoille, että silmille. Ensi swatchailu ei antanut tästä kauhean hyvää kuvaa valitettavasti. Tästä irtosi lähinnä sellaista pienen pientä hilettä ja kimallusta eikä juuri mitään sävyä. Täytyy vielä kokeilla miten tämä toimii kasvoilla.

Mä olin tosi tyytyväinen tähän kesäkuun boksiin kaikenkaikkiaan. Suosikkituote oli ehdottomasti First aid beautyn kuorintalaput, mutta kasvosuihke ja huulikiilto oli myös tosi kivoja. 

Miltä kesäkuun boksi teidän mielestä vaikutti?

Love, Mari

17 kommenttia:

  1. Tää oli musta kivempi kuin viime kuun, joka oli musta vähän vaisu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli muutama vähän erikoisempi tuote, jotka heti nosti koko paketin vaikutelmaa ainakin mun silmissä :)

      Poista
  2. Oikein kiva boxi. FAB:n lappuset vaikuttaa kiinnostavilta ja vähän spessummilta:) Niitä voisin itsekin kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et arvaakaan miten innoissani olin kun näin ne! En tiennyt, että kuorintalaput voisi aiheuttaa sellaista iloa :DD

      Poista
  3. Noi kuorintalaput kuullosti ihanilta, mutta muuten oli mun mieleen vähän nääh boksi tällä kertaa! :/

    VastaaPoista
  4. Vau, tästä tykkäsin! Kerastase on mun mieleen, ja tuo huulikiiltokin vaikuttaa hyvältä! Myös tuon kasvovoiteen ottaisin mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli tosi paljon kaikkea kivaa ja käyttökelpoista tuotetta ihan jokapäiväiseen arkikäyttöön :)

      Poista
  5. Tosi kiva boksi, etenkin tuo First aid beautyn tuote kiinnostaa kovasti!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  6. Mulle mieluisimpia näistä olisi ehkä olleet nuo kuorintalaput tai Kerastasen shampoo :)

    http://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kuorintalaput oli ainakin tosi kiinnostava tuote mullekin :)

      Poista
  7. Tuo boxi on kyllä aivan mielettömän kaunis eikä sisältökään huono ole ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olin ihan äimänä kun näin ton laatikon, vielä kun keksisi sille jonkun kivan käyttötarkoituksen :D

      Poista
  8. No olipa hyvä sisältö, ai että!

    henna
    www.stoori.fi/pakkomielteita

    VastaaPoista
  9. Näissä boxeissa näyttää tulevan kivan monipuolisesti tavaraa :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...