maanantai 26. kesäkuuta 2017

TOP3 peiteaineet

Heippa kaikki ja ihanaa uutta viikkoa! Miten teidän juhannusviikonloppu sujui? Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta tässä juhannuksen aikana, nyt palaillaan kuitenkin taas normaaliin postausrytmiin. Tänään vuorossa jatkoa TOP3 -sarjalle ja otetaan käsittelyyn ne parhaimmat peiteaineet. Tämä postaus olisi ollut vuorossa jo viime maanantaina, mutta kauneusbloggaajien "1 paletti, 10 bloggaajaa" projekti julkaistiin silloin. Tuokin projekti muuten jatkuu taas tänään ja vuorossa on Gloomy Days -paletin ryhmä. Facebookin kauneusblogit ryhmästä pääsette seuraamaan tän päivän postauksia ja löydätte myös ne kaikki aikaisemmat meikkilookit ;). No mutta mennään nyt itse asiaan eli niihin peiteaineisiin.



Tuttuun tapaan nämä kolme ei ole missään järjestyksessä, ihan vaan lajiteltu sen mukaan miten ne satuin kuvaamaan. Jokainen näistä on löytänyt tiensä mun top kolmoseen hyvästä syystä. Ensimmäisenä mun tuorein tuttavuuteni tarte Shape tape concealer. Shape tape tuli tutuksi youtubesta hyvin nopeasti julkaisunsa jälkeen. Tämä oli sellainen peiteaine, josta ihan kaikki puhuivat ja kaikki tuntuivat tätä myös rakastavan. Mun oli toki saatava tämä kokeiluun ja onneksi niin. Jos kaipaat todella peittävää peiteainetta, joka pysyy kauniina silmien alla koko päivän, on tämä ihan ässä. Mulla löytyy shape tape kahdessa eri sävyssä, joita sitten miksailen vähän vuodenajan ja ihonsävyn mukaan, mutta suosikkini on light neutral. 


Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer on mun holy grail tuote. Tämä on mun kolmas putkilo tätä peiteainetta enkä voi kuvitella enää olevani ilman. Naked skinin koostumus on selkeästi kevyempi kuin shape tapen, mutta tässäkin on peittävyyttä todella kivasti. Jos mun pitäisi valita vaan yksi peiteaine, se olisi varmaankin tämä, koska tää käy ihan jokaiseen tilaisuuteen ja meikkiin ja jättää ihon todella luonnollisen kauniiksi. 


Viimeisenä mun top listalle pääsi todellinen yllättäjä. Essence get picture ready! brightening concealer* on aivan loistava korvike kalliimmille peiteaineille. Tämä ajaa saman asian ja maksaa vain muutaman euron. Koostumus on kevyt, helposti levittyvä ja kirkastava, mutta peittää myös melko hyvin ja tämä on kerrostettavissa peittävämmäksi. Mulle täysin riittävä peittävyydeltään.  Tämä on myös pysynyt kauniina pitkän päivän eikä ole mulla ainakaan levinnyt juonteisiin tms. Ainoa miinus tässä on tuo applikaattori tai mikälie sieni, jonka läpi tuote tulee. Se on jotenkin tosi hankala käyttää ja näyttää myös epähygieniseltä. 

Mikä on sun suosikki peiteaine?

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

23 kommenttia:

  1. Essence peiteaine on ihan ok tuote, mutta tuo applikaattori on munkin mielestä huono. Maybellenillä on samantapainen peiteainepuikko, joka monet tubettajat tuntuvat kehuvan, mutta en kyllä itse sellaista käyttäisi ihan vaan epäkäytännöllisen applikaattorin takia;)
    Mun lempparipeiteaine on L.A. Girlin Pro Conceal (aina vaan). Hyviä ovat myös Catricen ja Revlonin peiteaineet, sekä Maybellinen Fit me. Niillä pärjään oikein hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi applikaattori on kyllä harmittavan huono muuten hyvässä tuotteessa :/ Oonkin yleensä puristanut sitä kädelle ja levittänyt siitä sienellä. Maybellinen peiteaineita en ole koskaan kokeillut, mutta kuullut paljon kehuja muutamastakin eri versiosta, ehkä täytyy alkaa laajentaa tuntemusta enemmän markettipuolellekin :)

      Mä en valitettavasti tullut kaveriksi L.A. Girlin peiteaineen kanssa, me ei tultu juttuun ollenkaan :/ Harmi juttu, koska niin monet sitä hypettää jatkuvasti.

      Poista
  2. Mun lemppari on Lancôme, mutta tuo Naked Skin kyllä kiinnostais, Tarten tiedän olevan sellainen, ettei iske muhun, liian paksua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naked skin on hyvä, oli meikkivoide mikä tahansa niin se toimii aina :D Tarte on tosiaan melko paksua ja sopiikin niihin päiviin, kun meikkaan oikein kunnolla ja haluan meikin kestävän extra pitkään, esim. juhlissa yms.

      Poista
  3. Mites rypyt? Olen huomannut, että jotkut peiteaineet tuovat kovasti kaikki mahdolliset juonteet esiin. Miten näiden kanssa, huomasitko eroa? Huomasin, että joidenkin peiteaineden kanssa iho näyttää vanhemmalta, mitä se normaalisti on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei kauheasti ole vielä ryppyjä silmien alueella, juonteita toki jonkin verran. Näiden kanssa en ole huomannut mitään ongelmaa niihin liittyen, kunhan vaan muistaa kiinnittää peiteaineen hyvin puuterilla. Ehkä parhaiten näistä käyttäytyy tuo Urban Decay, se kun on melko kevyt koostumukseltaan.

      Poista
  4. Mulla ei ole kuin yksi peiteaine Lumenelta, ja sitäkin käytän tosi vähän. Tuo Urban Decay kyllä kiinnostaisi. Just tässä kirjoittelin postauksen Essencen tuotteista, hauska sattuma, että sulla oli tässä tuo Essencen peiteaine. Hintansa puolesta se ainakin olisi houkutteleva vaihtoehto.

    Kivaa viikkoa!

    -Minnea
    http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencellä on paljon tosi hyviä tuotteita, mielenkiinnolla odottelen mistä tuotteista oot kirjoitellut :) Tuo ei ainakaan konkurssiin vie ketään, jos sattuisikin olemaan hutiostos.

      Poista
  5. Olen käyttänyt aiemmin Joe Blascon Ultra Basea peiteaineena, mutta koska tuote loppui vähän aikaa sitten, olisi etsinnässä jokin uusi (ja edullisempi) tuote. Tuota Essenceä voisi kyllä mielenkiinnosta kokeilla, kun ei montaa euroa maksa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, se ei ainakan sitten harmita jos ei olekaan mieluisa :D Mä oon tykännyt siitä kyllä tosi paljon, joten suosittelen ainakin testaamaan.

      Poista
  6. Mun on ehkä pakko hankkia tuo Tarte, samoin UD! :) Mun suosikit on olleet Lancomen Effacernes ja IDUNin peitevoideduo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sun on pakko :D Molemmat niin täydellisiä ja erilaisia keskenään. Mä en olekaan koskaan käyttänyt Lancomelta mitään pohjatuotteita, täytyy harkita kokeiluun jos kerran on niin hyvä :D

      Poista
  7. Mä olen nyt rakastunut Lauren Brooken peiteaineeseen, jestas miten hyvin se tasoittaa tummuutta sy-iholta pois, sekä kirkastaa eikä ole liian kuivakka! Narsin peiteaine on mulla ikuisella ostoslistalla, samoin tuo Jonnan mainitsema Lancomen peiteaine. Ja Clarinsinkin peiteaine kiinnostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetkinen, mikä ihmeen Lauren Brooke peiteaine? Oonko jäänyt taas paitsi jostain jännästä?? :D Narsin peiteaine ei toiminut mulla yhtään ainakaan parisen vuotta sitten, se creamy concealer siis. Oon kyllä harkinnut antavani sille uuden mahdollisuuden nyt kun ihokin on selkeästi paremmassa kunnossa. Saa nähdä. Se Narsin uusi peiteaine kiinnostaa kovasti!

      Poista
    2. https://twistbe.fi/Lauren+Brooke+Cosmetiques+Peitevoide+tummille+silm%C3%A4nalusille%2C+luomu?_tu=38478

      :D :D

      Poista
  8. Ja samoin muuten se It Cosmeticsin suojakertoimellinen peiteaine on mulla hankintalistalla, varmaan seuraavaksi tulen ostamaan sen sekä merkin CC-voiteen ^_^ Olitko sä muuten sitä CC:tä kokeillut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on se CC ja voin suositella lämmöllä, ihan paras CC voide mitä oon käyttänyt :) Ja se SPF50 on tietysti vaan iso plussa!

      Poista
  9. Ai että tuo shape tape houkuttelee! Vielä kun pääsis hypistelemään sävyvalikoimaa :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sitten muuta kun pieni kesäreissu Jenkkeihin, joko mennään? :D

      Poista
    2. Äkkiäkös siellä käy piipahtamassa ja vähän Sephorassa pyörimässä ;)

      Poista
  10. En pahemmin käytä peiteaineita, mutta jos ykkösmerkki pitäisi valita niin se olisi NYXin ( joka löytyy omastakin kaapista, jota tulee todella harvoin käytettyä ).

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYXiltä löytyykin paljon hyviä tuotteita, en ihmettele, että sieltä löytyy suosikki :)

      Kivaa viikkoa myös sinulle!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...