keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Vierailu Signe Seebidin tehtaalla

Viime lauantaina oli hyvin erityinen päivä, kun lähdettiin kauneusbloggaajaporukalla käymään päiväreissulla Tallinnassa. Matkan oli meille järjestänyt Bona Valere, Lahtelainen verkkokauppa ja Signe Seebid -brändin maahantuoja. Verkkokaupasta löydät näitä ihania Signe Seebid tuotteita, sekä tuotteiden jälleenmyyjät muualla Suomessa. Signe Seebid tuotteiden lisäksi verkkokaupasta löytyy myös muuta luonnonkosmetiikkaa ja mineraalimeikkejä, joten suosittelen ehdottomasti tutustumaan :). 

Matkan tarkoituksena oli vierailla Signe Seebid tehtaalla Tallinnassa. Itse en ole koskaan päässyt "kulissien taakse", joten kun nyt koitti mahdollisuus olin innolla mukana. Meitä lähti siis muistaakseni 15 bloggaajan porukka ja tietysti matkanjohtajamme ihana Cathy Bona Valerelta. Meille oli varattu Tallink Mega Starilta oma lounge tila menomatkalle, jossa saimme rauhassa valmistautua, juoda virvokkeita ja syödä pieniä snackseja. Siinä vasta tapa matkustaa! Paluumatkalla yksityistä tilaa ei ollut jonkun Tallinkin kömmähdyksen vuoksi, mikä pisti matkasta väsyneenä harmittamaan, mutta päästiin kuitenkin comfort alueelle istuskelemaan ja nauttimaan niitä virvokkeita. Onneksi matka Tallinnasta Helsinkiin kestää vain kaksi tuntia.



Perillä Tallinnassa hyppäsimme autojen kyytiin, jotka kuljettivat meidän Mustaanmäkeen Signe Seebid tehtaalle. Tehdas tai tuotantotilat sijaitsi vanhan kenkätehtään tiloissa isossa sokkeloisessa rakennuksessa. Signe Seebid on perheyritys ja kaikki tuotteet tehdään käsityönä luonnonmukaisista raaka-aineista. Pääsimme tutustumaan heidän valmiisiin tuotteisiinsa varastossa. Arvatkaa vaan oliko kosmetiikkabloggaajien porukka innoissaan kaikkien näiden purnukoiden ja tuoksujen keskellä?


Kuulimme myös paljon tuotteiden valmistuksesta ja prosessista niiden takana. Esimerkiksi saippuoiden valmistus ei käy ihan käden käänteessä, vaan se vie aikaa kuukausia. Pääsimme myös näkemään tuotteiden valmistukseen käytettäviä raaka-aineita, jotka lähes kaikki sopivat muuten myös syötäväksi! (Kaikki paitsi savi)
Signe Seebid tuotteiden raaka-aineita

Eräs monia ihastuttanut tuote oli tämä huovutettu saippua. Näitä oli kymmeniä erilaisia, mm. kettuja, leppäkerttu, siili, sammakko ja mitä vielä. Huovutetun pinnan alta paljastuu palasaippua ja varsinainen huovutus tehdään kehitysvammaisten työpajalla, joka oli mun mielestä aivan ihana ajatus. Norsun valitsin kuvaan, koska siskoni rakastaa kaikkea norsuihin liittyvää, tää on siis sulle E! :)

Kuvassa Cathy ja Signe


Vierailun lopuksi pääsimme vielä itse tekemään vartalokuorinnat. JES! Olin tästä niin fiiliksissä, todella kiva kokemus. Pöytä oli täynnä erilaisia tuoksuja, sokeria, suolaa, epsomia, öljyjä ja kaikkea muuta kuorinnan tekemiseen tarvittavaa. Signe kertoi meille tarkat ohjeet mitä tulee laittaa ja minkä verran. Hän kertoi myös mikä kuorinta sopii parhaiten kasvoille ja mikä vartalolle jne, jotta jokainen sai tehtyä juuri itselleen sopivan tuotteen.


Minä valitsin sokerikuorinnan, johon sekoitin myös hieman epsomia ja soodaa. Keltainen väri on peräisin porkkanaöljystä ja tuoksuna käytin greippiä ja appelsiinia. Lisäsin tähän myös hieman kuivattua kehäkukkaa, joka ei kuvassa näy, mutta lopputuloksessa kylläkin. Näiden lisäksi kuorintaan käytin viinirypälesiemenöljyä ja kasviglyseriinia.


Kaikenkaikkiaan meillä oli todella hauska päivä Tallinnassa! Signe Seebid vierailun jälkeen meillä oli vielä muutama tunti aikaa pyöriä Tallinnan keskustassa ja kävimmekin syömässä ja pyörimässä Kaubamajan kosmetiikkaosastolla. Päivä oli toki raskas, minäkin lähdin aamulla Turusta 6.15 bussilla ja olin yöllä takaisin kotona kahden aikaan. Haukotuksia lukuunottamatta sitä jaksoi kuitenkin hyvin, kun oli kivaa puhaa ja kivaa seuraa. Kiitos kaikille mukana olleille ja erityiskiitos Cathylle ja Signelle tämän reissun mahdollistamisesta! :) 

P.S. saimme mukaamme myös pienet goodie bagit, joiden sisältöä pääsette näkemään huomisen postauksessa :)

Love, Mari

20 kommenttia:

  1. Oi että, teillä on ollut ihana päivä! Mä en valitettavasti päässyt, olisi ollut ihanaa nähdä teitä kaikkia plus tuo tehdasvierailu olisi ollut niin mielenkintoinen 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettet päässyt tulemaan, olisi ollut tosi kiva nähdä! :) Toivottavasti näitä tapahtumia tulee vielä uudestaankin.

      Poista
  2. Toivottavasti päivä joskus vielä uusitaan, ihanalta näyttää kuvista ja mitä reissustanne olen kuullut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, mä lähtisin tosi mielelläni uudestaankin :D

      Poista
  3. En edes tiedä kumpi oli ihanampaa,kosmeporukan hengailu vai kivan erilainen päivä hömpän merkeissä :D ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat, ei noista voi valita! :) Kiitos sulle vielä löntystelyseurasta <3

      Poista
  4. Tää reissu oli kyllä ihan mahtava kaikin puolin! Tehtaalla vierailu ja samasta aiheesta kiinnostuneiden ihmisten parissa pyöriminen oli ihan mahtavaa :) Toivottavasti ens kerralla pääsee Tallinnassa olemaan hiukan pidempään, sillä nyt jäi pari vakkaripaikkaa käymättä :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahtava reissu kaikin puolin! Mä voisin lähteä uudestaan ihan koska vaan, kiva olisi Tutustua Tallinnaankin paremmin kun tää oli tosiaan mun eka kerta näin aikuisena :D

      Poista
  5. Varmasti mukava tuomonen vierailu! Ja onpas kivan kuuloisia tuotteita :)

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa tosi kivalta reissulta :-) Ja vähän söpö toi norsusaippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne oli kaikki niin ihania, teki mieli ostaa kaikki :D

      Poista
  7. Ihana reissu ja vähän kiva kun ootte saanut tehdä omat kuorintatuotteet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli parasta, jotenkin itse tekeminen tuo tuotteeseen aina sellasta kivaa fiilistä :D Signe antoi meille ihanasti opastusta ja ohjeita.

      Poista
  8. Kauniita kuvia ♡ Oli ihana nähdä, kiitos seurasta! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, ihan huippua! Toivottavasti nähdään taas pian :) <3

      Poista
  9. Oli kiva nähdä taas! ^_^ Muutenkin oli niin ihana reissu ja sääkin suosi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, kiitos paljon seurasta :) <3 Toivottavasti nähdään taas pian!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...