torstai 8. kesäkuuta 2017

Artistry Exact Fit

Sain jo jokin aika sitten testiini muutaman Artistry tuotteen, joita olen nyt testaillut muutaman viikon. Paketista paljastui Artistry exact fit perfecting concealer ja pari ihonhoitotuotetta, joihin palataan vielä myöhemmin. Tänään puhutaan kuitenkin hetki tuosta peiteaineesta. Jos Artistry ei ole tuttu, kannattaa käydä tutustumassa heidän nettisivuihin täällä. Artistry on osa Amway perhettä ja tuotteita myydään vain suoramyyntinä. Minäkään en ollut koskaan tutustunut Artistryyn ennen tätä kevättä ja tämä suoramyyntipuoli on mulle vierasta, mutta itse tuotteet on kyllä puhuneet puolestaan. Amwayn verkkosivuilla on myös nettikauppa, jonka kautta tilaaminen sujuu helpoiten, mutta kuitenkin suoramyyntinä jonkun toisen ihmisen kautta. 


Peiteaine on pakattu Artistrylle ominaiseen tyylikkään mustaan pahvipakkaukseen kultaisin logoin ja somistein varustettuna. Pakkaus näyttää mun silmään tyylikkäältä ja arvokkaalta, voisi hyvin löytyä jostain selektiivisen kosmetiikan osastolta. Hintaa tällä peiteaineella on 30,13 euroa!


Artistry exact fit perfecting concealer lupaa antaa luonnollisen, kerrostettavan peittävyyden, peittää kauneusvirheitä ja kirkastaa ihoa. Pakkauksen takaa löytyy pieni peili, jonka avulla tuotetta voi levittää vaikka liikenteessä, kätevä lisä kyllä. Pakkaus itsessään on hyvin tyylikkään näköinen ja tuttua Artistryn mustaa ja kultaa. 

Mun ensivaikutelma tästä tuotteesta ei ollut kovin hyvä. En ollut lukenut tästä tarpeeksi ja odotin jotain muuta kun mitä sain. Tuote ei mun makuuni ollut riittävän peittävä, antoi enemmänkin kevyttä peittoa. Levitin tämän myös ensin siveltimellä, mikä ei toiminut ollenkaan niin hyvin kuin toivoin. Annoin tuotteelle kuitenkin uuden mahdollisuuden, koska potentiaalia siinä oli. Tämän paras ominaisuus oli mun mielestä ehdottomasti sen kirkkaus, tämä kirkasti silmänaluset ja kasvojen keskikohdat todella tehokkaasti ja koko ilme näytti raikkaammalta. Parhaiten olen saanut tämän toimimaan siis kasvojen kirkastajana toisen peiteaineen päällä. Haen ensin halutun peittävyyden jollain toisella peiteaineella ja levitän tätä päälle tuomaan sitä kirkkautta, hieman valokynän tapaan. Parhaiten tämä on levittynyt sormilla, mutta toimii myös kostealla sienellä.

Olen tykännyt käyttää tätä myös yksinään silloin, kun teen kevyen meikin enkä halua sitä super peittävyyttä. Kesäaikaan sitä kaipaakin joskus vähän kevyempää ja raikkaampaa lookkia ja siihen tarkoitukseen tämä on omiaan. 


No suosittelisinko tätä muille? Kyllä ja ei. Riippuu täysin siitä mitä etsit peiteaineelta. Jos kasvosi kaipaavat valoa ja kirkkautta ja vain kevyttä tai keskipeittävää peittävyyttä niin kyllä, tämä on loistava tuote sinulle. Jos taas kaipaat kunnolla peittävää, ihovirheitä korjaavaa ja mattapinnan antavaa peiteainetta niin suosittelen etsimään jostain muualta. 

Mitä sinä toivot hyvältä peiteaineelta?

Love, Mari

*Tuote saatu pr näytteenä

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa valokynältä tai joltain sen sukulaiselta:) Hinta on kyllä aika huima;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on mun mielestä paljon valokynän ominaisuuksia, nimenomaan se kirkastavuus yms. Pigmenttiä ja peittävyyttä on kuitenkin selkeästi enemmän perinteiseen valokynään verrattuna, vaikka ei riittävästi mun tarpeisiini :D Tätä voi kuitenkin käyttää ihan pelkästäänkin peiteaineena, mihin tarkoitukseen se on tehtykin. Sarjasta löytyy muuten sävy brightening, joka on sitten varmaan vieläkin kirkastavampi. Hinta on tosiaan korkea, nämä Artistryn tuotteet on muutenkin hinnoittelultaan selektiivisen kosmetiikan luokkaa :(

   Poista
 2. Mulla on peiteaine vähän hakusassa enkä oikein tiedä, millainen olisi hyvä. Käytin pitkään jotain Seppälän pakettia, mikäköhän se merkki olikaan? Sitten olen käyttänyt basic peitepuikkoa ja nyt ostin Urban Decayn peitevoiteen, jota suositeltini Trendissä. Sekin oli vähän suolaisen hintainen, 25 e. Olen ollut siihen ihan tyytyväinen, mutta vakkarituotteeksi kaipaisin halvempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Urban Decayn peiteaine on mun suosikkini, ihan ehdottomasti :) Jos ei kuitenkaan halua peiteaineeseen niin paljoa panostaa, niin voin suositella lämmöllä essencen get picture ready! brightening concealeria, se on todella hyvä ja maksaa vain muutaman euron.

   Poista
 3. Mä tykkään kirkastavista sy-tuotteista, mutta on sekin mälsää, jos tämä ei kuitenkaan ole kovin pigmenttistä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se riippuu niin siitä mistä tykkää, joku voi olla sitä mieltä, että tässä on huimasti pigmenttiä :D

   Poista
 4. Peiteaineet ovat itselle melko vieras juttu. Omaan meikkirutiiniin kuuluu lähinnä meikkivoide ja puuteri :D Kaunis pakkaus ja tuote kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä näin kesällä ainakaan paljon muuta tarvitsekaan :)

   Poista
 5. Hyvältä peiteaineelta toivon ennen kaikkea runsaasti pigmenttiä, mutta myös luonnollisuutta. Kuivat ja tummat silmänaluset ovat melkoisen haastavaa saada piiloon niin, että lopputulema olisi luonnollinen. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta, valitettavan harvassa on ne oikeasti hyvin peittävät ja luonnollisen lopputuloksen jättävät peiteaineet.

   Poista
 6. Ainakin pakkaus on tosi kaunis <3 Harmi, että varsinkin tummat silmänaluset oikeasti peittäviä meikkivoiteita on hankala löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! :/ Urban Decayn Naked skin ja tartan shape tape on tähän mennessä mun lempparit, jotka oikeesti peittää hyvin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...