torstai 15. kesäkuuta 2017

Kesäkuun Bette box

Bette box on vihdoin täällä. Kesäkuun boksilla kesti normaalia pidempään tulla, mutta tänään päästään yhdessä kurkistelemaan tämän sisälle ja katsotaan lunastiko Bette odotukset. Etukäteen olin kuullut, että boksi tulee sisältämään viisi täysikokoista tuotetta, mikä kuulostaa aina hyvältä! Mutta mitkä ne viisi tuotetta oli ja ihastuttiko boksi kokonaisuutena?Alku oli ainakin erittäin lupaava. Boksista löytyi Talikan kangaskasvonaamio, joka lupaa antaa iholle tehokasta kosteutusta ja pehmentää ihoa. Talika on brändinä todella kiinnostava ja kaikkihan jo tietää mitä mieltä mä olen näistä kangasnaamioista, joten ehdottomasti tän boksin parhaimmistoa! :)


Boksista löytyi myös Lumenen gel effect kynsilakka, joka ei tälläkertaa valitettavasti jaksanut innostaa. Tässä ei ollut mun mielestä mitään yllättävää, Lumenen kynsilakkoja on nähty ja tämä on vielä sitä vanhaa mallia vanhalla pakkauksella ja logolla. Myöskään sävy ei herättänyt sen suurempia tunteita, tällaisia koralleja kun on jo kaappi piukassa. Jos sulla ei sattumalta ole paljoa kynsilakkoja niin tää on kyllä varmasti kaunis sävy kesään.


Dermosilin kosteuttava kasvovoide on kiinnostava tuote, en ole tän faces sarjan tuotteita ennen kokeillutkaan. Tällä hetkellä mun kaapit vaan pursuaa kasvovoiteita, joten saattaa olla, että annan tämän eteenpäin jollekin enemmän tarvitsevalle. Tämä lupaa tuoda kasvoille pitkäkestoista kosteutusta kevyellä koostumuksella. 


Laatikosta paljastui myös Nivean täysikokoinen oil in lotion vartalovoide. Tämä oli mulle pieni pettymys, mutta toisaalta ei kyllä mikään yllätys. Nivealla on kyllä hyviä tuotteita, ei siinä mitään, tämäkin ajaa varmasti asiansa vartalovoiteena, mutta ei tarjonnut tähän boksiin mitään erikoista. Voide lupaa kosteuttaa ihoa tehden siitä pehmeän ja joustavan ja imeytyä ihoon nopeasti. Tämä ei kukkaroa paljoa kevennä, eli jos tähän ihastuu niin raaskii kyllä ostaa uudestaankin :).


Viimeinen täsykokoinen tuote oli Doven suihkusaippua. Sanonko nyt jo jotain. Tuotteessa ei ole mitään vikaa, marketin hyllyltä olisin tämänkin voinut varmasti itsekin napata ja mulla on Dovesta ylipäätään tosi hyvä mielikuva. Kuitenkin kun kyse on tällaisesta hemmotteluboksista niin odotan jotain vähän muuta kuin sitä marketin edullisinta suihkusaippuaa.. No kyllä tämä käytettyä tulee, ei siinä mitään. Tässä kohtaa vaan harmittaa heidän puolesta, jotka joutuvat maksamaan korotettua hintaa boksista.


Yksi boksin mielenkiintoisimmista tuotteista oli tämä Piz Buin aurinkosuojavoide. En ole ennen kokeillut Piz Buin aurinkosuojia, vaikka ne on kyllä kiinnostaneet jo pitkään. Tämän pitäisi vielä tehostaa rusketusta samalla, joten erittäin kiinnostava tuote. Valitettavasti tässä on vain SPF15, joka mun mielestä on aivan liian pieni suojakerroin kenellekään, en tiedä mitä virkaa sillä edes on. Ehkä tämä käy joskus alkusyksystä tai sitten nappaan laukkuun mukaan hätävaraksi? Mun mielestä tämä olisi kuitenkin saanut tulla täysikokoisena Nivean tai Doven sijaan. 


Boksista löytyi jälleen myös ekstra tuotteita, mm. tämä 10 tabletin Relatabs kuuri. Maitohappobakteerit tulee käyttöön loppukesän Kreetan reissulla, joten tämä jää odottelemaan sitä. 


Mukana oli myös Flower by Kenzo tuoksunäyte. Tämä oli pienessä suihkepullossa, ne on mun suosikkeja näistä näytteistä. Tuoksu on todella miellyttävä, naisellinen ja kesäinen, joten sujautan tämän pikkuputelin laukkuuni.


Laatikosta löytyi vielä pieni pala makeaa, kun mukaan oli laitettu Pandan natural lakritsipatukka. Tää oli tosi hyvä lakupätkä, voisin ostaa uuestaankin! Boksin parasta antia :D.

Kaikenkaikkiaan mulle jäi hieman pettynyt olo. Kun puhuttiin viidestä täysikokoisesta tuotteesta, olin tosi innoissani, mutta valitettavasti odotukset ei nyt täyttyneet. Jos en olisi kosmetiikkabloggaaja enkä omistaisi vuorta kosmetiikkaa olisi mieli varmasti toinen. Nyt koen, että tämä ei tarjonnut mulle oikein mitään uutta tai mielenkiintoista. Parasta tässä oli tuo Talikan kasvonaamio, sen testaan tosi mielelläni. Kaikki näytteet oli myös onnistuneita, lukuunottamatta liian pientä suojakerrointa. Kesäkuun boksin yhteisarvoksi tuli 40, 69€ eli rahoilleen sai kyllä vastinetta ihan kivasti!

Mitä mieltä te olitte kesäkuun boksista?

Love, Mari

20 kommenttia:

 1. Mun boksi odottaa vielä postissa eli se kertoo jotain :D. Ihan ookoo tuotteita, mutta mulla oli jo näistä useampi, joten se verotti kiinnostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei tosiaan ollut mitään sellasta erikoisen kiinnostavaa ja erilaista :/

   Poista
 2. Minä en siis ole Bette Boxin tilaaja, mutta aina mielenkiinnolla seuraan boxi-postauksia miettien, että olisiko ko. boxi minua innostanut ja mitä ihanuuksia olisin voinut tilaajana saada. Tällä kertaa olisin ollut hieman pettynyt, koska noita doveja ja niveoita saa joka marketista ja varmaan kohta huoltsikoiltani, niin en ainakaan sellaisia haluaisi saada yllätysboxista, vaikka muuten ovatkin hyviä tuotteita;) Komppaan sinua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, näistä bokseista pitäisi tulla tuotteita, joita ei muuten ehkä tulisi ostettua, jotain uutta ja kivaa kokeiltavaa :)

   Poista
 3. Samaa mieltä olen, perusnivean ja doven tilalle olisin mieluusti ottanut jotain hiukan eksoottisempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! :/ Toivotaan parempaa boksia ensi kuulle.

   Poista
 4. Mun suosikit olisi olleet Pandan lakupatukka ja tuo Piz Buin Tan & Protect -voide. Tosin ei tuo pikkutuubi olisi kauaa kestänyt :D Mulle SPF15 riittää hyvin Suomessa, mutta ulkomailla palaisin kyllä aika nopeasti, jos menisin noin alhaisella kertoimella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin ollut paljon tyytyväisempi jos tuo aurinkovoide olisi ollut yksi täysikokoisista, vaikka spf15 ei kyllä mulle riitäkkään. Ulkomailla käytän aina 50 suojakerrointa ja Suomessakin yleensä 30-50, hätätapauksessa 20 menee myös :D

   Poista
 5. Mun suosikki näistä jos oisin boksin tilaaja ois varmaan ollut tuo kynsilakka, sillä kuten sanoitkin niin sävy on kivan kesäinen ja mulla ei tuon sävyistä kynsilakkaa ois entuudestaan löytynytkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti ollut monen mieleen ja itsekin tykkään Lumenen lakkojen koostumuksesta paljon :)

   Poista
 6. Mulle suosikit oli naamio ja Kenzon hajuvesinäyte :D Toi Talikankin naamio ois ollut kiva testata, nyt sain sen toisen. Laku tuli jo syötyä ja näistä varmaan suurin osa tulee käyttöön, mutta oli vähän tylsempi boksi kuin mitä muut ovat tähän mennessä uudistuksen jälkeen olleet.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laku oli hyvää :D Ja tuoksunäyte myös. Se sun saama naamio kuulosti kanna kiinnostavalta, mutta oon kyllä tyytyväinen tähän Talikaan. Olipa muuten myös aika iso hintaero noilla naamioilla.

   Poista
 7. Minunkin suosikit oli Talikan kangasnaamio ja Kenzon tuotteet ovat aina laadukkaita. Näin aloittelijana kysyisin, mistä kauneusboggaajat tilaa tämän Bette boxin? Jos viitsit vastata. Hyvää kesää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bette boxia saa tilattua heidän omilta sivuilta eli www.bettebox.fi :) Hyvää kesää myös sinulle Marja!

   Poista
 8. Markettituotteet pois boxista. Tää oli mun eka Bette Livboxin jälkeen eikä nyt kyllä kauheesti innostanut :/ Noh vielä yhdelle boxille annan mahiksen, kun sen saan pisteillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, super edullisia markettituotteita en kaipaa bokseihin, niitä kun saa ihan joka kauppareissulla. Toivotaan, että ensi kuussa olisi taas parempi boksi!

   Poista
 9. Tollaset perus prismacittari marketti tavarat vähän aina harmittaa, mutta omasta mielestä tää oli ainakin parempi kuin viime kuussa tullut boxi. Aurinkosuoja olis voinut olla täysikokoinen, siitä oon samaa mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vertailin tätä viime kuun boksiin ja täytyy sanoa, että toukokuu oli mulle mieluisampi kokonaisuutena. Siellä oli sentään pari vähän erikoisempaa brändiä mukana :D.

   Poista
 10. Mä olisin jomman kumman markettituotteista hyväksynyt, mutta kaksi hyvin samanhenkistä on yhdessä boksissa too much ja aivan liian arkista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on! Olisi ollut vaikka Nivea ja sitten joku vähän erikoisempi tuote sen lisäksi ni oisin ollut paljon tyytyväisempi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...