tiistai 6. kesäkuuta 2017

Toukokuun Boxycharm

Moi kaikille! Palataan hetkeksi vielä toukokuun juttuihin, kun esittelyyn pääsee vihdoin toukokuun Boxycharm. Sain tän käsiini loppuviikosta viime viikolla ja nyt tosiaan päästään yhdessä kurkkaamaan Boxycharmin sisälle. Jos tämä kyseinen boksi sattuu olemaan vielä vieras, niin kyseessä on Yhdysvaltalainen kauneusboksi, jota tilaan Suomeen Shipito.com -palvelun kautta. Boxycharm kustantaa 21 dollaria kuussa ja on arvoltaan aina yli 100 dollaria. Mukana tulee täysikokoisia tai deluxe matkakokoja, mutta pääasiassa ihan niitä kunnon täysikokoisia tuotteita. Tämä on mun ykköslemppari boksi, jota suosittelen aina ja kaikille. Katsotaanpa sitten mitä toukokuun Boxyn mukana tuli.


Toukokuun teemana oli Makeup is art ja laatikkoon olikin pakattu paljon tuotteita kasvojen muotoiluun. Tuo mukana tullut kortti on todella kaunis, ainakin mun silmääni ja jopa sellainen, että voisin kehystää sen meikkipöydälle koristeeksi :).


Ensimmäisenä laatikosta paljastui se isoin tuote, joka oli IBY beautyn contour paletti. Aika huikeeta, eikö? Tämä on ihan perinteinen puuterimainen varjostus ja korostuspaletti, jossa on mukana kolme vaaleaa mattasävyä ja kolme varjostussävyä eri ihonsävyille. Laadultaan tämä tuntuu todella hyvältä, sävyt on pehmeitä ja pigmenttisiä ja ne blendaantuu kasvoille helposti. IBY beauty on ollut mukana Boxycharmissa ennenkin, ainakin luomiväritrion merkeissä ja siitäkin oon tykännyt tosi paljon. Tälle oli myös vaihtoehtoinen tuote, osa bokseista sisälsi nimittäin voidemaisen contour paletin.


Mukaan oli tottakai laitettu myös meikkisivellin ja tällä kertaa tällainen trendikäs hammasharjasivellin. Nämä on olleet pinnalla jo pitkän aikaa ja monet näitä tän tyylisiä siveltimiä kehuu. Mulla oli ennestään vaan joku setti Ebaysta, joten oli kiva päästä kokeilemaan vähän laadukkaampaa yksilöä. Tämä on tarkoitettu contour siveltimeksi, mutta itse levitin tällä meikkivoiteen ja toimi siinä hommassa todella hyvin.


TEMPTU on tuttu airbrush koneistaan ja nykyään myös ihan näistä sormilla levitettävistä tuotteistaan. Aikaisemmin oon saanut Boxyn mukana ainakin TEMPTUn nestemäisen aurinkopuuterin. Tällä kertaa mukaan oli pakattu nestemäinen highlighter ja tämä kyseinen sävy on tehty yhteistyössä Boxycharmin kanssa. Aika mahtavaa! Tässä oli upea pigmentti ja hohto ja niin kaunis sävy. Toimii hyvin meikkivoiteeseen sekoitettuna tai sitten meikkivoiteen päällä.


Boksin kaksi viimeistä tuotetta oli The BrowGal brändin kulmaväri trio ja kulmakarvasivellin. Brändi on tullut hieman tutuksi aikaisemmin, sillä olen saanut Boxyn mukana ainakin heidän kulmakarvageelinsä. The BrowGal on muuten myös Kicksin valikoimissa, joten näitä pääseen tarkastelemaan ihan livenäkin! Tuo trio vaikutti ensi kokeilulla tosi kivalta, kaikista sävyistä irtoaa hyvin väriä ja ne on jotenkin luonnollisen näköisiä kulmilla. Siveltimen tuo harjauspää on tosi kiva, sellaista olen kaivannutkin. Tuo itse sivellinosa on aika pehmeä ja löysä, joten ainakaan sellaisten "instagram kulmien" tekoon se ei ole täydellinen. Jos kaipaa luonnollisempaa kulmalookkia se on varmasti tosi hyvä.

Toukokuun Boxycharmin yhteenlaskettu arvo oli 143,49 dollaria, ihan mieletöntä! Mun on tosi vaikea sanoa suosikkeja tässä kuussa, koska tykkäsin kaikista. Mutta mainitaan nyt erityisesti vaikka tuo contour paletti ja nestemäinen highlighter.

Mitä mieltä te olitte toukokuun Boxycharmista?

Love, Mari

26 kommenttia:

  1. Ihan loistava sisältö! Näitä sun postauksia katsellessa kaivelee edelleenkin mielessä sen Shipiton käytön opettele, mutta yritän edelleenkin taistella vastaan ihan vain pankkitilin hyvinvoinnin vuoksi xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ymmärrän hyvin tuon pankkitilinäkökulman, kun tähän shipito touhuun lähtee niin se on menoa :D Suosittelen silti!

      Poista
  2. Olipas hyvä sisältö! Tuo sivellin ja highlighteri kiinnostivat mua eniten <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kanssa, ihan loistavia tuotteita ja tuo highlighter on niin upea! :)

      Poista
  3. Mahtava boxi, kun ihan kunnollinen contour-/hihglighter -palettikin on saatu mukaan:)

    VastaaPoista
  4. Mielenkiintoinen boksi! Varsinkin tuo nestemäinen korostusväri vaikuttaa tosi kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi nätti ihan yksinäänkin, jos ei jaksa muuta meikkiä laittaa :)

      Poista
  5. Mua on kiinnostanut pitkään tuollainen kasvoharja, ja tämä näyttääkin ihan hyvän kokoiselta. Mä haluaisin just sellaisen isomman, jonka kanssa ei tarvitse tehdä niin pikkutarkkaa työtä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi käteviä meikkivoiteen levittämiseen, mutta kyllä mä silti vaan pääasiassa tartun meikkisieneen, sitä on niin kaavoihin kangistunut :D

      Poista
  6. Vau, mikä paketti! <3 Minun on tehnyt pitkään mieli kokeilla contour-tuotteita, mutta jotenkin tuntuu, että osaamattomana päätyisin näyttämään lähinnä klovnilta. :D Vaikka kyllähän senkin taidon treenaamalla oppisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä lähteä kokeilemaan, se on vaan meikkiä kuitenkin :) Kun lähtee kevyesti liikkeelle niin onnistuu varmasti :)

      Poista
  7. Itselleni tuo sisältö ei oikein olisi ollut mieluinen, sillä muut tuotteet, tuota Temptun nestemäistä highlighteria lukuun ottamatta, olisi jääneet multa käyttämättä. Mutta laadukkaan näköinen boxi kyllä muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näissä bokseissa aina on vaarana, että tuotteet ei olekaan itselle mieluisia. Mulla on käynyt aina hyvä tuuri tän kanssa tai sitten vaan tykkään kaikista meikeistä :D

      Poista
  8. Sisältö vaikutti ihan kivalta! Itsellä odottaa tuolla meikkipussissa contour-paletti, mutta ensi pitäisi ehkä katsella pari tutoraalia, etten itsestäni ihan pellen näköistä tee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Youtube on onneksi täynnä todella hyviä contour opastuksia ja muita, sieltä vaan katselemaan :) Ei se ole yhtään niin vaikeeta kun voisi kuvitella, sivellin rohkeasti käteen vaan :)

      Poista
  9. No nyt kuulostaa hyvältä ja laadukkaalta paketilta! Innolla odotan tulevia postauksia tästä aiheesta jospa innostuisin tämän tilaamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on mun lemppari, ei oo koskaan vielä pettänyt! Jos kiinnostaa kurkata vanhoja bokseja, niin kaikki löytyy boxycharm tunnisteen takaa :)

      Poista
  10. Olen nyt jo melkein päättänyt tämän tilata, kun näiden sun postausten perusteella vaikuttaa niin huikealta boxilta =D sitä paitsi rakastan näitä yllätysbokseja, nyt tulee jo bettebox ja LF:n beauty box. Ja sitä ipsy boxia myös olen katsellut tästä sun blogista :'D paljonko näihin on keskimäärin tullut postikuluja shipitolta..?
    Kiitos muuten ihanasta blogista <3 mun rahapussille kyllä aika turmiollista taas:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on huikea, voin luvata ettet tule pettymään! :) Mä oon kanssa ihan koukussa yllätysbokseihin, vaikka katsonkin aina kaikki mahdolliset spoilerit heti kun ne on saatavilla :D. Boxycharmille on tullut postikuluja noin 6-10 dollaria ja Ipsy pyörii yleensä siinä 5-7 dollarin paikkeilla, eli ei tosiaankaan pahat postikulut kun miettii näiden arvoa :). Kiitos sulle ihanasta kommentista, tosi kiva kuulla, että olet viihtynyt mun blogin parissa :) <3

      Poista
  11. Tuotteiden yhteisarvo on ainakin kohdillaan, ei ihan täällä suomessa julkaistavat boxit noin lähelle pääse tuotteiden arvossa/laadussa... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo ei oo ihan Bette box samalla tasolla vielä :D

      Poista
  12. Siis en käsitä...yritän ekaa kertaa tätä shipitoa tehdä. Halvin posti on 16.73$?? Kyseessä siis Boxycharm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa erikoiselta :/ Onko se siis se Airmail? Mulla se oli nyt syyskuun boksille 11 dollaria Nevadan varastolta.

      Poista
  13. Juu airmail, oli halvin vaihtoehto. Voiko johtua et teen ekaa kertaa, luin jostain et tulis 5$ aloitusmaksu. Ainakin joskus tullut. Mut laitoin sen kun oli halvin ja tosiaa Nevadan varastolta tulee. Mulla näytti Shipiton sivulla olevan osoite myös Californiassa. Oliskohan se edullisempi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se viiden dollarin maksu tuli tosiaan ensimmäiseen tilaukseen, että voi hyvin johtua siitä! :) Nevadan varasto on muistaakseni paras jos tarvii pitäaikaista säilytystä ja olisko Kaliforniasta sitten ollut hieman edullisemmat postikulut, jos en väärin muista. Ne kyllä lukee kaikki siellä sivuilla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...