tiistai 13. kesäkuuta 2017

Kuukauden parhaat videot; ASMR edition

Moikka kaikki! Tän päivän postaus on hieman erilainen pitkästä aikaa, kun ajattelin näyttää teille mun viimeaikojen suosikki videoita. Mä olen tehnyt ennenkin näitä kuukauden parhaat videot -postauksia, mutta tän päivän videoissa on pieni juju. Nyt ei ole kyse ihan niistä tavallisista meikkitutoriaaleista tai tuote-esittelyistä kuten aiemmin, vaan tänään nähdään ASMR makeup roleplay -videoita! Jos joku olisi kysynyt multa vielä huhtikuun puolivälissä, että mitä on ASMR, en olisi osannut vastata. Törmäsin tähän sattumalta Youtuben ihmeellisessä maailmassa ja sittemmin olen jäänyt koukkuun. ASMR videot ovat rauhoittavia, hiljaisella tai kuiskaavalla äänellä puhuttuja tai kokonaan puhumattomia. Niissä keskitytään erilaisiin ääniin, naputteluun, sivelyyn yms. ja parhaita ne on kuulokkeilla kuunneltuina. ASMR maailmaan kuuluu myös suurelta osin roolipelit, eli videot, joissa videon tekijä esittää olevansa kanssakäymisessä katsojan kanssa. Tänään nähdään muutama mun suosikki meikki roolipeli, toivottavasti tykkäätte! ASMR Glow on ensimmäinen ASMR vloggaaja, jota aloin seurata. Hänen roolipeli videot on ihan huippuluokkaa ja tykkään kovasti hänen tyylistään tehdä videoita. Näissä kaikissa roolipeleissä on myös kiva juju, joka sun täytyy selvittää katsomalla video ;).ASMR Darling on todella suosittu Youtubessa, seuraajia hänellä on jo yli 760 000. Darlingin tyyli on täysin erilainen kuin vaikka Glown ja vaatii hieman totuttelua katsojalta, mutta ehdottomasti yksi mun suosikeistani. Häneltä löytyy laaja kirjo videoita niin roolipelejä kuin pelkkiä ääniefektivideoita. 


Lily Whispers ASMR on todella rauhoittava ja lempeän oloinen persoona, joka tekee videoita hyvin luonnollisesti ja ilman mitään erikoisia tehosteita ja taustoja yms. Lilyn ääni on todella miellyttävä ja tykkään kovasti hänen tyylistään tehdä videoita. Soft ASMR on mun uusin löytöni, mutta oon jäänyt ihan täysin koukkuun myös hänen videoihinsa. Soft on näistä kaikista kanavana pienin, seuraajia on reilu 40 000 (mikä tietysti Suomen mittapuulla olisi ihan valtavasti). 

Jos ASMR alkaa kiinnostaa, kannattaa tutustua myös niihin äänitehoste videoihin. Etenkin jos satut kärsimään univaikeuksista, niistä on suuri apu. Kuulokkeet vaan korville ja ASMR päälle, unen saanti on lähes taattu. ASMR Magic tekee erinomaisia äänitehostevideoita, esimerkiksi sateen ropina on yksi mun suosikkeja. Näitä löytyy vaikka millä mitalla, joten käykää ihmeessä kuuntelemassa. 

Onko ASMR sulle jo tuttua?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Mä katson ASMR-videoita joskus ennen nukkumista niiden rauhoittavuuden takia, etenkin äänitehostevideot toimii mulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva kuulla joitakin sun suosikki ASMR tubettajia, jos vaikka löytyisi itsellenikin uutta kuunneltavaa? :)

   Poista
 2. Tämäpä mielenkiintoinen juttu:) ASMR on kieltämättä erittäin hyvää vastapainoa riekkuville ja melskaaville kauneustubettajille, jotka yritän kiertää kaukaa. ASMR-videot on mulle vieraampia, en ole niihin erityisemmin perehtynyt. Toisaalta kivoja, mutta en jaksaisi näin verkkaisiakaan juttuja kauaa katsella/kuunnella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa aika noviisi vielä näiden kanssa kun vasta kuukauden verran katsonut. Aluksi ajattelin myös, että en kyllä tuu jaksaa näitä katsoa, mutta vastoin odotuksia jäin ihan koukkuun :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...