perjantai 23. kesäkuuta 2017

Pinkkiä päivään!

Heippa kaikille! Ihanaa juhannusta itse kullekin ja hyvää PINKKI päivää. :) Kyllä vaan, mun kalenterini kertoo, että tänään vietetään kansallista pinkki-päivää (ainakin USAssa) ja sen kunniaksi päätin esitellä teille tänään parhaat pinkit huulipunat. Mukana on niitä perinteisiä huulipunia ja muutama nestemäinen huulipuna ja sävyjä on ihan sieltä vaaleimmasta melko tummaan punertavaan pinkkiin ja kaikkea siltä väliltä. Toivottavasti nautitte juhannuksesta ja muistakaahan pistää tänään pinkkiä huulipunaa! :)

Perinteisistä huulipunista onnistuin valitsemaan neljä suosikkia. Mukana on kaksi MACin huulipunaa, joista toinen oli viime joulun LE kokoelmaa ja toinen ihan pysyvässä valikoimassa. MACin Candy yum-yum on pinkkien huulipunien klassikko, oikea neon pinkki ja taatusti näyttävä! Saucy little darling on selkeästi punaisempi ja korallimpi, mutta mun silmissä kuitenkin vielä pinkki. Se on myös koostumukseltaan kermaisempi kuin mattainen Candy yum-yum. Jeffree Starin Ex-supermodel on näistä kaikista vaalein, sellainen kunnon Barbi-pinkki, joka ei tosiaan mun käyttöön sovi ihan joka päivä. Se on kuitenkin todella nätti ja joskus sitä haluaa säväyttää :D. theBalmin Anita Boytoy on ihana hohtava vaaleanpinkki, joka on mun mielestä tosi nätti kesällä jonkun kivan pronssisen meikin kanssa. 

ColourPopilta löytyy myös paljon eri sävyisiä pinkkejä, joista mun suosikit on oikein peruspinkki Gossip ja tummempi mattainen Poppin. Poppin oli LE sävy, mutta en ole ihan varma onko se otettu osaksi pysyvää valikoimaa? ColourPop myös lopettaa tuotteitaan niin usein, että näistä ei valitettavasti koskaan tiedä mitä on saatavilla, kunnes ne yhtäkkiä taas tulevatkin takaisin. Onneksi sävyvaihtoehtoja on todella paljon, nää on vaan ne mun lempparit.Lopuksi valitsin mukaan vielä muutaman nestemäisen huulipunan. Yksikään näistä ei ole sellainen perinteinen mattaiseksi kuivuva huulilakka, vaan nämä jäävät joko satiinisiksi tai kermaisen näköisiksi ja ovat kaikki miellyttäviä huulilla. ColourPopin Hello Kitty -kokoelmaan kuulunut Lock Diary on upea tumma pinkki ihan ympärivuotiseen käyttöön. Tarten creamy matte lip paint sävyssä So Fetch on mun ehdottomia kesäsuosikkeja, se on niin kaunis ja aivan ihana huulilla. Näiden koostumus on mun mielestä ehkä paras kaikista nestemäisistä huulipunista ja se on jo paljon sanottu. Elysian on mun uusin tuttavuuteni, sekin hyvin vaalea ja Barbimainen, osa uutta Shaaanxo:n huulipunakokoelmaa. Elysian tarvitsee alleen rajauskynän, jotta se levittyy tasaisesti ja kauniisti, kuvissa se on swatchattu kädelle ja huulille ihan yksinään.Pinkit huulipunat innostaa etenkin aina näin kesäaikaan ja nykyään kun vaihtoehtoja on niin monenlaisia, löytää jokainen varmasti itselleen sopivan pinkin. Näitä on hyvin näyttävistä ja kirkkaista sellaisiin neutraaleihin ja luonnollisiin, joten ei muuta kun etsimään sitä omaa täydellistä pinkkiä!

Mikä on sun suosikki pinkki huulipuna?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Mun ihan ehdoton suosikkini on MAC Candy yam yam. Mulla on itselläni se sama ja sen ei ole voittanutta. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeessa, se on ehkä herkullisin pinkki mihin oon törmännyt :)

   Poista
 2. Ihan herkullisia pinkkejä:) Mullakin kesä on huulituotteiden osalta pinkkiä aikaa ja lempparini on L.A. Girlin Arm Candy<3
  Ihanaa juhannusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, ihanaa juhannusta myös sinulle! :) Mun täytyykin käydä tutustumassa noihin L.A. Girlin huulipuniin, en oo koskaan vielä kokeillut.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...