perjantai 7. huhtikuuta 2017

Huhtikuun Bette box


Huhtikuun bette Box tuli tälläkertaa tosi nopeasti ja sainkin boksin käsiini jo keskiviikkona. Tällä kertaa teemana oli "aurinkoiset päivät ovat täällä!" eli keväisiä tuotteita luvassa. Boksia oli mainostettu etukäteen paljon ja sen luvattiin sisältävän kaksi meikkituotetta ja viisi täysikokoista tuotetta. Kurkataanpa sitten mitä boksista löytyi!


Eylure Volume 107 lenghtening tekoripset 8,90€ / pari

Sain ekaa kertaa boksista tekoripset! Tämä oli mulle boksin parasta antia, vaikka en ripsiä mitenkään säännöllisesti käytäkään. Näitä on kuitenkin kiva olla aina varastossa ja tämä pari näyttää tosi kauniilta.


Lumene Nordic Chic luomiväri 12,90€ / kpl

Toinen boksiin pakatuista meikkituotteista oli uutta Lumenea. Nordic Chic -sarjan irtoluomiväri tuli minulle kauniissa nudevaaleanpunaisessa sävyssä 8. Valitettavasti mulla oli tämä sama sävy jo ennestään, joten tämä lähtee kiertoon jollain tavalla. Muuten kyllä tosi kiva tuote!


Herbina Lip candy huulivoide 4€ / 10ml

Tämä Herbinan huulivoide taisi olla toinen niistä luvatuista meikkituotteista? Tää oli mulle pieni pettymys, koska en oikeastaan tykkää käyttää tällaisissa tuubeissa olevia huulikiiltoja/voiteita. Tämä kyllä lupaa kaikkea hyvää, joten saa nähdä korkkaanko omaan käyttöön vai lähteekö kiertoon.


Ziaja goat's milk kasvovoide SK20 11,90€ / 50ml

Ziajan vuohenmaitosarja on tullut mulle tutuksi jo viime syksynä ja sarjasta löytyikin monia hyviä tuotteita. Näiden tuoksu on ollut vähän epämiellyttävä, mutta tehokkaita ne on olleet, joten varmasti tämäkin on. Mulla on kaapit täynnä kasvovoiteita ja avattuna tällähetkellä ainakin viisi, joten en tiedä koska pääsen tätä käyttämään, mutta se saa jäädä odottelemaan vuoroaan.


Schwarzkopf GLISS fiber therapy shampoo 2,90€ / 250ml

Viimeisenä tuotteena laatikosta paljastui shampoota. Mulle vähän tylsä tuote, shampoot harvemmin aiheuttaa mitään suurta riemua. Kokeiluun tämä pääsee kuitenkin ja lupauksiltaan tää vaikuttaisi tosi hyvältä, ainakin kaikille hiuksiaan käsitteleville. Shampoo sisältää kampaamoista tuttua Omegaplex -teknologiaa, joka suojaa hiuksia tulevilta vaurioilta, korjaa hiuskudosta ja parantaa hiuslaatua.

Kaikenkaikkiaan tämä huhtikuun boksi jätti mut vähän kylmäksi. Tää on varmasti ollut tosi kiva boksi kosmetiikan peruskäyttäjille, mutta mä jäin odottelemaan sitä jotain tuotetta, joka olisi saanut mut innostumaan. Lemppariksi nousi nuo Eyluren ripset, Lumene olisi ollut kanssa kiva jos sävy olisi ollut eri. Iso plussa Bettelle täysikokoisista tuotteista kuitenkin, tähän voisi jopa tottua!

Mitä te piditte huhtikuun boksista? 

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Minä tykkäsin boksista todella. Kaikki uutuuksia tai ennen kokeilemattomia :) Shampoosta tykkäsin erityisesti vaikka omegaplex ei kampaamoiden plexejä vastaakaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla että tykkäsit! Tää on varmasti ollut mieluisa boksi tosi monille :)

      Poista
  2. Tässä oli ihan kivoja markettituotteita, muttei kosmetiikkaharrastajalle mitään ihmeellistä. Ehkä sen takia pidän nyt taukoa Bette boxin tilaamisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, kivoja tuotteita peruskäyttäjille. Mä en saanut tästä oikein mitään jännää irti. :/

      Poista
  3. Ei täälläkään riemunkiljahduksia aiheuttanut muttei toisaalta ollut täysi pettymyskään, tarkempia fiiliksiä voi tsekata blogista: https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/04/bette-box-huhtikuu-2017.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla fiiliksillä mennään :D Käynpä kurkkaamassa myös sun mietteet!

      Poista
  4. Ei mitään ihmeempiä ajatuksia, Ziajan voide oli mukava ylläri ja yllättäen tuo Herbinan huulivoide tuntui huulilla tosi kivalta ja yllättävän hoitavalta!

    Blogissa mietteet + arvontaa :>
    http://huulipunamania.blogspot.fi/2017/04/bette-box-huhtikuu-17-arvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon edelleen kahden vaiheilla viitsinkö korkata tuota Herbinaa, ehkä kuitenkin pitäisi?

      Poista
  5. Ehkä me bloggaajat ollaan vähän ronkeleita että pitäisi olla aina joku spessujuttu :) ihan kiva perusboxi mutta jotain jäi puuttumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin me varmaan ollaan, kun sitä kosmea kertyy niin paljon, ei tule iloittua samalla tavalla näistä perustuotteista :D

      Poista
  6. No tällaiselle peruskäyttäjälle kelpasi kyllä oikein hyvin :) Shampoosta jäi kivasti hiuksiin semmoinen kampaamomainen tuoksu :D Kasvovoide imeytyi tosi hyvin ja vaikken huulirasvoja/kiiltoja juurikaan käytä, niin tää Herbinan oli ihan positiivinen ylläri. Yleensä tuntuu että huulet jää rasvojen jälkeen kauheen kuiviksi ja lohkeileviksi, mutta tän kanssa sitä ei käynyt. Lumenen suhteen vähän jännitin kun niin moni oli saanut jonkun punaisen sävyn, mutta itselle sattui vaaleanharmaa 14 (Frosty ice) joka sopii mun väripalettiin huomattavasti paremmin. Irtoripsien kanssa en oo oikein koskaan tullut toimeen, mutta ehkä näitä voi jossakin vappukarnevaalissa yrittää käyttää :D

    Tää oli toistaiseksi viimeinen boksi, mutta saa nähdä kauan maltan olla ilman. Sen verran riemua ja hyviä tuotteita on Betten kautta kuitenkin saanut :) (mm. molemmat viimeaikoina tulleet ripsarit on ollu tosi hyviä!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla, mä vähän arvasin, että tää on ollut monelle tosi hyvä boksi :) Bettellä on kyllä ollut tosi vahva alku, toivottavasti jatkuu yhtä hyvänä tulevaisuudessakin! Kaikki nyt tuntuu kehuvan tuota Herbinaa niin kovasti, että ehkä mun on kanssa pakko se korkata kokeiluun, vaikka ei pitänytkään.

      Poista
  7. Mäkin jotenkin tykkäsin tästä, vaikka olikin ihan tosi perus juttuja mukana. Plussaa ehdottomasti pelkistä täysikokoisista tuotteista! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Täysikokoiset on aina iso plussa, muistan edelleen sen yhden viimesyksyn boksin kun mukana oli pelkkiä pieniä näytekokoja ja kyllä ärsytti :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...