sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Maaliskuun Boxycharm

Moi kaikki ja mukavaa huhtikuista sunnuntaita! Vaikea uskoa, että kevät on jo näin pitkällä, huh. Tulitteko eilen huijatuiksi vai olitteko ihan skarppina? Tänään päästäänkin kurkistelemaan maaliskuun Boxycharmiin, jota oon odotellut koko kuukauden. Tää on aina koko kuukauden kohokohta mulle, mun ehdoton lemppari kaikista näistä mun tilaamista bokseista. Pieni kertaus tähän alkuun jos mukana sattuu olemaan uusia tulokkaita. Boxycharm on siis Yhdysvaltalainen kauneusboksi, joka toimitetaan kerran kuukaudessa. Boksia ei saa tilattua suoraan Suomeen, itse käytän Shipito välityspalvelua, joka toimii tässäkin yhteydessä erittäin hyvin. Boksilla on hintaa 21 dollaria kuussa ja se on arvoltaan aina yli 100 dollaria ja sisältää vain täysikokoisia tai deluxe kokoisia tuotteita. Boksin pääset tilaamaan täältä, jos kiinnostuit! Edellisiin bokseihin voit kurkata boxycharm -tagin alta.



Maaliskuun boksin teemana oli Creepy cute ja tämä kortti on mun yksiä suosikkeja kautta aikojen. Ihanat sävyt! Dupe That -tytöt on olleet mukana näissä kuvauksissa ja heidän kuviaan onkin vilkkunut tiuhaan tahtiin Boxycharmin Facebook sivuilla. 


Ensimmäinen boksista löytynyt tuote sai aikaan pientä riemua ja tanssahtelua. Mä oon halunnut kokeilla tätä Smashboxin primeria jo ikuisuuden ja oon ollut ostamassa tätä jo monet kerrat. No nyt ei tarvitse! Ootan innolla tän kokeilua ja toivottavasti tämä on niin hyvä mitä kaikki on kehuneet! Ootteko te jo testanneet tätä Smashboxin primeria?


Toinen käsiini tarttunut tuote oli Crown brush viuhkasivellin. Siveltimiä on aina kiva saada ja mulla ei ennestään ollut yhtään tällaista paksua isoa viuhkasivellintä. Tämä tuntui pehmeältä iholla ja sivellin on kuitenkin aika tiheä, varmasti hoitaa tehtävänsä hyvin. Tätä voi käyttää kasvojen varjostukseen, korostukseen, puuteroimiseen, mihin vaan keksiikään!


Seuraavaksi laatikosta paljastui RealHer huultenrajauskynä. Tää oli mulle vieras brändi ennen maaliskuuta, nyt yhtäkkiä tästä on kuullut ihan jatkuvasti. RealHer tuotteita on ilmeisesti löytynyt aika monista bokseista maaliskuussa ja monet tubettajat ovatkin tästä puhuneet. Brändi puhuttelee monia, koska tuotteiden takana on aivan ihana tarina. Brändin on perustanut Yhdysvaltalainen isä tyttärelleen, jotta tämä tuntisi olonsa aina kauniiksi, naiselliseksi ja voimakkaaksi sellaisena kuin on. Tavoitteena on saada jokainen nuori tyttö ja nainen tuntemaan olonsa arvokkaaksi ja ylpeäksi itsestään. Meikkien nimet ovat hyvin voimaannuttavia ja ne saavatkin hyvälle mielelle. Kannattaa käydä tutustumassa brändin kotisivuihin ja verkkokauppaan, sieltä löydät lisää tietoa heidän ideologiastaan ja tietysti myös kaikki tuotteet. Kaikesta myynnistä he lahjoittavat vielä 20% hyväntekeväisyyteen, aika mahtavaa! 

Ainiin, se rajauskynä. Mä tykkäsin, se levittyi huulille pehmeästi ja tasaisesti ja tuntui miellyttävältä, ei siis mitään pahaa sanottavaa tästä.


Huultenrajauskynän kaveriksi oli laitettu vielä nestemäinen huulipuna samalta brändiltä. Mä tykkään tämän pakkauksesta tosi paljon, kivan erilainen ja tuo nimi kyljessä on kanssa ihan mahtava. Tän koostumus on todella nestemäinen ja sitä saikin hieman työstää huulille, jotta se levittyi tasaisesti. Lopputulos oli kuitenkin nätti ja tämä pysyi huulilla todella hyvin, itseasiassa tää oli tosi vaikea saada pois huulilta :D. Ei mennyt mun suosikiksi, mutta ihan kiva kuitenkin ja aate on ainakin loistava!

"I created this brand for my daughter. I want to be her role model; I want to work hard for our brand to give her the best influence from a father. I try to build the brand to influence women the way I would want any company to inspire my daughter: inspire her to become independent, successful and fulfilled, without telling her she isn’t enough."

— Bill Xiang


Viimeisenä boksista löytyi maaliskuun arvokkain tuote, eli Naked cosmeticsin luomiväritrio. Tää on todella uniikki pikkupaletti ja swatchien perusteella ainakin todella laadukas. Kuva hieman vääristää noita sävyjä, ne on kaikki ihan super kirkkaita ja hieman ruosteisia, etenkin tuo vihreä ja oranssi. Tää on sellainen paletti, joka vaatii tietysti kaveriksi myös muita luomivärejä, mutta tällä saa meikkiin sen kivan väripilkun. Tämä on sellainen tuote, jota tuskin olisi itse tullut ostettua, mutta testaan kuitenkin tosi mielelläni nyt kun sen sain!

Miltä näytti maaliskuun Boxycharm? Mikä oli sun lemppari?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Todella kiva sisältö, olis jääneet kaikki itsellä käyttöön, joka on kyllä harvinaista tällaisissa boxeissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää boksi ei koskaan petä :) Oon nähnyt jo vähän vihjailua huhtikuun boksista ja siitä on tulossa vielä huikeempi jos vaan mahdollista.

      Poista
  2. Todella hyvä boxi. Kaikki tuotteet olisivat mieleeni:) Naked Cosmeticsin paletista olisin eniten riemuissani, olen palettihullu nykyisin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä upean näköinen ja ihan huippu pigmentti! :)

      Poista
  3. Voi apua mikä boksi, kelpaisi mullekin! Aina kattelee näitä laatikoita ja miettii että itsekin pitäisi tilata, mutta ei sitä uskalla jos ei tuukaan mieleisiä :P

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, aika usein näistä tulee kivaa tavaraa ja loput voi aina antaa lahjaksi tai myydä :D

      Poista
  4. Oho, aika huikea sisältö! Arvostan, ettei tuonne huolita mitään mininäytteitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kyllä huikea ihan boksi, ei koskaan jätä kylmäksi ja aina saa rahoilleen vastinetta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...