maanantai 3. huhtikuuta 2017

Maaliskuun roskat


Terve kaikille ja oikein ihanaa huhtikuun alkua! Kevät tekee jo tuloaan kovaa vauhtia ja ensimmäiset leskenlehdet on bongattu. Ihanaa! Tänään päästään höpöttelemään viime kuun roskasaldosta ja katsotaan mitä kaikkea sain kulutettua loppuun maaliskuun aikana. Mukana on pari juttua, joista oon ihan erityisen ylpeä. Saldo ei tälläkään kertaa ole mikään valtava, mutta mun mittapuulla näitä kertyi ihan kiva kasa.


The Body Shop Body butter Vanilla Chai tuli tiensä päähän maaliskuun lopulla. Mä rakastin tän tuoksua ihan äärettömästi ja senpä vuoksi tämä varmaan tulikin käytettyä loppuun näinkin nopeasti. Mä oon ollut maailman laiskin vartalonrasvaaja oikeastaan koko ikäni, mutta nyt tän vuoden aikana oon ottanut tavoitteeksi rasvata itseni kunnolla aina suihkun jälkeen ja ylpeänä voin sanoa, että oon onnistunut siinä aika hyvin! Yksi syy tähän projektiin oli tosiaan nämä kaappeihin kertyneet vartalovoiteet, joita halusin saada vähän kulutettuakin. TBS body butterit on ihan mun suosikkeja niin koostumukseltaan kuin yleensä tuoksultaankin. Tää kosteutti mun ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti ja sanonpa vaan, että toivottavasti tämä tekee paluun ensi jouluna!

The Body Shop Body butter Piñita Colada oli viime kesän kokoelmaa ja tämänkin ostin nimenomaan tuoksun takia. Jos Vanilla Chai on mun lemppareita talvituoksuja niin tämä on ehdottomasti paras kesätuoksu ikinä. Tän pikkupurkin pohjalle oli jäänyt hieman viime kesältä, joten käytin sen loppuun nyt maaliskuun aikana.

Nivea Caring shower silk mousse tuli Livboxin mukana loppuvuodesta, ellen ihan väärin muista. Tämä on siis suihkussa käytettävä puhdistava kosteusvaahto, ihana monitoimituote siis. Laiskana rasvaajana tää oli mulle pelastus, kun samalla tuotteella pystyi pesemään itsensä ja hoitamaan ihon kosteuspuolen. Tän moussemainen koostumus oli myös tosi kiva, voin kuvitella ostavani tätä lisääkin jos jossain satun törmäämään!



Himalaya Herbals Moisturizing Aloe Vera Face Wash* oli todella hyvä kasvoputsari. Tällä sai meikin puhdistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ja tämä tuntui mukavan kosteuttavalta eikä kuivattanut ihoa. Olen kirjoitellut tuotteesta aikaisemmin täällä, jos kiinnostaa lukea lisää. 

Lumene Lähde Pure arctic miracle 3 in 1 micellar cleansing water* on yksi Lumenen viime syksyn uutuus tuotteista ja sainkin tämän testiini silloin viime syksynä. Tää on ollut todella pitkäkestoinen ja kaikenkaikkiaan hyvä ja toimiva misellivesi. Mä käytän misellivettä aamuin illoin, joten niitä kyllä kuluu jonkin verran. Mun ikisuosikkini on ollut Nivean vastaava, mutta ei tämä sille ainakaan hävinnyt, todella hyvä misellivesi. 


Avène gentle toning lotion kasvovesi tuli Bette boxin mukana ja otin tämän heti käyttöön. Mä tykkäsin tämän koostumuksesta ja raikkaudesta, jonka se jätti iholle. Kasvovedet nyt yleensä ei herätä mitään suuria tunteita suuntaan tai toiseen, mutta tykkäsin kyllä käyttää tätä.

NUXE gentle toning lotion tuli samoihin aikoihin edellisen kanssa, mutta Lookfantasticin boksista. Tämän käytin pois myös todella nopeasti ja hoiti hommansa hyvin. Tämä tuntui iholla rauhoittavalta ja raikastavalta ja viimeisteli kivasti meikinpuhdistuksen.

Super Aqua ice tear toner näyte tuli Bearelin talven kauneusboksin mukana ja käytin tän pois maaliskuussa. Tästä riitti pariin kolmeen kokeilukertaan, eli en ehtinyt muodostaa oikein mitään mielipidettä sen perusteella.


Project Beauty Hairgurt Strawberry banana hair masque on nähty mm. mun kuukauden suosikeissa ja oon kehunut tätä monet kerrat. Tää oli ihan lemppari tuote, helppo ja nopea käyttää ja jätti hiukset ihanan sileiksi ja tuoksuviksi. Tykkäsin!

Davines MOMO conditioner* tuli myös käytettyä loppuun, tää kesti hieman pidempään kun viime roskissa nähty shampoo. Todella laadukas ja hoitava hoitoaine kuiville hiuksille! Jätti hiukset pehmeiksi, harjattaviksi ja terveen näköisiksi. Tästä voit lukea lisää täältä.


Ziaja goat's milk hand & nail cream* on ihanan kosteuttava ja hoitava käsivoide, joka oli mun talvikäsien pelastus. Tän tuoksu ei ole mitenkään mun nenääni miellyttävä, mutta siedettävä kuitenkin, varsinkin kun itse tuote on niin super! Tästäkin olen kirjoitellut jo aikaisemmin täällä.

Sosar Sacred Forest Peat Mask oli jännä kokemus. Tää oli ensimmäinen mun koskaan kokeilema turvenaamio ja mulla kestikin hetki oppia miten tätä kuuluu käyttää. Ensimmäisellä käyttökerralla tää kiristi ja kutitti mun kasvoja niin sietämättömän paljon, että tää oli pakko pestä pois lähes heti. Seuraavat kerrat käytinkin tätä suihkun yhteydessä, jolloin se ei päässyt kuivahtamaan iholle. 


Ole Henriksen clean truth cleansing cloths puhdistusliinat tuli joulukalenterista ja oon käyttänyt näitä lähinnä swatchien puhdistamiseen. Oon kyllä putsannut näillä myös kasvot pariin otteeseen ja nää poisti meikin ihan kiitettävästi. Ei kuitenkaan mun lemppareita, joten näitä ei tule ikävä.

Chanel Illuminating makeup base näyte tuli mun ekan SoChoixin mukana ja siitä riitti pariin kolmeen kokeilukertaan. Ihan kiva primeri kyllä, mutta ei mitään niin ihmeellistä, että ostaisin täysikokoisen. Jätti iholle kivan kuullon ja tahmean tarttumapinnan meikkivoiteelle.

Maybelline Baby skin instant pore eraser on varmaan mun suosikkeja markettiprimereista ja mulla onkin tätä jo uusi puteli odottelemassa. Jos tykkäät ihohuokosia täyttävistä silikoniprimereista, voisi tää olla hyvä myös sulle. Ainakin edullinen vaihtoehto! 


Kangasnaamioita kului kaksi kappaletta, molemmat on tulleet Ipsyn mukana. Näistä mulla ei ole kauheasti mitään sanottavaa, tykkäsin kyllä molemmista, mutta olen kokeillut parempiakin ja nää ei olleet mitenkään mieleenpainuvia. Kivat pakkaukset kyllä molemmissa!

Glamglow brightmud silmänalusnaamio tuli käytettyä, koska yritän saada nuo kulumaan loppuun. Mulla on ollut paketillinen näitä jo tosi pitkään, enkä löydä mistään kuinka pitkään ne säilyy. Jotenkin noita ei vaan oo tullut käytettyä, se kolmen minuutin odotusaika on tuntunut varmaan liian pitkältä :D. Yritän nyt käyttää näitä niin paljon kun pystyn, ennen kun huomaan niiden menneen vanhaksi.

Starskin smoothing bio-cellulose second skin eye masks tuli ihan vasta maaliskuun LF beautyboxin mukana ja otin heti kokeiluun. Tästä tykkäsin tosi paljon ja tilaan kyllä lisää kunhan vaan saan aikaiseksi. Tämä tuntui silmänalusilla todella miellyttävän viilentävältä ja virkistävältä, se ei yhtään ärsyttänyt herkkää ihoa tai muuta vaan jätti silmänaluset kirkkaiksi ja virkeän näköisiksi. 

Huh, siinäpä kaikki maaliskuun tyhjät putelit, jaksoitteko lukea loppuun asti? :) Mukana oli omia suosikkeja, joita tulen ostamaan uudestaan ja uudestaan ja sitten niitä, jotka halusin vaan saada käytettyä pois. Mitä teidän roskakasoista löytyi maaliskuussa?

Oliko mukana sulle tuttuja tuotteita?

Love, Mari

*Saatu pr näytteinä

14 kommenttia:

  1. Ziajan Goat's Milk käsivoidetta olen käyttänyt monta putelia. Nytkin on yksi käytössä. Tykkään siitä samoista syistä kuin sinäkin, mutta mielestäni puteli on hieman liian kovaa muovia, niin siitä ei saa ihan kaikkea rutistettua ulos. Muuten ihan ässätuote:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan totta, vähän meni hermo kun yritti niitä viimeisiä pisaroita sieltä puristaa ulos :D

      Poista
  2. TBS:n vartalovoit on parhaita käsivoiteita ikinä, itse käytän niitä iltaisin käsiin ja samalla sipaisen sääriini. Koko kropan tykkään yleensä rasvata jollakin kevyemmällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, en olekaan tajunnut koskaan kokeilla niitä käsivoiteina, kiitos vinkistä! Talviaikaan mun iho kaipaa vähän tujumpaa kosteutusta ja ne on silloin juuri sopivia, kesällä kaipaan minäkin jotain vähän kevyempää, kuten TBS sorbetit. :)

      Poista
  3. Täytyykin muistaa tekstisi,kun seuraavan kerran kaupassa mietin,että mikäs olikaan se hyväksi havaittu tuote. Itsellekkin pitäisi ottaa jälleen käyttöön kasvo ja vartalo tuotteita.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen nyt viime vuosina väkisin opetellut hoitamaan ihoani ja kyllä sitä vaan huoma eron entiseen :)

      Poista
  4. Sosarin naamio oli tosi tehokas, mutta samalla sai mun kasvot punoittamaan. Yleensä mikään tuote ei tee niin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli kanssa punoitusta tuon jälkeen, etenkin sillä ekalla kokeilukerralla. Ja se kutina oli sietämätöntä!

      Poista
  5. Minullaon ollut myös Avenen kasvovesi spraynä ja sillä oli hyvä kiinnittää silmämeikkiä ja sai freshimmän olon. Iso määrä tyhjiä pulloja, nämä ovat minusta hauskoja postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi spray kuulostaakin hyvältä, tykkään aina kaikista kasvosuihkeista :D

      Poista
  6. Body Shopin vartalovoit on ihania ja niissä on hyvä tuoksu! Nyt olen käyttänyt kuitenkin perusvoiteita ihonhoitoon ja ne tepsii hyvin talvella ja sopii koko perheen käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin huono rasvaamaan itseäni, että ilman ihanaa tuoksua mun on turha edes yrittää :D Mutta perheellisenä ne tuoksuttomat perusvoiteet on varmasti kätevämpiä!

      Poista
  7. Oijoii, kaikkee kiinnostavaa! Nuo Body Shopin rasvat tekis mieli ihan heti ekana tuoksutella, Davinesin hoitoaine on varmasti ihana ja siis tuo Project beautyn hair masque kuulostaa täydelliseltä! Missä sitä myydään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen saanut tuon project beautyn Boxycharmin mukana, en usko että sitä myydään Suomessa lainkaan :/ Varmaan saa kuitenkin Jenkeistä tai muualta tilattua!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...