tiistai 18. huhtikuuta 2017

Korealaista kosmetiikkaa

Tänään tutustutaan hieman korealaiseen kosmetiikkaan, kun esittelyyn pääsee mun viimeisimmät ostokset Bearelin verkkokaupasta. Mä olen aikaisemmin testaillut muutamia korealaisia tuotteita niin Bearelista kuin ihan Koreasta tilattuna, mutta en mitenkään hurjia määriä kuitenkaan. Tony Moly on tullut brändinä tutuksi supersuloisista pakkauksista ja kun Bearelilla oli käynnissä alet ja alennetut postikulut, en voinut olla tilaamatta näitä ihanuuksia. Bearelilla tuntuu olevan aika usein alennuksia, joten jos olette aikeissa tilata, kannattaa tarkistaa onko alennuskoodeja voimassa :).


Mun tän kertainen tilaukseni ei ollut mikään suuren suuri, mutta sitäkin hauskempi. Mukana oli hiusnaamio, käsivoidetta ja pohjustaja silmänalusille. 


Tonymoly Haeyo mayo hair nutrition pack on kuivalle ja vaurioituneelle hiukselle tarkoitettu hoitonaamio. Tämä hauskaan majoneesipurkkiin pakattu naamio menisi kyllä ihan täydestä, jos sen jääkaappiin laittaisi. Tuoksultaan tänä on kevyen vaniljainen, eli ei sentään ihan majoneesia tarvitse päähänsä levitellä. Mä odotan tän testailua suurella innolla ja varmasti palataan tähän vielä suosikeissa, roskissa tai pettymyksissä, katsotaan miten majoneesin käy!


Toinen tuotteista oli Banana hand milk. Tää on ihan ylisöpö! Oon halunnut kokeilla näitä banaanituotteita jo pitkään ja käsivoiteella oli helppo aloittaa. Tämä tuoksuu todella voimakkaasti banaanille ja koostumus on nimestä poiketen melko paksua, mutta hyvin levittyvää ja nopeasti imeytyvvä. Parasta tässä on kuitenkin tää pakkaus, nyt mulla voi aina olla banaani mukana matkassa. Tulee mieleen se Sinkkuelämää -sarjan jakso, jossa Carrie oli treffeillä Aleksandrin kanssa ja Aleksandr heitti vitsin "is that a banana in your bag or are you just happy to see me?" :D 


Viimeinen tuote ei häviä ainakaan suloisuudessa edeltäjilleen. Ihana pieni panda kätkee sisälleen kirkastavan silmänalusprimerin. Tätä olen kokeillut jo hieman ihan yksinään ja tämä levittyy hyvin ja todella kirkastaa katsetta ja silmänalusia. Meikin alla en ole vielä tätä testannut, mutta odotukset on korkealla. Kävi miten kävi, on tämä ainakin kivan näköinen meikkipöydällä. Tämä on muuten sellainen tuote, jonka meinasin ostaa jo Prahan Sephorasta, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Nyt se on vihdoin mun!

Onko teillä suosikkeja korealaisesta kosmetiikasta?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Silmäalusprimeri kiinnostaa kovasti. TonyMolyn puikko pitääkin tsekata. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa ihan vasta kuullut näistä ja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta tuotteelta! :)

      Poista
  2. Tähän mennessä lemppareita ei oo mut onha nuo nyt söpöjä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :D Nää pakkaukset on varmaan parasta korealaisissa tuotteissa.

      Poista
  3. haha, toi majoneesipullo on niin hauska. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, meinasin tehdä miehelle jekun, mutta en sit kuitenkaan viitsinyt :D

      Poista
  4. Hiusmajoneesista olisi kiva kuulla lisää, koska se vaikuttaa niin hauskalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti tulee lisää juttua, kunhan ehdin testailla sitä :)

      Poista
  5. Mua aina houkuttelee kaikki banaanin tuoksuinen kosmetiikka ja TonyMolyn Banaani käsivoide onkin ollut mielessä jo pitkään. Pakkaus on tuossa aivan mahtava :D

    Panda silmänalusprimeri kiinnostaa myöskin. Oon käyttänyt (ja koukuttunut) e.l.f.in Under Eye Primeriin, mutta tuota sitckiä olisi kiva kokeilla. Taitaa olla myöskin helpommin saatavilla kuin e.l.f., jota näyttäisi tällä hetkellä olevan myynnissä vaan iHerbin valikoimissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi käsirasvan tuoksu on ihan huikee, jos oot banaanin ystävä niin ehdottomasti ostoslistalle! :DD
      Mä en ole kokeillut mitään silmänalusprimereita ennen, mutta nyt kyllä heräsi mielenkiinto myös tuohon elfiin. Bearelilta saa kivasti ihan Suomesta tilattua tuota pandaa, mutta myös korealaisilta sivuilta tilaaminen on tosi helppoa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...