torstai 27. huhtikuuta 2017

tarte Rainforest of the sea

Tänään palataan taas hetkeksi tarten pariin, kun pääsen esittelemään teille osan toisesta viimeaikaisesta tarte tilauksestani. Esittelin teille vähän aikaa sitten ne upeat siveltimet ja luomiväripaletin, muistatteko? Melkein heti tuon jälkeen tartella alkoi ale ja lähes kaikki tuotteet lähti -20% alennuksella, pitihän sekin hyödyntää. Tartesta on nopeasti tullut yksi mun suosikki brändini ja mulla alkaakin olla jo aika hyvä kokoelma tarten tuotteita. Tähän tilaukseen valitsin muutamia tuotteita Rainforest of the sea -sarjasta, jotka näette tänään. Näiden lisäksi tilasin uuden LE quick dry matte lip paintin mintunvihreänä ja tyhjän magneettipaletin mun ColourPopin irtoluomiväreille.Ensimmäisenä klikkasin ostoskoriini pitkään haaveilemani meikkivoiteen. Tästä oon kuullut niin paljon kehuja, että halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan ja nyt alennuksen kanssa tämä oli ihan siedettävän hintainenkin. Olen käyttänyt tätä nyt pari kertaa ja ensivaikutelma on ollut ihan ok. Tämä ei mullistanut mun maailmaani, mutta on ihan peruskaunis melko peittävä meikkivoide. Tämä jättää iholle todella kauniin pinnan heti levityksen jälkeen ja peittää hyvin ihan yhdelläkin kerroksella. Valitettavasti mun iholla tämä ei vaan ole ollut kovinkaan pitkäkestoinen, mistä se iso miinus tuli. Jo neljän tunnin jälkeen olen huomannut meikkivoiteen kadonneen leuasta ja nenästä. Leuka ja nenä on toki ne mun kasvojen ongelma-alueet, joista meikkivoiteet tuppaa aina häviämään, mutta neljä tuntia on kuitenkin aika lyhyt aika. Esimerkiksi töihin tai juhliin en voisi kuvitella tätä siitä syystä. Tilasin myös pari huulipunaa uudesta Color splash -sarjasta. Nämä ilmestyivät jokin aika sitten ja herättivät mun mielenkiinnon heti. Ensinnäkin toi pakkaus, oletteko nähneet kauniimpia huulipunahylsyjä?? Vaaleansinistä marmoripintaa ja kultaiset tekstit, ihan täydelliset. Sarjan punien kehutaan olevan erittäin mukavia huulilla, väririkkaita ja hoitavia. Voin allekirjoittaa kaikki nuo väitteet, nämä tuntuu ihan älyttömän mukavilta huulilla! Ihan kun levittäisi huulivoidetta, niin kermaisen pehmeästi ne liukuvat huulille. Pigmenttiä irtoaa myös helposti jo yhdellä vedolla. Mä olen myyty ja hankin ehdottomasti lisää näitä! Toistaiseksi sarjaan kuuluu vaan melko neutraaleja sävyjä ja muutama tummempi, mutta mitään kirkkaita sävyjä ei vielä ole saatavilla.Mä valitsin kaksi nudea, joista Pink lemonade oli Kathleen Lightsin suosittelema. Se on mulle täydellinen nude ja sopii lähes meikkiin kuin meikkiin. Sunkissed on hieman tummempi, mutta kuitenkin hyvin neutraalin sävyinen nudepuna. Siinä on mukana hitunen ruskeaa, kuitenkin pinkihtävällä pohjalla. Molempia olen jo käyttänyt useasti ja kyllä, olen rakastunut. 

Onko tarten Rainforest of the sea -tuotteet teille tuttuja?

Love, Mari


12 kommenttia:

 1. Tarten meikkivoidetta ja peiteainettahan hehkutetaan joka puolella, niin onpa harmi, ettei meikkivoide toiminut. Jos se alkaa kadota jo neljän tunnin päästä, niin siihen pystyy halvemmatkin meikkivoiteet heittämällä;) Huulipunan hylsyt ovat tosiaankin ihanat<3 Ja sävyt samaten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin tosi yllättynyt, että se ei pysynyt kauempaa kun tosiaan siitä oon kuullut niin paljon kehuja. Täytyy testailla vielä lisää, mutta ei vaikuta kovin lupaavalta :( Vaikka näytti kyllä tosi kauniilta niin harvoin sitä tarvii meikkiä vaan pariksi tunniksi.

   Poista
 2. Shaaanxo esitteli juuri kaikki nuo uudet Color Splashit ja niiden sävyt, tosi kivoja nudesävyjä! Tuota meikkivoidetta tekis itsekin mieli kokeilla, ehkäpä se lähtee mukaan Pariisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin kanssa sen videon ja nyt kuolaankin lisää niitä :D

   Poista
 3. Mua himottaa merkin poskipunat, ehkä vielä jonain päivänä saisin niitä hankittua ^_^ huulipunissa on tosi kauniit sävyt! Ja harmi, ettei meikkivoide pelittänyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne poskipunat on ihan huippuja! <3 Suosittelen testaamaan jos vaan yhtään kiinnostaa :)

   Poista
 4. Noissa huulipunissa on kaunein hylsy ikinä!

  VastaaPoista
 5. Mulla toi meikkivoide on toiminut oikein hyvin, mielestäni sen kesto on jopa aika hyvä! Tosin mulla on ton kanssa ollut primerina aika usein Lioelen CC-voide ja olen sitä myös sekoitellut muiden kanssa. Mun nassussa se on kestänyt tosiaan ihan hyvin ja tykkään tosi paljon sen tunnusta ja jäljestä! Ei ole mikään megapeittävä mutta mun makuuni peittokyky on hyvä jo ohuellakin kerroksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että se on sulla toiminut! Mä kanssa tänään taas käytin sitä, saa nähdä kuinka nyt käy. Täytyy kai vaan löytää se sopiva primeri-meikkivoide-puuteri yhdistelmä. Ainakin nyt pari tuntia on pysynyt hyvänä :D

   Poista
 6. Aaah noi huulipunat näyttää niin ihanilta sekä ulkoo että sisältä! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...