tiistai 11. huhtikuuta 2017

Redken Heatcure

Moikka! Sain maaliskuun Lookfantastic beautyboxin mukana Redkenin Heatcure hiusnaamion. Sain sitä boksia esitellessä toiveen, jos voisin testata tätä hiusnaamiota ja kirjoittaa siitä lisää, joten tässä sitä nyt ollaan. Mua kyllä itseänikin kiinnosti tämä kovasti, koska tää oli konseptina mulle täysin uusi. Ja mitä mä nyt en teidän vuoksi tekisi! :)


Heatcure on siis yksittäispakattu hiusnaamio, jonka juju on siinä, että pakkaus kuumenee ja tuote levitetään hiuksiin lämpöisenä. Tuote on tarkoitettu kuivalle, vaurioituneelle tai värjätylle hiukselle ja se lupaa kampaamotason hoitoa. Ilmeisesti näitä lämpeneviä hiusnaamioita löytyy myös muilta brändeiltä, mutta mä en ollut koskaan edes kuullut tällaisesta. 


Yksittäispakattu hiusnaamio mahdollistaa tän helpon mukana kuljetuksen vaikka matkoilla eikä tarvitse murehtia kassissa aukenevista korkeista ja sotkevista nesteistä. Pussi otetaan mukaan suihkuun ja koko hoito käytetään kerralla pois. Pakkauksen takaa löytyy pikaohjeet tämän käyttöön, perinteiset varoitukset ja ainesosat ynnä muut tärkeät tiedot. Mua aluksi jännitti tän kokeilu kovasti, mutta ohjeet oli simppelit ja minäkin selvisin voittajana. Pussin päällä oleva tarra repäistään irti, jolloin pussi alkaa lämmetä ja sen annetaan olla hiustenpesun ajan eli noin 3-4 minuuttia. Kun pussi on lämmennyt, sen pää repäistään auki ja tuote pursotetaan pussista hiuksiin ja hierotaan kunnolla. Annetaan taas vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhdellaan pois. Aika simppeliä! Mä en ollut ollenkaan varautunut siihen, kuinka kuumaksi tuo pussi tuli! Ajattelin, että ehkä se tuntuu hieman lämpöiseltä, mutta ei. Tuo melkein jopa poltti sormia ja tuotteen puristaminen pussista ei ollut kovin miellyttävää. Itse tuote ei ollut lainkaan kuumaa, ihan vaan kevyesti lämmintä, niin että juuri ja juuri huomasi.


Mun on aina vaikea keksiä puuhaa noille pitkille odotusajoille, minkä vuoksi en usein jaksa käyttää mitään puolen tunnin naamioita, mutta tämä 5-10 minuuttia meni aika kivasti vartaloa kuoriessa yms. Naamion jälkeen hiukset tuntuivat silkkisen pehmeiltä ja hyvin harjaantuvilta, mutta mitään pitkäaikaista vaikutusta en tietenkään yhden kerran jälkeen osaa sanoa. Mä tykkäsin tästä kyllä kovasti ja mieluusti käyttäisin uudestaankin, jos jostain tällainen putkahtaisi. 

Oletteko te kokeilleet näitä lämpönaamioita?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Mulla on yksi tällainen tuli jostain goodie bagista, pitäisi varmaan kokeilla. Mutta hyvä, että tiedän nyt varoa tuota pussia, että se on noin kuuma. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä onko kaikki vastaavat sellasia, että koko pakkaus kuumenee, mutta tää yllätti! Piti oikeen tiputtaa tää käsistä ja asennoitua uudelleen ennen kun sain kaiken puristettua :D Itse tuote tuntui siihen nähden tosi viileältä, olisin odottanut toisin päin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...