sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

ColourPopin kevät

Se olisi sitten taas sunnuntai ja viikkoa lähempänä kesää. Miten teidän viikonloppu on sujunut? :) Tänään ollaan jälleen ColourPopin parissa, kun sain vihdoin perjantaina käsiini jokin aika sitten tekemäni tilauksen. ColourPop julkaisi tänä keväänä ihan valtavan suuren kevätkokoelman, johon kuului myös uutuustuotteita. Ihan kaikkia kokoelman tuotteita en millään voinut hankkia, mutta tilasin itselleni ne kiinnostavimmat jutut. Tähän alkuun vielä pieni vinkki teille, jotka luette tätä postausta julkaisupäivänä! ColourPopilla on juuri nyt käynnissä kamppanja, jossa saa ilmaiset postikulut Suomeen kaikkiin 30 dollaria ylittäviin tilauksiin! Yleensä tuo raja on ollut 50 dollaria, joten jos olette jotain harkinneet tilaavanne niin nyt olisi oiva hetki siihen. Tarjous päättyy Jenkeissä 24.4 klo 11.59 PM PST, joten Suomen aikaa kestää hieman pidempään. Klikkaa itsesi ColourPopin verkkokauppaan tästä.


Tämän vuoden kevätkokoelma muodostuu kolmesta eri osiosta. Teemana oli monochromatic makeup ja sen pohjalta ColourPop on luonut kolme eri sävysarjaa. Persikkainen Nectar, Pinkki ja luonnonläheinen Sand sisältävät kaikki uuden puuteriduon, johon kuuluu poskipuna ja highlighter. Lisäksi jokaiseen kokoelmaan kuuluu huulipunasetti, mutta kaikkia sävyjä on saatavilla myös yksitellen. Mua kiinnosti eniten persikkaiset ja nudesävyt noista puutereista, joten en sitä pinkkiä duoa ottanut. Huulipunista mulle lähti vain persikkainen setti ja yksi yksittäinen sävy pinkistä kokoelmasta.


Aloitetaan vaikka siitä persikkakokoelmasta. Pakkaukset on aika hyvin sävykoodattu, joten heti tietää mistä on kyse. Huulisetti eli Mixed finish lip collection sisältää nimensä mukaan setin eri lopputuloksen huulituotteita. Mukana oli ultra matte, ultra satin ja ultra glossy. Persikkakokoelman kasvopaletti on nimenltään The Knockout ja se sisältää puuterisen poskipunan ja korostuspuuterin.


The Knockout on aivan upea! Mä voin niin nähdä itseni käyttämässä tätä kesällä ihan jatkuvasti, nää persikan sävyt vaan uppoaa. Näissä on ihanan silkkisen pehmeä koostumus ja erittäin hyvä pigmentti. Pigmenttiä ei kuitenkaan lähde liikaa kerralla, vaan näitä on helppo kerrostaa ja sen myötä välttyä niiltä pahamaineisilta pellenposkilta. Lopputulos on siis ihan itsestään kiinni, näillä saa halutessaan hyvin neutraalia jälkeä tai todella dramaattista. Poskipuna on sävyltään Excuse my french ja highlighter on Like to watch.

Up do, The twirl, Likely

Aluksi mua vähän jännitti tämän persikkaisen huulisetin tilaaminen, koska siitä ei ole niin kovinkaan kauaa kun yhden persikkahuulisetin tilasin. Ilokseni tämä setti ei ollut kuitenkaan ollenkaan samanlainen ja nämä on ehkä enemmän sellaisia punertavia nektariinin sävyjä (minkä olisi kai voinut päätellä kokoelman nimestäkin..). Kaikki todella kauniita ja melko uniikkeja mun kokoelmassa, vaikka neutraaleja sävyjä ovatkin.


Pinkistä kokoelmasta mua kiinnosti eniten vaan tämä yksi ultra satin lip puna. Sand -kokoelmasta ostin myös puuteriduon, joka on nimeltään Double play. Sand -kokoelman huulipunat kiinnosti myös, mutta en voinut millään (ainakaan vielä) tilata taas kolmea uutta nudepunaa. Voi olla, että nyt kun postikulut on ilmaiset pistän vielä yhden tilauksen menemään..?


Double play:n sävyt on todella hiekkaiset ja neutraalit. Ensivilkaisulla tuo poskipuna näytti aurinkopuuterilta, mutta kyllä se vaan on poskipuna, hyvin neutraali sellainen. Tän duon korostuspuuteri on todella kaunis ja sopii varmasti hyvin monelle. Tää on sellainen helppokäyttöinen neutraalinsävyinen highlighter, jos värikkäämmät vielä jännittää. Poskipunan sävy on Getting handsy ja highligterin Padded down.


Chandelier oli tosiaan ainoa tuote, jonka pinkistä kokoelmasta tilasin (toistaiseksi). Tämä ultra satin lip näytti jotenkin aivan ihanan sävyiseltä, uniikilta pinkiltä. Ultra satin on mun suosikkini ColourPopin huulituotteista, koska ne tuntuu niin miellyttäviltä huulilla, mutta väri on silti pitkäkestoinen. Tämä lohenpunainen sävy on ihan täydellinen sellainen jokapäivän pinkki, koska se ei hypi liikaa silmille. 



Kiinnostiko ColourPopin kevätkokoelma? 
Mikä oli sun lemppari näistä tai muista kokoelman tuotteista?

Love, Mari

15 kommenttia:

  1. Mitäs luulet kolahtaako noi persikkaiset sävyt muhun? ;) NO KYLLÄ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mä vähän ajattelinkin, että nää vois olla sulle 😁

      Poista
  2. Aivan ihana tuo The Knockout! <3 Mäkin innostun aina keväällä persikkaisista sävyistä. Talvella käytän enemmän kylmiä sävyjä :) Mulle sattuu sopimaan kummatkin, kun ihonsävy on kylmä (=vaalea ja kalpea, haha), mutta sitten taas vihreät silmät viittaa lämpimään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama juttu, talveen kuuluu viikeät sävyt ja keväällä innostun taas näistä ihanista persikkaisista ja lämpimistä sävyistä :)

      Poista
  3. The Knockout on tyrmäävän ihana:) Mä olen hulluna kasvopaletteihinkin;) Samoin tuo Chandelierin sävy puhuttelee mua. Ihana lukea aina myös ColourPopin uutuuksista sun blogista. Pysyy hyvin kartalla trendeistä. Ehkä mäkin joskus vielä tilaan ColourPopilta, kunhan ehdin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa tilaa, uskallan väittää, että tuut tykkäämään näistä :D ColourPop on ihan lemppari ja mun blogista löytyykin varmaan kaikista eniten juuri näitä CP juttuja.

      Poista
  4. Olen kovasti yrittänyt taistella vastaan etten tilausta laittaisi menemään :D Kaikkea ihanaahan tuolla kyllä olisi.. *selailee ColourPop:n sivuja*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran kun lähtee tilaamaan niin niihin jää koukkuun ja pahasti, että siinä mielessä kannattaa kyllä harkita :D

      Poista
  5. Ihania <3 ite kanssa ihan hurahtanu colourpopiin heti ekan tilauksen jälkeen :D

    VastaaPoista
  6. Nyt on kevätsävyt kohillaan, neutraaleja heleitä ja persikkaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä oon ihan innoissani mukana tässä persikkatrendissä! :D

      Poista
  7. Nyt on kevätsävyt kohillaan, neutraaleja heleitä ja persikkaisia!

    VastaaPoista
  8. Ooh nuo kaikki huulituotteet ja sävyt on ihania! Oon pitänyt nyt hetken taukoa shoppailusta, mutta Colourpopilta tekis kyllä mieli tilata, samoin Kylieltä niitä uusia KKW-nudepunia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun mäkin osaisin pitää taukoa shoppailusta :D Ei vaan, mutta nää on oikeesti tosi kivoja! Ne Kylien tuotteet kiinnostaa myös, saa nähdä päädynkö tekemään ekaa tilausta Kylielle.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...