sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Huhtikuun Lookfantastic beautybox

Heipähei! Tänään olisi aika kurkata huhtikuun Lookfantastic beautyboxiin, jonka sain käsiini jokunen päivä sitten. Boksin teemana oli tässä kuussa "natural beauty" ja laatikko oli ihanan keväinen, muistutti mua kovasti jostain kukasta, joka nimeä en nyt saa päähäni. Lookfantastic beautybox toimitetaan kerran kuukaudessa ja tämän saa tilattua myös suoraan Suomeen, eli mitään välikäsiä ei tarvita. Boksin voi tilata jatkuvana tilauksena kolmeksi, kuudeksi tai 12 kuukaudeksi. Jos kiinnostuit lukemaan lisää tai tekemään tilauksen, pääset tilaussivulle tästä.



Vitamasques Pomegranate firming lifting mask

Naamioita on aina kiva saada, koska niitä myös kuluu jonkin verran. Tämä granaattiomenan hyviä eliksiirejä sisältävä kangasnaamio lupaa kosteuttaa ja kiinteyttää kasvojen ihoa. Ajattelin ottaa tämän kokeiluun heti tänä iltana, joten viimeistään sitten huhtikuun roskien yhteydessä nähdään paremmin mitä olin tästä mieltä.


MÁDARA Smart antioxidants fine line minimizing day cream

Mádara on tullut tutuksi kuluneen vuoden aikana, kun olen päässyt testaamaan mm. heidän S.O.S sarjan tuotteita. Tämä Smart antioxidants sarjaan kuuluva päivävoide kuulostaa myös tosi lupaavalta ja tämä jääkin omaan kokoelmaani odottelemaan käyttövuoroaan. Siihen voi tosin mennä melko pitkään, näitä päivävoiteita kun on kertynyt iso kasa. Tämä voide on tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle ja ikääntymisen ensi merkkejä ehkäisemään. 


thisworks perfect legs skin miracle

Tämä jaloille tarkoitettu vitamiiniseerumi auttaa tasoittamaan säärien ihon epätasaisuuksia, värivirheitä ja arpia. Mulla on ollut tätä tällainen pieni näyte aikaisemminkin ja muistelen, että se oli ihan jännä tuote, mutta ei mitenkään mun maata mullistava. Voide on sävytettyä, joten se tuo jaloille myös kivan päivettyneen hehkun.


Merci handy chérie cherry hand cleansing gel

Tätä suloista pientä käsigeeliä en löytänyt Lookfantasticin verkkokaupasta, mutta hinta on tarkastettu brändin omilta sivuilta. Kyseessä on ilmeisesti ranskalainen brändi ja tää oli mulle täysin uusi tuttavuus. Tätä en aio itse korkata, koska mulla on aika paljon avattuja pieniä käsidesipulloja, jotka kulkee mukana enkä niitä oikeasti muista juurikaan edes käyttää. Kiertoon menee, olisi kyllä kiva nuuhkia tän tuoksua.


Laura Geller Baked balance and brighten foundation

Laura Geller on tuttu brändi ja muistaakseni mulla on tätä tuotettakin ollut joskus tällainen näyte, jonka olen antanut eteenpäin. Nyt ajattelin ottaa tän ihan kokeiluun, vaikka tällaiset aina vähän jännittääkin. Meikkivoiteeksi tää ei mun mielestä riitä, mutta ajattelin kokeilla miten tämä toimii puuterina. Lookfantastic myy Laura Gelleriä, mutta tätä kyseistä tuotetta ei ollut nyt ainakaan varastossa.


Omorovicza cleansing foam

Tässä taas brändi, josta en ole koskaan kuullutkaan. Kyseessä on ilmeisesti ihonhoitosarja Budapestista ja aika hintava sellainen. 52 euroa puhdistusvaahdosta kuulostaa mun korvaan aika kalliilta? Tosi kiva päästä kokeilemaan tätä kuitenkin, koska muuten ei olisi ikinä tullut ostettua. Oletteko te kuulleet tästä brändistä?


Alterna caviar CC cream 

CC voide hiuksille, kuulostaa jännältä! Tämä 10-in-1 hiuksiin jätettävä hoitoaine lupaa kosteuttaa, antaa kiiltoa, silottaa ja pehmentää, antaa UV suojan sekä lämpösuojan, antaa hiuksille voimaa ja rakennetta, estää katkeilua ja antaa pientä pitoa. Todella mielenkiintoinen tuote ja kaikki hiuksiin jätettävät saa mut aina kiinnostumaan. Ehdottomasti testaan tämän itse ja odotukset on korkealla. 

Siinä kaikki tämän kuun boksin tuotteet. Tämä ei ollut mun suosikkini, mutta oli mukana myös mielenkiintoisia tuotteita. Tällä kertaa oli paljon näytekokoja, ainoat täysikokoiset oli tuo käsigeeli ja kangasnaamio. 

Miltä huhtikuun boksi teistä vaikutti?

Love, Mari

15 kommenttia:

  1. Ehkä aavistuksen kylmäksi jätti tämä boxi, en edes osaa sanoa miksi. Ehkä se johtui noista minituotteista, joita oli boxi täynnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, etenkin ensi silmäys tähän oli iso pettymys. Mitä enemmän näihin tuotteisiin tutustuin, sitä enemmän aloin lämpenemään, mutta ei vedä vertoja edellisille kuukausille!

      Poista
  2. Laura Gellerin baked foundation olisi mun ykkössuosikki. Sitä kokeilisin intoa täynnä. Olen kokeillut Alternan hiuksiin jätettävää CC hoitoainetta yhden pikkuputelin verran, ja tykkäsin kovasti. Se teki hiukset mukavan pehmeiksi ja siloisiksi:) Hiuksiin jätettävät hoitoaineet ovat muutenkin mun mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ilmeisesti aika suosittu tuote, mä en vaan osaa käyttää puuterisia meikkivoiteita :D Pitää ehkä kokeilla kuitenkin, voihan sitä aina yllättyä.
      Mä tykkään kanssa kovasti kaikista hiuksiin jätettävistä jutuista, en yhtään oo sellanen, että jaksaisin odottaa suihkussa ylimääräiset 10 minuuttia kun joku aine vaikuttaa :D

      Poista
  3. Tämä boxi ja sen tuotteet ovat kaikki minulle ihan uusia tuttavuuksia :) Vaikuttaisi ihan mielenkiintoiselta, mutta ehkä liian monta tuotetta, jotka eivät sopisi omaan käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätysboksit on tosi kivoja nimenomaan sen yllätyselementin vuoksi, mutta jäähän monet tuotteet turhiksi tai käyttämättömiksi, kun kaikki ei vaan sovi kaikille :/

      Poista
  4. Mietin noita boksien käyttämättä jääneitä tuotteita, mihin ne menevät? Pakko olla iso peilikaappi :D

    Tuota Madaraa on merkkinä kehuttu kovasti viime aikoina se menisi minulla näistä käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ne menee joko ystäville, perheelle, työkavereille tai sitten blogiarvontoihin :) Onneksi on aina joku kenelle kelpaa. Peilikaappi ei ole kovin iso, mutta mulla on Alex lipastollinen täynnä avaamatonta kosmetiikkaa odottelemassa käyttövuoroa :D

      Jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa, niin Mádara on kyllä tosi kiva brändi ja siitä on helppo aloittaa :)

      Poista
  5. Mulla jää boksista omaan käyttöön varmaan Madara, ja kokeilen myös LG:n että passaako itselle. Ja ehkä Sheet mask jää myös. Loput kiertoon :) tälläistähän tää on näiden boksien kanssa mutta rakastan niitä silti 😍

    VastaaPoista
  6. Tää Lookfantasticin boksi mua on ennenkin houkuttanut! Toi Madara kuulosti todella kivalta, tuo uus sarja kyllä kiehtoo itseänikin!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ollut tosi tyytyväinen tähän boksiin, suosittelen kokeilemaan :) Madaralla on tosi hyviä tuotteita, etenkin S.O.S sarja on ollut mun mieleeni, joten tälle on kanssa kovat odotukset.

      Poista
  7. Tuo Omorovicza on minullekin uusi merkki. Olen kuitenkin kohta puoleen lähdössä Budapestiin reissulle, joten olisi kiva kuulla käyttökokemuksia putsarista. Merkin alkujuurilla tuotteet olisivat kuitenkin ehkä hieman halvempia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa matkaa! Mä voisin kokeilla tuota tänään ja antaa pienen arvion täällä kommenteissa ja snapchatissa (marielina1989) :). Oon myös tekemässä postausta putsareista, johon voin ottaa tuon mukaan, mutta se ei ole ihan heti tulossa kuitenkaan.

      Poista
    2. Puhdistusteho oli ihan huippu, kaikki meikki lähti ihan kertapesulla, että sen puoleen vaikuttaa lupaavalta brändiltä :) Tuoksu oli aika voimakas ja mun nenääni epämiellyttävä, mutta jos löydät sarjan tuotteita liikkeestä niin käy ihmeessä nuuhkimassa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...