keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Meikki-keskiviikko; Marc Jacobs

Hellurei! Tänään meikki-keskiviikossa testaillaan eileisessä postauksessa nähtyjä Marc Jacobsin meikkejä. Mä olin näistä ihan huikean innoissani ja suurin osa olikin odotuksen mukaisia, mutta aivan kaikki ei kuitenkaan täyttäneet odotuksia. Katsotaanpa millaisen meikin sain tuotteilla aikaan ja miten ne käyttäytyivät kasvoilla. Ihan koko naamaa en pystynyt Marcin tuotteilla tekemään, mutta käytin kaikkea mitä multa löytyi ja muut on sitten jotain muuta, kaikki tiedot löytyy tuttuun tapaan postauksen lopusta.


Aloitetaan vaikka ihan siitä pohjustuksesta. Kokeilin siis ensimmäistä kertaa Marc Jacobsin coconut face primeria, jota on kehuttu ympäri Youtubea jo ikuisuuden. Oon halunnut kokeilla sitä jo pitkään ja nyt siihen koitti tilaisuus. Pakko sanoa, että en ollut pettynyt. Primeri toimi tosi kivasti kasvoilla, se  tuntui kosteuttavalta, tuoksui ihanalle, levittyi helposti ja jätti tahmean tarttumapinnan meikkivoiteelle. Mikään ihohuokosia pienentävä primeri se ei ollut, mutta eipä se sitä luvannutkaan.


Seuraavaksi kasvoille pääsi Re(marc)able foundation eli sarjan meikkivoide. Tästä oon kanssa kuullut paljon kehuja ja odotukset oli korkeella. Remarcable lupaa peittävyyttä ja pysyvyyttä ja sitä se myös toimitti. Meikkivoide peitti hyvin yhdellä kerroksella, mutta sitä pystyi myös kerrostamaan. Sen levittäminen iholle ei ollut ihan niin sujuvaa paksuhkon koostumuksen vuoksi, mutta siveltimellä homma toimi kivasti. Meikkivoide tarttui hieman kuiviin kohtiin, mutta ei mitenkään häiritsevän paljon. Ehkä tää olisi kuitenkin paras öljyiselle tai sekaiholle. Lopputulos oli mun mielestä tosi kivan näköinen, ei liian pakkelinen tai paksu, mutta kuitenkin tasainen.


Seuraavaksi levitin kasvoille Beauty glow stick -highlighterpuikkoa. Tää olikin sitten iso pettymys. Swatchissa se näytti tosi kauniilta ja heleältä, mutta meikkivoiteen päällä se ei toiminut lainkaan. Se irrotti kaiken meikin altaan ja jätti ihon paistamaan läpi, samalla kun meikkivoide kasaantui sen ympärille rumasti. Ei kiva! En ole vielä kokeillut miten tämä toimii meikkivoiteen alla, mutta jotenkin meni kokonaan maku. 

Sen sijaan Air blush soft glow duo poskipuna osoittautui todella kivaksi. Koostumus on melko puuterinen, mutta kuitenkin pehmeä ja hyvin häivyttyvä, sekä sopivan pigmenttinen. Mä tykästyin tuohon niin paljon, että harkitsen sen ostamista ihan täysikokoisena. Mun valitsema sävy oli 502 lines & last night, joka on kaunis pinkin ja persikan sekoitus. 


Tässä kuvassa näette vielä hieman paremmin mitä tuo korostuspuikko teki mun nenälle esimerkiksi. Sama juttu poskilla, mutta poskilta paistoi enemmän ihon oma punaisuus läpi. Mun nenäni on aika haasteellinen meikille ja usein se päivän päätteeksi onkin tämän näköinen, mutta en mä nyt sentään halua aloittaa päivää tän näköisellä meikillä.


Silmämeikkiin mulla ei ollut mitään Marc Jacobsilta, ellei lasketa ripsiväriä. Ripsari on ihan ok, mutta en ole mitenkään erityisen rakastunut siihen ainakaan toistaiseksi. Muutoin silmät on tehty bhcosmeticsin Carli Bybel paletilla mattasävyjä käyttäen. En halunnut mitään ihmeellistä, koska tarkoitus oli testata noita Marc Jacobs meikkejä. 


Miltä nämä tuotteet teidän mielestä vaikuttaa? Kiinnostaako joku aivan erityisesti, josta haluatte kuulla lisää tulevaisuudessa?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Marc Jacobs Undercover perfecting coconut face primer
Marc Jacobs Re(marc)able foundation, 22Mj
PÜR Disappearing ink 4-in-1 concealer light
Marc Jacobs Beauty glow stick Glistening illuminator
itCosmetics Bye bye pores pressed powder
RCMA no color powder
Urban Decay Beached bronzer, Bronzed
Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero glow kit, Forever young
Marc Jacobs Air blush soft glow duo, 502 Lines & Last night

bhcosmetics Carli Bybel paletti
IsaDora inliner kajal, 56 Blonde
Marc Jacobs O!Mega lash volumizing mascara 

IsaDora Presicion brow pen, 72 Medium brown*
PIXI brow tamer

Marc Jacobs Enamored hi-shine lip laquer, Sugar sugar


*Saatu blogin kautta

8 kommenttia:

  1. Jotenkin en näe Marc Jacobsia itteäni houkuttavana meikkibrändinä, vaan miellän sen enemmän vaatteisiin :D Ainut mitä ehkä tahtoisin kokeilla on tuo pohjustus, se jäi houkuttelemaan.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin ihan samoin vielä vuosi sitten, mutta mitä enemmän näitä on näkynyt, sitä enemmän oon kiinnostunut :D

      Poista
  2. Kookoksen rakastajana mielenkiinto heräsi heti coconut face primeria kohtaan!

    VastaaPoista
  3. Oon huomannut kanssa että nuo highlighter puikot ei vaan suostu toimimaan mullakaan meikkivoiteen päällä! Mutta muuten tosi nätti meikki, ihanan raikas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, en oo siis ainoa :D Harmi kyllä, tuokin näytti yksinään tosi kauniilta! Kiitos paljon <3

      Poista
  4. Mä aina ihastelen instassa noita Marcin meikkien kauniita pakkauksia. Itse en kuitenkaan ole niitä vielä päässyt testaamaan.
    Mutta toi meikkivoide kiinnostaisi kovasti! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, ne näyttää niin upeilta ja etenkin se uusi kesäkokoelma on ihan tajuttoman kaunis <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...