keskiviikko 14. elokuuta 2019

Netflix suosikit vol 2

Netflix suoratoistopalvelu kuuluu nykyään lähes jokaisen vapaa-aikaan tai ainakin olet varmasti kuullut puhuttavan Netflixistä. Mä rakastan sarjojen katselua ja Netflix onkin käytössä ihan päivittäin, enemmän tai vähemmän. Olen todennut sieltä löytyvän parhaan tarjonnan sarjoja ja elokuvia, ainakin mun makuuni. Kirjoittelin viime syksynä mun Netflix suosikeista ja tänään olisi luvassa toinen osa. Viimeksi mukana oli paljon historiallisia ja romanttisia hömppäsarjoja, tällä kertaa luvassa hieman eri tyylilajin sarjoja.

Syksyn pimenevät illat houkuttelevat ainakin minua sohvalle peittojen alle ja mikäs sen mukavampaa! Nappaa siis tästä vinkit talteen, ei muuta kuin Netflix and chill!

 Kuva: IMDb

Designated Survivor oli mulle yllättäjä. Alettiin katsella tätä miehen mieliksi, ajattelin, ettei tämä ehkä mua niin paljoa kiinnosta. Toisin kävi. Sarja on todella mielenkiintoinen, siinä seurataan vahingossa USA:n presidentiksi noussutta miestä hänen yrittäessään nostaa Amerikkaa taas jaloilleen katastrofin jälkeen. Sarjassa on toimintaa, juonittelua ja ajankohtaisia viittauksia.

Kuva: IMDb

iZombie on todella mielenkiintoinen sarja ja tähän jää helposti koukkuun. Sarjan kaikki kaudet on nyt katsottavissa Netflixissä. Sarja alkaa siitä, kun poliisin kuolemansyyntutkija muuttuu vahingossa zombieksi. Sarjassa on paljon ihmissuhdedraamaa, komediaa ja erilaisia juonikuvioita. Aluksi sarjassa selvitellään pääasiassa rikoksia ja parisuhteita, mutta hiljalleen sarjan edetessä mukaan tulee uusia kuvioita. 

 Kuva: IMDb

Riverdale luokitellaan enemmänkin nuorten sarjaksi, mutta itse näin kolmekymppisenä nautin tästä suuresti. Sarjassa seurataan joukkoa lukiolaisia heidän yrittäessään selvitä ihmisuhdesotkuista ja samalla väistellä murhaajia, "erikoisia" perheitä ja mitä vielä. Sarja on mun mielestä kerrottu todella mielenkiintoisella tavalla ja se koukuttaa heti alusta lähtien.

 Kuva: IMDb

Stranger Things on kanssa yksi niistä sarjoista, joihin mulla oli todella vahva ennakkoasenne, että en tykkää. No tykkäsin kuitenkin ja itseasiassa todella paljon. Sarjasta löytyy jännitystä, yliluonnollisuutta ja fantasiaa, mutta kuitenkin myös ihan tavallisia inhimillisiä ongelmia. Sarjassa on paljon "ällöttäviä" kohtauksia, eli ei sovi ihan kaikista herkimmille katsojille.

Kuva: IMDb

Timeless sarjassa kolme aikamatkaajaa yrittää pelastaa maailman estämällä salaseuraa toteuttamasta suunnitelmiaan menneisyydessä. Joka jaksossa siirrytään eri aikaan ja paikkaan ja ratkaistaan uusia ongelmia. Matkalle mahtuu mukaan myös ihmissuhdedraamaa ja mielenkiintoisia historiallisia "faktoja". 

Onko joku näistä sulle tuttu sarja? 
Vinkkaa oma lemppari Netflix sarjasi kommentteihin :)

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Eipä ollut mikään tuttu, mutta erityisesti tuo ensimmäinen alkoi kiinnostaa. Pitää ottaa katselulistalle viimeistään syksyllä, kun telkkua tulee enemmän katseltua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa se läpi, yllättävänkin mielenkiintoinen sarja :).

   Poista
 2. Kaikki muut on myös mun suosikkeja, paitsi tää Timeless ei oo tuttu. Meillä näyttää olevan niin sama maku, et täytyypä tsekata myös se. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kiva kuulla, mulla harvoin on sama maku kenenkään kanssa :DD. Timeless oli tosi kiva, itse odotan jo kovasti uutta kautta.

   Poista
 3. Mun suosikit Netflixissä on lähinnä pohjoismaiset sarjat sekä dokkarit :) Zombien ekan kauden katsoin kun oli hyvä, mutta en sitten tykännyt enemmästä.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä siinä, että Zombien eka kausi oli paras :). Tykkäsin kyllä muutenkin.

   Poista
 4. Kiitos Mari =) Näistä Riverdale saattaisi olla kiinnostava! Melko vähän tulee katsottua oikeastaan mitään, olen enemmän kirjaihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös lukea, mutta se vaatii paljon enemmän keskittymistä :). Välillä on kiva vaan olla sohvan nurkassa ajattelematta mitään ja katsella sarjoja :D.

   Poista
 5. Timeless on ollut mun katselulistalla vaikka kuinka kauan, pitääpä muistaa aloittaa se jossain vaiheessa! :) Stranger Things oli kyl ihan kiva sarja, vähän erilainen sellainen. Mua sytytti siinä jotenkin eniten se miljöö ja kaikki vaatteet ja musiikki. Juonellisesti se ei musta niin huikea ollut. Mun viimeaikaisia sarjasuosikkeja on olleet The Handmaid's Tale (HBO) ja The Good Wife.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla tuota Timeless sarjaa, se joko iskee tai sitten ei :D. Tuota handmaid's talea oon halunnut katsoa jo pitkään, mutta meillä ei näy hbo :(.

   Poista
 6. Kiitos vinkeistä. Olen monesti miettinyt tuota Stranger Things -sarjaa, kun sitä on niin kovasti hehkutettu. Mulla on myös joku ihme ennakkoasenne siihen, mutta aion kyllä alkaa katsomaan sitä syksyn koittaessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla, mä olin asenteesta huolimatta positiivisesti yllättynyt :D.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. On tosiaan, etenkin mitä pidemmälle syksyyn mennään :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...