perjantai 16. elokuuta 2019

Heinäkuun Boxycharm

Kivaa perjantaita kaikille! Tänään olisi luvassa heinäkuun Boxycharmin unboxausta. Sain boksin käsiini joskus viikko sitten ja nyt on vihdoin aikaa jutella siitä hetki teidänkin kanssa. Boxycharm on mun suosikki kauneusboksini ihan ehdottomasti. En ole vielä koskaan joutunut pettymään boksin sisältöön, päinvastoin. Tälläkin kertaa laatikosta löytyi monta mielenkiintoista tuotetta, vaikka se täytyy sanoa, että ei tämä mun ihan lempparein Boxycharm boksi ollut.



Elemis superfood vital veggie mask 35usd

Ihan ensimmäisenä mun käsiini tarttui Elemis merkin kasvonaamio. Elemis on todella hyvä ihonhoitobrändi ja naamiot kiinnostavat aina, joten tämä ilahdutti kovasti. Naamio lupaa ravita, siloittaa ja kirkastaa kasvojen ihoa. 


Butter London Natural Goddess eyeshadow palette 32usd

Boxycharmista löytyy aika useinkin luomiväripaletteja ja tällä kertaa paletiksi oli valittu butter londonin Natural Goddess paletti. Paletissa on kuusi luonnonläheistä sävyä, joista suurin osa on shimmerisiä. Mä en ole koskaan kokeillut tämän merkin luomivärejä, joten sen puoleen kiinnostaa kovasti näiden laatu.


Alamar cosmetics Des-nude-as lip gloss 15usd

Mä en yleensä innostu huulikiilloista, mutta tämä oli poikkeus! Alamar cosmetics on mun mielestä aivan ihana pieni indie merkki ja oon tosi iloinen, että pääsen kokeilemaan heiltä jälleen uutta tuotetta. Sävy on aika perus nude, sellainen varma tapaus kun sopii lähes kaikille.


Appeal gel liner 21usd

Boksin viimeinen meikkituote oli tämä petroolinsininen meikkikynä, joka sopii mm. silmien ja huulten rajaamiseen. Sävy on jännä, oon tosi iloinen, ettei boksista tullut mitään perus mustaa. Kokeilen mielelläni miltä tämä tuntuu, toivottavasti väri levittyy hyvin eikä ole liian kuiva.


Luxie Gaea 3 piece brush set 30usd

Viimeisenä laatikosta löytyi vielä Luxien sivellinsetti, johon kuuluu kolme eri sivellintä. Luxien siveltimet on todella hyviä, nämäki vaikuttaa lupaavilta. Tämä gaea -sarja on ilmeisesti Luxien eko-sarja, sellaisia en ole ennen kokeillutkaan. Tuolle meikkivoidesiveltimelle ei varmaan kauheasti tule käyttöä, mutta kaksi muuta näyttää todella hyviltä.

Mitä mieltä olit heinäkuun boksista?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Miten hyvin tuoteista kerrotaan paketissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkauksen mukana tulee kortti, jossa on pieni selostus mukana olevista tuotteista, mm. käyttöohjeet :)

      Poista
  2. Luxien siveltimet oli ehdottomasti tän paletin helmi! Tykkäsin myös OFRAn punasta, joka mun boksista löytyi. Tosin toi Alamar Cosmeticsin huulikiiltokin olisi kelvannut, kun brändi on niin kiinnostava<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ofran puna olisi kanssa ollut tosi kiva, molempi parempi :D

      Poista
  3. Minulle vieraita meikkejä. Oli kiva tutustua niihin, kiitos. Mutta Luxien siveltimet tunnen minäkin ja tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että Luxien siveltimet alkaa olla tuttuja jo täälläkin päin :).

      Poista
  4. Nämä kaikki olivat minulle ainakin uusia ja tuntemattomia! Kiitos esittelystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharmin mukana tulee aina paljon kiinnostavia tuotteita, jotka Suomessa on vielä vieraampia :).

      Poista
  5. Oi kuulen mielelläni lisää tuosta Butter Londonin paletista, se vaikuttaa tosi kivalle! Hyvä boksi oli kyllä, tekee mieli melkein itsekin tilailla näitä :D

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se pääse tarkempaan syyniin tässä lähiaikoina kun ehdin testailemaan :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...