lauantai 24. elokuuta 2019

Kesä- ja heinäkuun allure beauty box

Heippa kaikille! Tänään availlaan kahden kuukauden allure boksit, kun kesä- ja heinäkuun paketit vihdoin saapuivat. Nämä tuli mulle samana päivänä, kesäkuun boksin kanssa oli ongelmia ja sen lähetys vaan venyi ja venyi. Molemmista paketeista poistettiin shipiton varastolla ainakin yksi tuote, eli nämä jäivät tällä kertaa vähän vajaiksi. Heinäkuun pussukasta oli myös esittelyvihkonen kadonnut, eli en tiedä mikä tuote siitä puuttui.



Kesäkuun boksi oli näistä mun mielestä vaisumpi, tämä jätti vähän kylmäksi. Boksista puuttui Avenen kasvovesisuihke, en tiedä olisiko sekään tätä pelastanut. Pussukasta löytyi floss huulikiilto, Moroccan oil hiusöljy, Context silmänympärysvoide ja The Browgal:in kulmakarvakynä. Näistä mielenkiintoisin on tuo C vitamiinia sisältämä silmänympärysvoide, muut eivät niinkään jaksaneet innostaa.


Heinäkuun boksi oli teemaboksi ja se sisälsi Huda Kattanin valitsemia tuotteita. Boksistä löytyi Hudan suosikkeja ja pari juttua hänen omalta HudaBeauty brändiltä. Olisi kiva tietää mikä tästä oikein puuttui, mutta tässä oli niin paljon variaatioita, etten millään tiedä mikä oli lähetetty juuri mulle. Boksista löytyi Too Faced HangoverX primer, Tonymoly kangasnaamio, HudaBeauty Samantha irtoripset ja nestemäinen huulipuna sävyssä Alluring. Nämä olivat kaikki mieluisia ja jäävät omaan käyttöön. :)

Tämän postauksen jälkeen onkin tiedossa pieni blogiloma, lähden parin ystävän kanssa rentoutumaan Liettuaan ja palaan sieltä tiistaina :). En ole tällä kertaa ajastanut postauksia valmiiksi, joten blogi viettää nyt muutaman päivän hiljaiseloa ja katsellaan sitten taas matkakuulumisia ensi viikolla.

Kumpi bokseista vei sun mielestä voiton?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Kannattaa vaihtaa shipito planet Expressin. Hinnat ovat hiukat shipitoa huokeammat eikä planet express ikinä avaa paketteja tai poista sieltä mitään. Olenkin saanu kaikki hiuslakat ja muut painepullopakkaukset ongelmitta Suomeen ilman lisäkuluja. Mulla meni keväällä totaalisesti hermo shipito on kun useampi paketti hukkui maailmalle ja aina tuli lisäkuluja tuotteen poistamisesta.
    Kesäkuu jäi mullakin vähän vaisuksi mutta heinäkuun teema boksista pidin kyllä.
    Mukavaa lomaa! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollutkaan tuosta kuullut, kiitos vinkistä! Täytyy tutustua kunhan löytyy jostain vähän lisää energiaa :D. Tuo on kyllä tosi hyvä, jos eivät availe paketteja.

      Poista
  2. Mukavaa lomaa tosiaan! Kunhan Allure alkaisi taas pakata boxinsa laatikkoon, aloittaisin mielelläni tilauksen uudelleen. Tosin en ihan innostunut noista kummastakaan boxista nyt :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ottaisin myös mielelläni takaisin ne pahvilaatikot, ihan turhaa muoviroskaa tulee nyt noista :(.

      Poista
  3. Nautinnollista lomaa sinulle <3 Itsellä on kova matkakuume..

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
  4. Nyt jäi eniten uteloittamaan, että mitä ovat shipito ja Planet express ja miksi shipito poistaa jotain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat siis postin välityspalveluja, joiden avulla saat tilattua esim. USAsta tavaraa Suomeen. Shipito ei saa postittaa ilmateitse Suomeen esim. ponnekaasupulloja, jolloin ne poistetaan paketeista ennen lähetystä.

      Poista
  5. Mukavaa ja rentouttavaa lomaa :)
    Liettuassa olisi ihana käydä joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Liettuassa on kyllä paljon potentiaalia, Kaunas oli myös kiva kaupunkin pienelle minilomalle.

      Poista
  6. Ikävä juttu, että boxien tulo viivästyi. Kangasnaamio ja sy-voide kiinnostivat minua mutta ovat eri boxeista.
    Hyvää reissua 😉 jos menet Vilnaa olin siellä juuri viikko sitten ja kiva paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aina ongelmana jos ei halua maksaa paljoa postikuluja :D. Nyt meni kyllä ihan extra kauan kun oli paljon säätöä. Vilnassa ei tällä reissulla ehditty käydä, mutta olisi kyllä kiva nähdä myös se :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...