keskiviikko 7. elokuuta 2019

Meikki-keskiviikko; mini-breaker

Heippa vaan kaikille! Parin viikon tauon jälkeen vuorossa taas meikki-keskiviikko :). Tällä kertaa testaillaan Jeffree Starin uutta mini-breaker luomiväripalettia ja hieman räväkämpää lookkia. Oon niin pitkään tehnyt vaan neutraaleja perusmeikkejä, että nyt teki mieli leikkiä väreillä jo kokeilla jotain vähän erilaista. 


Kokeilin tässä meikissä ekaa kertaa yhdistää Clarinsin everlasting meikkivoidetta ja Juice beauty:n seerumi meikkivoidetta. Lopputulos ei oikein istunut, valitettavasti. Tuo Clarins on vaan ihan liian kuiva mun ihon tän hetken tarpeisiin ja edes seerumimeikkivoide ei sitä pelastanut. Pääosin lopputulos on ihan ok, mutta silmien alla ja poskilla tuo kuivuus näkyy ikävästi. Haluaisin kokeilla tuote seerumimeikkivoidetta ihan yksinään, mutta valitettavasti sen sävy on mulle aivan liian tumma.Olen jo hyvän tovin hehkuttanut JS:n uutta Jawbreaker palettia ja se nousi mun kesän lemppareiden joukkoon. Tällä kertaa testailin paremmin tuon pikkusiskoa, mini-breaker palettia ja lopputulos miellytti mun silmää kovasti. Tuo pieni paletti on täynnä säväyttäviä sävyjä ja se oikein kutsuu meikkaamaan! Tämä meikki oli jälleen äärimmäisen yksinkertainen, mutta silti näyttävä. Sopii hyvin aloittelevillekin meikkaajille :).

Rajauksen unohdin jälleen, kuten lähes joka kerta kun se ei vaan kuulu mun normi rutiiniin. Jälkeenpäin kuitenkin vähän harmitti, sillä tämä meikki olisi mun mielestä kaivannut rajauksen ja kenties kivat irtoripsetkin.


Huulille päätyi Kat Von D:n Everlasting liquid lipstick sävyssä K-dub, joka on tähän asti joutunut odottelemaan käyttöä muiden joukossa. Tää on sellainen sävy, johon ei kovin helposti tule tartuttua, mutta tykkään kuitenkin kovasti nyt kun sen otin käyttöön.


Pidätkö enemmän neutraaleista vai näyttävämmistä meikeistä? ;)

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. No nyt on väriä! <3 Aika kivat sävyt ja hyvä pigmentti näyttää olevan. Rajaukset tuppaa multakin aina unohtumaan kun normi arkena harvemmin käytän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli vähän räväkämpi lookki tällä kertaa :D. Mulla sama juttu, sit aina kuvista huomaan, että taas unohtu rajaukset.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Näyttävistä meikeistä tykkään kyllä, vaikka itse olenkin vähän laiskistunut värien käytön suhteen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :). Mä tykkään aina silloin tällöin leikkiä väreillä, vaikka pääasiassa meikkaankin aika neutraalisti.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...