keskiviikko 21. elokuuta 2019

ColourPop All Star primer & setting spray

ColourPop julkaisi alkuvuodesta uudet All Star pohjustusvoiteen ja kiinnityssuihkeen. Näitä olikin jo odotettu, sillä ColourPopin meikkivoiteet tulivat jo paljon aikaisemmin. Nykyään valikoimasta löytyykin jo kaikki mitä tarvitsen koko kasvojen meikkaamiseen, mikä on mun mielestä aika huippu juttu. 

ColourPop on ehdottomasti mun suosikki brändejäni ja jaksan aina innostua heidän uutuuksistaan (vaikka viime kuukausina en juuri mitään ole ostellutkaan). Nämä kaksi tuotetta oli sellaisia, mistä olin todella iloinen, sillä näitä tarvitsee ihan jokaiseen meikkiin! 


Toistaiseksi valikoimassa on vain ns. yhden tyypin primeri ja suihke eli tämä matte + blur -sarja. Toivottavasti tulevaisuudessa saadaan lisää vaihtoehtoja, esimerkiksi joku ihana heleyttävä primeri olisi kiva. Näillä on hintaa 10 dollaria kappale tai yhdessä ostettuna 18 dollaria, eli ihan super edullisista tuotteista kyse. Jos kiinnostut, pääset tästä ostoksille.


All Star matte + blur face setting spray on todella miellyttävä ja hienojakoinen suihke, joka kiinnittää ja viimeistelee meikin kauniisti. Nimensä mukaan tämä on enemmänkin mattapinnan jättävä, mutta ei kuitenkaan vie kasvoilta eloa. Suihke auttaa hyvin meikin kestävyydessä, itse vertaisin tätä ehkä esimerkiksi Smashboxin suihkeisiin.


All Star natte + blur primer pohjustaa ihon meikkiä varten ja auttaa meikkiä pysymään kauniina paikoillaan koko päivän. Tämä blurraa hyvin ihohuokosia ja jättää ihon sileäksi ja tasaiseksi. Meikki levittyy primerin päälle kauniisti. Kovin kuivaihoiselle en tätä silti suosittele, mutta normaalille, öljyiselle ja sekaiholle kylläkin.

Käytätkö sinä pohjustusvoiteita tai suihkeita?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Pohjustusvoiteita hieman hanakammin, suihkeet tuntuvat aina hieman unohtuvan o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nykyään voi kuvitellakaan meikkaavani ilman suihkeita, on jotenkin orpo olo ilman :D.

   Poista
 2. En ole oikein oppinut noihin suihkeisiin, vaikka niitäkin on aina välillä kokeiluun johkaantunut. Jotenkin ei niitä voi suihkuttaa kunnolla silmät auki eikä silmät kiinni :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vaatii hieman totuttelua, mutta mä oon jäänyt koukkuun enkä pärjää enää ilman :D.

   Poista
 3. Käytän pohjustusvoiteita. Suihkeita en osaa käyttää, koska ne jotenkin tuntuvat leviävän minne sattuu ;) ehkäpä se on kokemattomuutta suihkeidne kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tottumuksesta kyse, eikä niitä mikään pakko ole käyttääkään :). Itse tykkään siitä, miten suihke viimeistelee meikin ja auttaa sitä pysymään pidempään.

   Poista
 4. Käytän pohjustusvoiteita, mutta vielä en ole kokeillut suihkeita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin testata, itse huomasin eron hyvinkin nopeasti :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...