sunnuntai 18. elokuuta 2019

Kesäkuun Ipsy glam bag

Tänään jatketaan kauneusboksien parissa, vuorossa olisi kesäkuun Ipsy glam bag. Pussukka reissasi tosiaan pari kuukautta ennen saapumistaan, mikä tuntuu nykyään olevan ipsylla aika vakio. Senpä vuoksi näitä boksi postauksia pakkautuu useampi aina samaan kohtaan kuukautta. Seuraavaksi vuorossa olisi vielä kesä- ja heinäkuun alluret, huh. 

Kesäkuussa Ipsyn teemana oli Block Party ja pussukka oli toteutettu yhteistyössä Tetriksen kanssa. Siis sen vanhan palikkapelin! Hey honey sweet treat yogurt recovery mask kuulostaa aivan ihanalta tuotteelta! Villit marjat ja hunaja houkuttelee ja naamiot aina aina kivoja. Olen tykännyt ainakin tämän saman merkin seerumista kovasti, joten uskoisin tämänkin olevan mieluinen.


Soroci (?) merkin sleeping mask tulee pian tarpeeseen, sillä mun Huxleyn yönaamio alkaa hiljalleen loppua. Tää on mulle aivan uusi merkki ja sen puoleen kiva kokeilla. En oikein tiedä mitä tältä odottaa.


First aid beauty:n ultra repair primer oli oikein iloinen yllätys. Tykkään FAB:in tuotteista kovasti ja tämä on tullut tutuksi jo aikaisemmin. Aivan ihana kosteuttava primeri, etenkin tulevaa syksyä ja talvea ajatellen.


Sugar highlighter oli varmaankin yksi mun lemppareista tässä kuussa. Tässä on ihana vaalea shampanjainen sävy ja tämä näyttää aivan upealta poskipäillä. Tykkään kovasti ja kiva kun tuli kerrankin hyvän kokoinen matkakoko, tähän pääsee siveltimellä hyvin käsiksi.


Viimeisenä pussukasta löytyi Tetris häivytyssivellin. Siveltimistä tykkään aina ja tämäkin vaikuttaa ihan pätevältä. Tuo varren tetris kuviointi jäi mun mielestä vähän vaisuksi, se olisi voinut olla selkeämpi.

Mitä mietteitä kesäkuun Ipsysta? :)

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Onpas mielenkiintoisia tuotteita! Tällaiset kauneusboksit ovat aina hauskoja :)

  VastaaPoista
 2. Hupsista taas ihan uusia tuttavuuksia. Täytyy myöntää, että kyllä maailma on täynnä erilaista kosmetiikkaa! Kiitos kivasta esittelystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, jatkuvasti keksitään kaikkea uutta :).

   Poista
 3. Taas oppii uutta. Mutta täytyy sanoa, että muodot ovat aika tarkkaan samoja kuin tetriksessä...Ainakin melkein :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...