maanantai 8. lokakuuta 2018

Netflix suosikit

Hei kaikille ja mukavaa uutta viikkoa! Tämän päivän postaus on hieman erilainen, kuten jo otsikosta voi päätellä. Tänään ei puhuta kosmetiikasta, vaan mun toisesta lempparijutusta eli Netflixistä :D. Mä rakastan sarjojen katselua, mutta nimenomaan Netflixin kautta, koska aikataulut ja mainokset ei vaan oo mun juttu. Oon löytänyt lukemattomia sarjoja, joista olen nauttinut todella paljon ja ajattelinkin, että voisin jakaa näitä mun löytöjä myös teille. Tänään mulla on teille viisi sarjasuositusta ja jos tälläiset postaukset kiinnostaa, teen mielelläni näitä myös myöhemminkin. Kuten sanottu, kahlaan sarjat läpi aika nopeasti. 

Mun makuni sarjojen suhteen ei ehkä ole ihan kaikista jännin, mutta nämä on kaikki sellaisia mistä olen pitänyt viimeaikoina todella paljon. Suurin osa näistä on vähän samaa tyylisuuntaa, paria poikkeusta lukuunottamatta, mutta jos päädyn tekemään vastaavan postauksen vielä myöhemmin, on silloin luvassa vähän eri tyylisiä sarjoja. 

Kuvat: IMDb.com

Outlander on tuorein sarja mitä olen katsonut ja katson parhaillaan, pääsin juuri toisen kauden loppuun ja yksi olisi vielä katsomatta. Tämä on kiistatta mun ykkössuosikki tällä hetkellä. Sarja on äärimmäisen koukuttava ja sellainen, mihin uppoutuu mukaan ihan täysillä. Tämä sarja tulee jopa mun uniin. Jos siis kaipaat sarjaa, jota voi katsoa vaan jakson silloin tällöin toisella silmällä, ei tämä ole se. Tämä vie sun täyden keskittymisen. 

Sarjassa 1950- luvulla elävä nainen matkustaa miehensä kanssa Skotlantiin sodan jälkeen ja matkallaan nainen tempautuu 1700 -luvun Skotlantiin. Sarjassa on seikkailua, romantiikkaa, väkivaltaa ja seksiä, se on siis K-16. Luvassa on upeita maisemia ja mielenkiintoisia juonenkäänteitä. Jos ns. historialliset sarjat kiinnostaa, suosittelen tätä lämmöllä.


Good Witch on lämminhenkinen sarja, joka tuo hyvää mieltä katsojalleen. Hallmark sarjat on mun mielestä olleet lähes aina hyviä ja tämä ei ole poikkeus. Sarjassa ei tapahdu mitään hurjan jännittävää, vaan sarja seuraa pikkukaupungin elämää, mukana on hitunen taikuutta ja tottakai myös romantiikkaa ja huumoria. Tämä on ollut sellainen sarja, jota on ollut kiva käpertyä katsomaan viileinä syysiltoina peiton alle kynttilänvalossa. Tässä ei tarvitse miettiä eikä olla skarppina, nauttia vaan.


When Calls the Heart eli Sydämen kutsumus oli mun viimetalven ykkössuosikki ja nyt olenkin odottanut uutta kautta jo hyvän tovin. Sarja sijoittuu 1900 -luvun alkuun pieneen kaivoskaupunkiin. Päähenkilö Elizabeth muuttaa rikkaasta perheestä ja isosta kaupungistä kylään opettajattareksi ja sarjassa seurataan kyläläisten elämää. Keskiössä on myös kylän komea ratsupoliisi. When Calls the Heart on todellinen hyvänmielen sarja, jota suosittelen lämmöllä, kuuluu mun kaikkien aikojen TOP5 joukkoon. Löysin itse sarjan aikoinaan jonkun blogin Netflix suosituksista, toivottavasti joku teistä ihastuu tähän nyt yhtä kovasti :).


Gran Hotel oli mielenkiintoinen sarja kaikinpuolin. Jälleen historiallinen 1900 -luvun alkuun sijoittuva sarja. Jotenkin mä tykkään kovasti tälläisistä historiallisista sarjoista, mun lemppareihin kuuluu näitä paljon. Gran Hotel sijoittuu Espanjaan ja ohjelma onkin espanjankielinen. Sen tapahtumat sijoittuvat luksushotelliin ja sen omistajaperheeseen ja palveluskuntaan. Sarjassa on paljon juonittelua, jännitystä, murhia, petoksia ja romantiikkaa. Juonenkulku on hyvin mielenkiintoinen ja uusia käänteitä tulee jatkuvasti.


Jane the Virgin on varmasti monelle tuttu sarja, mutta jos et vielä ole tätä katsonut, tee se nyt. Sarja on mun mielestä vähän kuin uudistettu Ruma Betty. Todella koukuttava ja hauskalla tavalla kerrottu sarja tempaa mukaansa heti alusta lähtien. Tästä löytyy kieroilua ja juonenkäänteitä joka lähtöön, sympaattisia hahmoja, inhottavia hahmoja, rakkautta, yllätyksiä ja telenovelameininkiä. Sarja lähtee käyntiin siitä, kun päähenkilö Jane vahingossa keinohedelmöitetään neitsyenä rikkaan hotellinjohtajan siemenillä. Kyllä vaan! Tää kannattaa katsoa.

Oletko jo katsonut näitä sarjoja? Mikä on sun suosikki Netflix sarja?

Love, Mari

26 kommenttia:

  1. Meillä on ehkä vähän erilainen maku sarjojen suhteen xD Itse näistä olen Outlanderista tainnut ensimmäisen jakson katsoa ja se vaikutti kyllä mielenkiintoiselta, mutta jotenkin jäi sitten jatkamatta (muistaakseni taisin sen ensimmäisen jakson kyllä ihan tv:stä katsoa..) - pitää pitää tämä mielessä kun taas Netflixiin vaihdamme, nyt on Viaplay-jakso menossa :)

    Itsekin olen Netflix-suosikkeja listannut blogiin ja voisin kyllä katsoa jos tekisin saman Viaplaystakin vielä joskus, vaikka jonkin verran päällekkäisyyttäkin näiden kahden välillä on..

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/mita-katsoa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo mun makuni saattaa olla aika "yksilöity" :D. Kuulen usein, että mulla on huono maku. Mutta joo, kaikki me tykätään vähän eri jutuista. Täytyy käydä kurkkaamassa toi sun postaus, jos löytyisi jotain uutta seurattavaa.

      Poista
  2. Oijoi.. pitääpä tutustua. Mä en ole vuosiin katsonut telkkarin. Ei oikein ole tullut hyviä ohjelmia tai en töiden vuoksi ole alkanut edes seuraamaan. Sitten kesälomalla "löysin" meillä jo vuosia olleen Netflixin. Wuhuuuu. Oon kattonu jo monta kautta Orange is the new black-sarjaa. Vaan onpa mukava kattoo töllöö.. :D.
    Pitää tutustua näihinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netflix on niin kätevä kun ei tosiaan ole sidottu mihinkään aikatauluihin vaan voi katsoa silloin kun huvittaa :D. Orange is the new black on tosi hyvä sarja myös mun mielestä, kaikki kaudet on katsottu siitäkin :)

      Poista
  3. Jane the Virgin on ainoa näistä jonka olen katsonut, osittain mutta nuo muut ei oikein houkuttele edes. Olen miettinyt kanssa tällaisen listan tekemistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä, olisi kiinnostava nähdä sun suosituksia, jos löytyisi jotain uutta seurattavaa :). Mä kun tykkään hyvin monenlaisista sarjoista, vaikka tähän päätyi aika samaa genreä.

      Poista
  4. Noista ainut tuttu oli Jane the Virgin! Se ainakin on hauskaa aivot narikkaan -viihdettä kun haluaa vaan hautautua sohvalle viltin alle ja olla ajattelematta yhtään mitään :D Varsinkin tälläiselle telenoveloiden rakastajalle, kaikki on just sopivassa määrin överiä ja hölmöä eikä tätä vaan voi katsoa naureskelematta :D Jane the Virgin kyllä poikkeaa paljon mun normaaleista Netflix-suosikeistani, kun yleensä tulee katsottua vaan rikosohjelmia mutta tässä on vaan sitä jotain! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, Jane osaa viihdyttää ja mä rakastan myös tuota telenovela meininkiä :D. Onko sulla suositella jotain rikosohjelmia mitä olet katsonut? :)

      Poista
  5. Mä katon tosi vähän sarjoja, koska mä kyllästyn vaan heti jos ei tapahdu mitään jännittävää :D Toi Good Witch voisi olla sellanen hyvä nukkumaanmeno ohjelma taustalle pyörimään ja When Calls the Heart kuulostaa kyllä kivalta :)

    Mun suosikit viimeiseltä vuoden ajalta on olleet Netflixissä: Sisters, Insatiable ja ranskalainen Alppimaja oli super jännittävä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Good Witch sopii varmasti tuohon tarkoitukseen hyvin, ei vaadi sen suurempaa keskittymistä. :) Mulla on tuo Sisters omalla listalla odottamassa katselua ja Insatiablen katsoin myös ja tykkäsin. Täytyy tutustua tuohon ranskalaiseen Alppimajaan!

      Poista
    2. Suosittelen kyllä vilkaseen outlanderia, se on todella jännittävä sarja!

      Poista
  6. Jane the virgin on ihan huippu :D Yleensä kyllä katon Netflixistä vaan dokkareita ja elokuvia, mutta välillä tämmöset rennot sarjat on ihanaa vaihtelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo niin on, saisi vaan tulla uusi kausi jo :DD

      Poista
  7. Mäkin rakastan noita historiallisia sarjoja! :D Löysin vähän aikaa sitten Outlanderin ja se on tosi hyvä, vaikka alussa olikin aika paljon niitä seksikohtauksia :D Oon nyt ensimmäisen kauden lopussa, joten mulla on onneksi vielä kaks kautta jäljellä! Mä nappaan ehdottomasti näistä sun vinkit talteen ja alan kattomaan seuraavana tota When Calls the Heart, ja Good Witchin pidän myös mielessä. Gran Hotel kuulostaa myös mielenkiintoiselta, jos se palauttais samalla mieleen espanjankielen taitoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ihanaa, löytyy joku joka jakaa mun rakkauden noihin :D. Outlander on niin hyvä <3. Ja nuo seksikohtauksetkin väheni huomattavasti sarjan edetessä. :P Ensimmäinen kausi oli kyllä mun mielestä paras, mutta ei kakkonenkaan huono ollut, tosi koukuttava sarja. Gran Hotel oli mulle tosi kiva kun sai nimenomaan ylläpidettyä sitä espanjankieltä! :)

      Poista
  8. Outlander on ainoa jota olen näistä katsonut, musta edelleen ykköskausi on ylivoimaisesti paras. Toivon että kohta alkaa 4. kausi olisi hyvä, koska kolmoskausi oli mulle vähän pettymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä siitä, että ykköskausi on ollut paras. Oon nyt katsonut kolme jaksoa kolmoskautta ja odotan vaan, että koska se "alkaa" kunnolla, itken joka jaksossa kun ovat erillään :DD

      Poista
  9. Sarjoista 3 olikin mulle jo ennestään tuttuja, Outlanderia tuli katsottua ensin yleltä ja sitten HBO:lta, tuo on kyllä hyvä ja sopii kaikille ikäpolville joilla on vain vähän taikauskoa. Jane The Virgin on ihana hömppäsarja ja tämä Gran Hotel on yksi sydäntäsärkevimmistä TV-sarjoista jonka edessä on tullut vollotettua. Muita hyviä espjalaisia esim. Velvet jolle löytyy netfilxistä nykyään jo jatkoa spinnoffissa Velvet Colleccion! Kannattaa katsoa jos ei ole tuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, törmäsinkin tuohon Velvet sarjaan eilen kun selasin Netflixiä, täytyy lisätä se listalle kun Outlander alkaa kohta loppua :D

      Poista
  10. Outlander on mun ykkös guilty pleasure -sarja! :D Oon katsonut kaikki kaudet useampaan kertaan ja lukenut suurimman osan kirjoista. Oon sarjan myötä rakastunut Skotlannin highlandseihin miljöönä ja tahdon ehdottomasti reissata sinne vielä joku kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu! Oon vielä aika tuore fani, mutta sitäkin suurempi :D. Tilasin eilen kirjasarjan neljä ensimmäistä osaa, koska pakko saada jatkaa ylämailla hengailua kun sarja kohta loppuu :P Ja mulla on myös ihan pakottava tarve päästä näkemään niitä maisemia itsekin! Tänään aamulla just selailin lentoja xD

      Poista
  11. Outlander on kyllä aivan mahtava sarja
    Useaan kertaan katsottu sarja läpi!

    Ite voisin suositella HBO nordicilta semmosta ku the handmaids tale, tosi raaka ja aika brutaaleja juttuja tiedossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihanaa kun löytyy muitakin Outlander faneja! :D Mä oon kanssa hyvää vauhtia katsonut sarjan jo toiseen kertaan läpi, neloskautta odotellessa.

      Täytyypä pitää mielessä toi sarja, nimi kuulostaa tutulta :)

      Poista
  12. There are certainly quite a lot of particulars like that to take into consideration. That could be a nice point to deliver up. I provide the thoughts above as common inspiration however clearly there are questions like the one you convey up where the most important thing can be working in sincere good faith. I don?t know if best practices have emerged around issues like that, however I'm sure that your job is clearly recognized as a good game. Both girls and boys really feel the impact of only a second’s pleasure, for the rest of their lives. online gambling

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...