maanantai 22. lokakuuta 2018

tarte park ave princess

Kivaa maanantaita! Muistatteko vielä kun esittelin syyskuun BoxyLuxen? Boksin mukana tuli mun pitkään himoitsema tarten park ave princess -kasvopaletti ja tänään puhutaan tuosta paletista hieman. Mä tosiaan olen ihan pöhkönä kasvopaletteihin ja niitä on kertynyt jo iso kokoelma. Park ave princess on silti ollut mun ostoslistalla jo pitkään, koska rakastan tartea ja tämähän on ihan hurjan nätti.


Paletti tuntuu kädessä todella laadukkaalta, se on painava ja tukevan tuntuinen, ylellinen. Mun mielestä tän pakkaus on tosi kaunis, kuparikultainen käärmekuosilla varustettu paletti, jonka kanteen on painettu kultaisin kohokirjaimin paletin nimi. Tämä jatkaa hyvin tarten yksittäisen park ave princess aurinkopuuterin jalanjäljillä tyylillisesti.


Paletin sisältä löytyy iso kannen kokoinen laadukas peili ja kuusi puuteria kasvojen muotoiluun. Paletissa on kaksi mattaista korostussävyä, toinen hieman pinkkiin taittava ja toinen keltaisempi. Lisäksi paletista löytyy neljä erisävyistä aurinkopuuteria, joista kaksi on mattasävyjä ja kaksi hieman shimmerisiä. Paletti tuoksuu ihanan suklaiselle ja laadultaan puuterit ovat taattua tartea, pigmenttisiä, pehmeitä ja toimivat kasvoilla erittäin hyvin. 


Nämä häivyttyvät kasvoille todella kauniisti ja sävyvalikoima on mun mielestä onnistunut. Tämä paletti ei tosin sovi kovin monelle ihonsävylle, ihan vaaleat ja tummat ihot eivät tästä saa paljoa irti. Mun iholla nämä toimii kaikki tosi hyvin. Princess cut on täydellinen varjostussävy ja muut toimivat mun ihonsävyllä aurinkopuuterina. Angle on talviaikaan hieman liian lämmin ja tumma, mutta uskon, että kesällä sekin toimii hyvin. Crown on myös aika tumma sävy, mutta kevyesti käytettynä voin sitä käyttää myös nyt syksyllä ja talvella, se kun ei ole ihan niin lämmin sävyltään kuin angle.


Onko tarten kasvomeikit sulle tuttuja? :)

Love, Mari

13 kommenttia:

 1. Tuon paletin ulkonäkö itsessään näyttää jo todella laadukkaalta ja houkuttelevalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi ylellisen näköinen, aivan ihana pakkaus <3

   Poista
 2. Nää sun meikki postaukset on ihan parhaita ja osaat esitellä niitä tosi hyvin. Voisin harkita ostavani ton myös itselleni. Kiva nähdä värit myös iholla. Kiitos vinkeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, olipa ihana kuulla! :) Ja kiva jos innostuit tästä ;)

   Poista
 3. Ihana ulkonäkö ja noi sävyt ois täydelliset mulle! *.*

  VastaaPoista
 4. Tämä on ihan uusi merkki mulle! Näyttää laadukkaalta ja hyvät pigmentit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarte on todella laadukas merkki ja tuotteita löytyy joka lähtöön :)

   Poista
 5. Upea paletti<3 Mä en jotenkin vaan enää osaa oikein käyttää tällasia kasvopaletteja tai tuntuu, että niissä on aina myös sellaisia sävyjä, jotka ei pääse käyttöön :D Suosinkin ehkä sen takia mieluummin ihan yksittäisiä sävyjä varsinkin varjostustuotteiden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jostain syystä rakastan kasvopaletteja :D. Vaikka toi on ihan totta, että aina jää joku sävy käyttämättä. Ei auta, paletit on vaan mun heikkous.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...