maanantai 10. joulukuuta 2018

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 10

Kuva: Hannamaria

Tervetuloa kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin luukkuun numero 10. Ihanaa kun olet täällä! Joulu tekee tuloaan kovaa vauhtia ja kahden viikon päästä vietetäänkin jo jouluaattoa. Mun luukusta paljastuu tänään arvonta, tottakai, koska joululahjat nyt vaan kuuluu asiaan mun mielestä ja tämä arvonta on mun lahjani teille rakkaat lukijat ja uudet tulokkaat. 

Ennen kuin mennään siihen arvontaan, haluan myös vinkata teille mun kolme lempparia joulunpunaista huulituotetta. Punaiset huulet kuuluu mun mielestä jouluun yhtä paljon kuin piparkakut ja lanttulaatikko. Tähän postaukseen kokosin yhteen mun suosikit punaiset kolmesta eri koostumuksesta. Mukana on mattahuulilakka, perinteinen huulipuna ja huulikiilto eli koostumuksista löydät varmasti mieluisan itsellesi. Nämä ovat myös kaikki sellaisia, että halutessasi ehdit ne ostamaan vielä ennen joulua :).

Kai olet jo ehtinyt vilkaista eilisen päivän luukkuun, joka löytyi Strokes of Color -blogista. Niniane esitteli ihania jouluisia kynsilakkoja ja olihan postauksessa myös arvontakin, jos ette vielä siis ole käyneet eilistä luukkua kurkkaamassa, käy nyt ihmeessä! Huomenna luukku aukeaa Huulipunamania -blogissa ja luukussa päästään kurkkaamaan Idsun joulukalenterien ensimmäisiin luukkuihin.


Nyt päästään vihdoin itse asiaan kun kaikki alkulöpinät saatiin pois alta. Mun kolme valintaani täydelliselle joulunpunaiselle huulimeikille tulee tässä. Jeffree Star Velour liquid lipstick sävyssä Wifey, MAC huulipuna sävyssä Ruby Woo ja Anastasia Beverly Hills huulikiilto sävyssä Socialite. Jokainen näistä on omalla tavallaan täydellinen, riippuu siitä mitä huulimeikiltäsi toivot ja haet. Alla kerron hieman näiden ominaisuuksista ja kenelle suosittelen mitäkin. 


Jeffree Star Velour liquid lipstick on sinulle, joka haluat näyttävän, mattaisen ja kestävän huulimeikin. Wifey on näistä kaikista tummin sävy ja tämä taitaa olla mun oma valinta tälle vuodelle. Sävy on niin ihanan rikas ja täyteläinen. Huulilakan hyvä puoli on sen pysyvyys, jos sulla on siis tarvetta pitkäkestoiselle punalle, jota ei tarvitse niin paljoa lisäillä päivän mittaan, suosittelen tätä. Rasvaista ruokaa ei toki tämäkään puna kestä täydellisesti ja sitten päästään siihen huulilakan huonoon puoleen; lisääminen on hankalaa. Kerrostaessa huulilakka saattaa murentua tai tuntua epämukavalta huulilla.


MAC retro matte lipstick on sun valinta, jos haluat melko kestävän huulipunan, jossa on täyteläinen sävy ja mattainen koostumus, mutta jota voi kuitenkin huoletta lisäillä pitkin päivää. Ruby Woo on klassikkosävy ja täydellinen puna jouluun. Se pysyy huulilla todella hyvin ollakseen perinteinen huulipuna ja kuluessaan sitä on helppo lisätä ilman pelkoa paakkuuntumisesta. Lisää pysyvyyttä tälle saat lisäämällä alle rajauksen.


Anastasia Beverly Hills lip gloss sopii sinulle jos etsit kaunista sävyä, mutta kärsit kenties kuivista huulista tai et ole tottunut huulipunien käyttäjä. Huulikiilto tuo kaunista kiiltoa huulille ja näissä ABH kiilloissa on todella hyvä pigmentti. Kuivahuuliset nauttivat varmasti enemmän kiillon kosteuttavasta koostumuksesta kuin mattapunan kuivattavasta. Pysyvyys kiillolla on toki näistä kaikista huonoin, mutta sitä on helppo lisätä päivän mittaan niin halutessaan. Huulikiillon alle voit myös levittää rajauksen tai vaikka huulipunan, jonka päälle haluat hieman kiiltoa. Ison plussan tämä kiilto saa siitä, että se ei tunnu huulilla inhottavan tahmaiselta, vaan nimenomaan hoitavalta ja pehmeältä.Sitten päästään vihdoin siihen arvontaan, jota olette odottaneet. Olen koonnut teille mukavan paketin, josta toivon olevan paljon iloa voittajalleen. Sen voi joko pitää itse omana joululahjanaan tai sen voi jakaa ystäville ja läheisille lahjoiksi, jos itselle ei ole käyttöä. Yritän saada paketin voittajalle hyvissä ajoin ennen joulua, mutta valitettavasti en voi sitä taata posti kun kulkee omia aikojaan. Jos haluat voittaa kuvassa näkyvät tuotteet, lue seuraavat ohjeet huolellisesti!

1. Arvontaan voit osallistua seuraamalla blogiani bloggerissa, bloglovinissa tai facebookissa. Jätä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot mitä kautta seuraat ja millä nimimerkillä.

2. Jätä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite ja suostumus sähköpostiosoitteesi käyttöön arvontaan liittyvässä tiedottamisessa, jotta saan sinuun yhteyden voiton osuessa kohdallesi. Sähköpostiosoitetta ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Jos et halua jättää sähköpostia näkyville, voit osallistua myös lähettämällä tiedot sähköpostilla osoitteeseen: shopaholicloveletters@gmail.com.

3. Vastaa kysymykseen: Mikä postauksen kolmesta huulituotteesta olisi sun valinta?

4. Arvonta päättyy sunnuntaina 16.12 klo 23.59 ja voittajaan olen yhteydessä seuraavan päivän aikana. Sinulla on kaksi päivää aikaa vastata viestiini, tai arvon uuden voittajan.

5. Postitan palkinnon vain Suomeen.

Onnea arvontaan ja ihanaa joulun odotusta kaikille!

Love, Mari

65 kommenttia:

 1. Ruby Woo macilta olisi näistä minun valintani. Ja Bloggerin kautta seuraan. Salli M. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 2. ABH:n huulikiilto on minusta kivoin, koska se on uniikein.

  Seuraan Bloggerin kautta nimellä Yue. Sähköpostiani saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen. yuenkynnet(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 3. MACin Ruby Woo olisi minun valintani. Seuraan bloggerlukijana. Sähköpostiani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.

  vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 4. ABH:n huulikiilto ehdottomasti! Mulla on yksi jo ja ihan paras koostumus.

  Seuraan Bloggerin kautta Tikru nimellä. Sähköpostiani saa käyttää arvonnan tiedotukseen. Tikrumur@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Seuraan bloglovinin ja fb:n kautta. Wifey olisi noista kolmesta suosikkini <3
  betternailday(a)gmail.com, sähköpostiani saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen

  VastaaPoista
 6. Jeffree Star Velour liquid lipstick koska tykkään maalata huuleni vahvasti ja niin että väri kestää pitkään hyvänä. Aloin rehellisesti ihan juuri seuraamaan facebookissa ihan omalla nimelläni Jonna Seppänen , ja jäin lukemaan sisältöä pitkäksi aikaa!
  jonna.seppanen@arolabear.fi

  VastaaPoista
 7. Ja jonna.seppanen@arolabear fi osoitetta saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 8. Ruby Woo.
  Bloggerlukijana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Jeffree Star olisi mun vaihtoehto, ihan vaan sillä että en koskaan ole niitä tuotteita kokeillut.
  Seuraan blogiasi Facebookissa.
  gowiththeflowblogi@outlook.com
  Annan suostumuksen sähköpostiosoitteen käyttöön

  VastaaPoista
 10. Jeffree star. Olen kaverilta joskus kokeillut sitä ja kestää kyllä todella hyvin :) seuraavanakin päivänä vielä oli huulissa :D
  Seuraan blogit.fi kautta
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Bloggerin kautta seurailen ja Ruby Woo on suosikkini. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kiitos tätäkin kautta sinulle ja kaikille kosmebloggareille joulukalenterista! Näitä luukkuja on niin kiva "aukoa". :) Olen vähitellen opetellut käyttämään kirkkaankin punaista huulipunaa ja olen aivan samaa mieltä, että ne kuuluvat kyllä jouluun. Ruby Woo on klassikko, mutta kallistun silti Wifeyn kannalle. Itse tykkään myös tummasta punaisesta ja vahvoissa väreissä itselle tärkeää on erittäin hyvä pysyvyys. Seurailen bloglovinin kautta ja yhteystietojani saa käyttää: msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Anastasia huulikiilto :)
  Facebookin kautta seuraan.
  kaisalind10@hotmail.com
  Yhteystietojani saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 14. Seuraan bloggerissa nim Ansku Hautajärvi. Sähköposti ihmeitaetsimassa@outlook.com ja saa käyttää mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen. Huulipunista tykkäsin eniten Rudy Woosta :)

  VastaaPoista
 15. Varmaankin Ruby Woo vaikkei punaiset huulimeikit ihan omimmalta jutulta tunnukaan :D

  Seurailen bloggerin ja Facebookin kautta ja s-postia saa käyttää mahdollisesta voitosta tiedottamiseen:
  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mac huulipuna :) Seuraan bloggerin kautta.
  Saat ilmoittaa voitosta sähköpostiin.
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Anastasia Beverly Hills lip gloss vaikuttaisi parhaimmalta minulle. Bloggerin kautta seuraan. Sähköpostiani saa käyttää. tiina.lehtonen89@gmail.com

  VastaaPoista
 18. varmaan se olis Ruby Woo,väriä joulun aikaan. hilsan@luukku.com sähköposia saa käyttää

  VastaaPoista
 19. Ihana toi Ruby Woo :3
  Bloggeein kautta mukana.
  Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Macin ruby woo,, seuraan bloggerissa

  nina.sihvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Seuraan bloglovinin kautta. Jos voisin käyttäisin Wifeyta, mut huulet on niin kuivat et pitäis valita huulikiilto. 😄 s_kerola@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Oma valintani olisi varmaan Macin Ruby Woo, aivan ihana punainen ♥ Muutenkin olen lopulta kuitenkin enemmän perinteisten huulipunien ystävä, niin kovasti olen yrittänyt tykästyä nestemäisiin huulipuniin mutta kyllä ne perinteiset vie silti lopulta voiton käytännöllisyytensä puolesta :D
  Seuraan blogiasi bloglovinin kautta :) Ja sähköpostiani saa käyttää mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen:
  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 23. Ruby Woo näyttää kivalta. Eikö tämän kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin yksi idea ollut, että voi löytää uusia seurattavia blogeja? Ei ole kiva, jos vain tiettyä blogia seuraajat voivat osallistua arvontaan. Blogiasi en ole lukenut aikaisemmin, löysin sen joulukalenterin kautta. Toivottavasti pääsen mukaan arvontaan, vaikka en tiennyt blogistasi, enkä siistä syystä sitä ole seurannut.
  S-posti os. voit käyttää palkinnon voittamisen iloittamiseen: Lullukka66@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai myös uudet seuraajat ovat tervetulleita mukaan arvontaan, se oli huonosti muotoiltu tuossa ohjeessa :). Kiva kun osallistuit!

   Poista
  2. Sen verran vielä tarkennan, että jos haluat osallistua arvontaan, tulee sinun liittyä seuraajakseni jossain yllämainitussa paikassa, ennestään ei tarvitse olla :).

   Poista
 24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 26. Mac on valintani, koska on suosikkihuulipunamerkkini. Seuraan bloggerin kautta. Sähköpostini marjoann@suomi24.fi, saa käyttää voitosta tiedottamiseen

  VastaaPoista
 27. Kyllä tää nyt on vaikeaa, kun yritän kommentoida, niin menee koko ajan väärin. Siis Jeffree Star on minun valintani, sillä se on näyttävä. Anneli Kaikkonen on nimeni ja sp.anneli.kaikkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Anastasia huulikiilto <3 Seuraan bloggerissa, nimenä näkyy joko Nenna tai Jenna P (en ole varma miten se näkyy :P) minuhno@gmail.com ja spostia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 29. Macin Ruby Woo ! :)
  Seuraan blogiasi bloggerin kautta, alotin seuraamaan vähän aikaa sitten
  schulzevenla02@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Macin Ruby Woo ehdottomasti. Macin punat loistaviksi todettuja. Facebookin kautta seuraan.
  bullpall@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Jeffree Star tuotetta ois hienoa päästä testaamaan.
  Luen bloggerin kautta allekirjoittaneen nimellä ja annan suostumukseni yhteystietojen käyttämiseen.

  VastaaPoista
 32. Wifey olisi mun valintani. Bloggerin kautta seuraan ja nimikin näkynee tässä :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Minun valintani on Anastasia Beverly Hills.
  Seuraan sinua Bloggerin ja Fb kautta.
  tuulalievonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Ihana arvonta ja ihania punaisia huulipunia <3 Tykkään punaisista huulista simppelin silmämeikin kanssa (pelkät vahvat eyelinerit), mutta mulla on niin ohkaset huulet ja kellertävät hampaat, etten oo juurikaan uskaltautunut käyttämään niitä. Mutta unelmoin Macin Ruby Woosta, oon lukenut siitä paljon hyvää ja sun swatcheissa se on ehdottomasti kaunein :) Seuraan sua Bloglovinin kautta nimellä Tuuli ��ja mahdollisen voiton napsahtaessa kohdilleen saat käyttää sähköpostiosoitetta :) Kivaa joulun odotusta :) tuuli.uusitalo@luukku.com

  VastaaPoista
 35. Jee mikä arvonta! Silmä osui heti Macin huulipunaan eli se on valintani. Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta nimelläni. Yhteystietojani saa käyttää voitosta tiedottamiseen.
  suvi.jalko@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Jeffree Star Velour liquid lipstic. Bloggerin kautta seuraan ja sähköpostiosoitetta saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 37. Anastasia Beverly Hills lip gloss olisi mun valinta :)
  bloggerin kautta mukana. maikinposti8@gmail.com saa käyttää arvonnassa :)

  VastaaPoista
 38. Macin huulipuna :-) seuraan bloggerin kautta, sähköpostiosoitettani saa käyttää arvonnassa. ansode(at)gmail.com

  VastaaPoista
 39. Huulikiilto! Melkein ostin samanlaisen huulikiillon pari viikkoa sitten, mutta juuri ja juuri hillitsin itseni😁
  Seuraan Bloglovinissa nimellä Hanna (ainakin luulen niin,en ole varma miten näkyy sulle)
  Tietojani saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen.
  hhlehikoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Seuraan bloggerissa ihan Lusana. Valinta ois varmaan toi Ruby woo, sävy iskee eniten näistä kolmesta
  Tietojani saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen
  supernatural-93@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Mun valinta olisi Macin Ruby woo. Seuraan bloggerin kautta (Elli V) ja
  tietojani saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen.
  ellividgren02@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Seuraan bloggerissa omalla nimellä! Ja valinta olis tuo jefree starin huulipuna! Sähköpostiosoitetta saa käyttää arvonnasta ilmoittamiseen.
  jennnaaaj98@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Mun valinta noista kolmesta olisi ABH, koska Wifey-sävy ei oikein iske ja omistan yhden JS liquid huulipunan, mutten tykännyt koostumuksesta yhtään, Macin retro matte-koostumus on mun huulille ihan liian kuivattava, joten Anastasia valikoituisi ihan vaan koostumuksen perusteella. JS:n Redrum olis ihanan sävyinen punainen, löytyyköhän sitä puikkopunana hmm en muista... Seuraan mm. Bloggerin kautta. Sähköpostiosoitetta saa käyttää voitosta tiedottamiseen :) krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Seuraan Bloggerissa (Milla K). Valintani olisi MACin Ruby woo, koska sävy näytti kivoimmalta mielestäni. Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvonnasta tiedottamiseen. :)

  mil.kor96@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Ruby Woo olisi legendaarisuutensa vuoksi valintani.
  Seuraan Bloglovinin kautta (Tiltu) ja yhteystietojani saa käyttää mahdollisesta arvontavoitosta tiedottamisee.

  tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

  VastaaPoista
 46. Bloggerin kautta seurailen :)

  Jeffree Starin Wifey multa löytyykin jo (Jeffreen huulipunat on ihan best!), joten olisi kiva päästä testaamaan paljon hehkutettu Macin Ruby Woo. Toisaalta tuollainen kiiltävä puna voisi olla kans mielenkiintoista kokeilla, koska kaikki mun huulipunat mitä tällä hetkellä omistan on mattapunia..

  henriikka.m.venalainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 47. Ruby Woo. Seuraan bloggerissa ja samalla nimellä. Yhteystietojani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 48. Seuraan bloglovinissa (eve868). Jeffree Starin Wifey näyttää ihanimmalta! :)

  Eve_95@windowslive.com

  (Sähköpostiosoitettani saa käyttää mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen.)

  VastaaPoista
 49. Onpa hyvät sävyt! En osallistu arvontaan :)

  VastaaPoista
 50. Seuraan bloglovin kautta ja Mac olisi valinta. Sähköpostiani saa käyttää mahdollisen voiton julkaisuun.

  jahnuska.levo@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Jeffreen Wifey olis mun valintani.
  Seuraan Bloglovinissa nimellä Mint Candy. Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen. tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 52. Jeffree olisi valintani näistä :) seuraan bloggerissa..
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen!
  n-i-n-n-u@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Varmaankin Ruby Woo, tosin punaiset huulet eivät ole ihan mun juttu, mutta saisin kivan lahjan kaverille :) jasmiina.sirvio@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Anastasia Beverly Hills huulikiilto sävyssä Socialite.
  Seuraan Bloggerissa nimimerkillä Mari K.
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvontavoitosta tiedottamiseen.
  pokkaritaivas (a) gmail.com

  VastaaPoista
 55. Punaiset huulet on ihania! Multa löytyy Macil retro matte sävyssä all fired up 😍

  VastaaPoista
 56. Olen tykännyt sinun fb sivusta omalla nimellä Juulia Ronkainen. Pitää kysyä tarkentava kysymys että tarkoittaako se siis seuraamista??

  Valitsisin Jeffreen wifey lakan koska macin puna jo löytyy..
  Sähköpostini on juu.ronkainen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tykkääminen tarkoittaa tässä tapauksessa seuraamista :D

   Poista
 57. Jeffree Star Velour liquid lipstick. Bloggerin kautta seuraan (Henna73)

  Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvontavoitosta tiedottamiseen
  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 58. 1. Seuraan Bloglovinissa, nimimerkki on Katri (moreorlesskatri tai finnlandsnorsk on käyttis)
  2. moreorlesskatri (at) yahoo.com annan suostumukseni sähköpostin käyttöön tiedoittamiseen ja nimen mainitsemiseen blogissa jos voitto osuisi kohdille :)
  3. Valitsisin näistä Anastacia Beverly Hills-huulikiillon!

  VastaaPoista
 59. Mukana arvonnassa, seuraan Bloggerin kautta nimellä Elise H.
  Tuo ABH:n huulikiilto on mieluisin juurikin kosteutensa vuoksi.
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvonnan voitosta tiedottamiseen.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Kuivahuulisena joudun valitsemaan Anastasia Beverly Hills lip glossin, vaikka tuo Mac näyttää ihanalta.
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvontavoitosta tiedottamiseen:
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 61. Valitsisin Jeffrey Starin! :)
  Bloggerin kautta seurailen :)
  Sähköpostia saa käyttää, mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...