maanantai 17. joulukuuta 2018

Marraskuun Ipsy glam bag

Heippa kaikille! Tänään olisi vuorossa kurkistus marraskuun ipsy glam bagiin. Sain pussukan käsiini viime viikolla ja voin nyt jo kertoa, että olin pitkästä aikaa ihan super innoissani tästä. Varsinkin kun vertaa tätä samoihin aikoihin tulleeseen joulukuun Bette boxiin, ei voi kun olla tyytyväinen. Marraskuun teemana oli "Friendsgiving", eli vähän kiitospäivään viitaten.


Marraskuun pussukka oli super suloinen tummansininen keinonahkapussukka, joka on koristeltu mustilla sydämillä. Nämä ipsyn pussit on tosi usein ihania ja niitä onkin kertynyt mun laatikon pohjalle vino pino. Ne on tosi näppäriä mm. matkustukseen, pusseihin saa pakattua paljon kaikkea pientä sälää.


Aloitetaan vaikka näistä, mitkä eivät pussin sisään mahtuneet vaan tulivat ekana vastaan pakettia avatessa. Timeless beauty bar kangasnaamiot ovat mulle uusi tuttavuus, tosi mielelläni näitä testaan. Kangasnaamiot on aina tervetulleita mulle, vaikka nykyään en muista niitä käyttää niin usein kuin haluaisin. Tällä kertaa sain Up in the clouds -naamion, sekä Glam and glow -naamion.


Marraskuun huipputuote oli ehdottomasti tämä täysikokoinen HudaBeauty:n lip strobe huulikiilto, jonka sain sävyssä Enchanting. Oon halunnut kokeilla näitä jo pitkään, nyt siihen tuli mahdollisuus. Ihan mahtavaa saada tälläinen tuote ja vielä täysikokoisena kauneusboksista :).


Pussukasta paljastui myös pikkuruinen purnukka Ciate:n irtopuuteria. Puuterisivellintä en tule ikinä saamaan näin pieneen purnukkaan, mutta tuun käyttämään tämän peiteaineen kiinnittämiseen silmien alla, koska pienen siveltimen saan tähän purkkiin sopimaan. Ciaten meikkituotteet on mulle vielä kohtalaisen vieraita, tosi kiva päästä kokeilemaan!


Toinen mun lemppareista oli theBalmin Mary-Dew Manizer eli nestemäinen highlighter. Tämä oli kädelle swatchatessa ihan mielettömän upea, en malta odottaa, että saan tämän poskille! Käytän tälläisiä nestemäisiä korostustuotteita aika harvoin, joten pieni näytekoko riittää mulla pitkäksi aikaa.


Viimeisenä mun pussukasta löytyi vielä luomivärisivellin, joka vaikuttaa oikein lupaavalta. Tässä on lyhyet, tiiviisti pakatut harjat, joihin luomiväri tarttuu varmasti hyvin ja tällä on helppoa pakata sävyä luomelle. Siveltimiä on aina tosi kiva saada bokseista! 

Mikä oli sun lemppari marraskuun ipsyssa? :)

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Aivan loistava sisältö, en osaisi valita edes suosikkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valittamista, tää oli yksi parhaista ipsyistä :)

   Poista
 2. Mulla nyt kauhea naamio kuume, eli ne kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamiot on ihan parhautta, mä keräilen niitä laatikkoon :D.

   Poista
 3. Tosi hyvä ylläri toi HudaBeauty! Hyvä tuote kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tän pussukan helmi, en olisi ikinä odotanut tuota täysikokoisena :)

   Poista
 4. Maskit vetoaa visuaalisuudellaan vaikken ole koskaan sellaista VIELÄ edes käyttänyt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä hakemassa jouluksi joku ihana hemmotteleva naamio, niistä tulee niin hyvä fiilis :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...