sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Marraskuun roskat

Hei kaikille ja mukavaa sunnuntaita! Tänään me päästään vihdoin käymään läpi marraskuun roskapussia, eli marraskuun aikana tyhjentyneitä kosmetiikkapurnukoita. Yleensä olen pyrkinyt tekemään tämän postauksen aika nopeasti kuun vaihteen jälkeen, mutta tällä kertaa ei mennyt ihan putkeen. Parempi kuitenkin kai myöhään kun ei ollenkaan? Marraskuun roskasaalis jäi aika pieneksi, tyhjiä purkkeja tuli vain 10 ja lisäksi heitin roskiin muutaman vanhentuneen huulituotteen.



K pour Karité repairing conditioner* oli yllättävän mieluisa kokemus, tämä on ehkä yksi mun lemppareista luonnonkosmetiikan hiustuotteista mitä olen kokeillut. Suurimmaksi osaksi miellyttävän tuoksun ansiosta, sillä usein luonnonkosmetiikan ominaistuoksu on sellainen, mikä ei mun nenääni miellytä. Kyseessä on hoitava naamio/hoitoaine hiuksille, jonka käyttö oli ihanan helppoa, vaikutusaika kun on vain noin 10 minuuttia. Käytin tätä lähinnä hoitoaineena, siihen tuote sopi erittäin hyvin. Varsinaisena hiusnaamiona tän hoitoteho ei ollut ihan riittävä.

Marc Anthony Nourishing argan oil conditioner oli super ihana hoitoaine hiuksille! Marc Anthonyn kookossarjaan ihastuin jo aikaisemmin ja nyt tämä argan öljy nousi myös lemppariksi. Mun hiukset ei ole koskaan olleet yhtä pehmeät, kuin mitä ne oli tämän hoitoaineen kanssa. Ihana tuote, jonka ostan ehdottomasti uudestaan.

The Body Shop shower gel mangon tuoksussa oli kiva perus suihkugeeli. Tykkään kovasti TBS:n suihkugeeleistä, mutta mango ei ole mun suosikki tuoksuni. Ei tämä missään nimessä huono tuoksu ollut, mutta sellainen, että ostan ensi kerralla mieluummin jonkin toisen.


Garnier SkinActive micellar cleansing water in oil oli todella tehokas ja miellyttävän tuntuinen misellivesi, joka poisti meikin tehokkaasti eikä kuivattanut ihoa lainkaan. Iso pullo oli myös todella riittoisa ja pitkäkestoinen.

Colosé waterproof eye make up remover pads osoittautui positiiviseksi yllätykseksi. Kävin kesällä siskon kanssa Colosé kutsuilla ja mä oon aina jotenkin tosi epäileväinen tuollaisia kutsuilla myytäviä tuotteita kohtaan. Ostin kuitenkin kohteliaana tämän yhden tuotteen, ja täytyy sanoa, että tää oli ihan toimiva. Ripsiväriä nämä laput ei kuitenkaan poistaneet ihan niin tehokkaasti kuin olisin halunnut, jonkin verran sai hangata. 


LUSH ocean salt face and body scrub* oli oikein toimiva tuote, kuori hyvin ihoa ja sopi vartalolle, sekä kasvoille. Itse suosin tätä kuitenkin vartalolle. Tuoksu ei miellyttänyt, sen vuoksi en aio hankkia tätä uudelleen.

The Body Shop body butter Vanilla pumpkin* oli viime joulun hittituoksu ja vitsit mä tykkäsin tästä kovasti! Vanilla pumpkin teki paluun myös tänä syksynä, uudistuneella pakkauksella. Mä niin toivon, että tämä tulee vielä vakiokokoelmaan. Ihana tuoksu ja ihana koostumus. Tämä oli muuten mukana myös mun ihonhoito pannuprojektissa, joten nyt on taas yksi tuote vähemmän siinä :).


Kävin läpi muun huulituotteita ja löysin neljä kuivunutta/vanhentunutta/loppunutta punaa, jotka lensi roskiin. ColourPopin kolme nestemäistä huulipunaa on kaikki tosi vanhoja ja niiden koostumus oli muuttunut paksuksi ja tönköksi. Ofran Miami Fever huulipuna on myös tosi vanha, tämä on sitä Ofran alkuperäistä pakkausta, joka on muuttunut jo kaksi kertaa tämän jälkeen. Puna oli myös jo lähes loppu, sillä tämä on ollut yksi mun suosikkini.


Purlisse coconut + rice nourishing sheet mask oli ihana  kosteuttava ja rauhoittava kasvoilla, todella miellyttävä käyttää. Tämä oli juuri sopivan kostea, seerumi ei valunut pitkin kasvoja ja kangas pysyi hyvin paikoillaan. Ihanan kookoksen mieto tuoksu oli vaan plussaa.

TonyMoly The green tea watery cream oli nimensä mukaan melko vetistä kasvovoidetta, tuntui ehkä hieman geelimäiselle. Todella miellyttävä levittää kasvoille ja kosteutti hyvin. Voisin kuvitella ostavani tätä täysikokoisen pakkauksen.

Glamglow waterburst on kosteuttava, geelimäinen kosteusvoide kasvoille. Tämä oli sävyltään ihana vaaleansininen ja koostumus oli silkkisen pehmeä iholla. Pienen näytteen perusteella ehdin jo ihastua tähän, aion ostaa täysikokoisen kun seuraavaksi tarvitsen kosteusvoidetta. Tämä jätti ihon raikkaan ja heleän näköiseksi.

*Saatu pr näytteenä

Oletko testannut jotain näistä? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Ei mikään valtavan iso roskamäärä kuitenkaan mutta hyvin on käytetty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei, marraskuussa tuli aika maltillinen kasa jostain syystä. Toki mukana on enemmän isoja juttuja.

      Poista
  2. Toi TBS:n suihkugeeli varmaan niin tavallisen tuoksuinen -helposti löytyy vastaavaa muilta, niin ei ehkä vaan sitten säväyttänyt. Tosi hyvä määrä tuotteita. Marc Anthonyn hoitoaineet oli myös täällä betteboksin tilaajan mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä luulen, että se oli just toi tavallisuus kun ei sitten innostanut, vaikka ihan hyvä tuoksu se kyllä oli.

      Poista
  3. TBS:n Mango on miun suosikki heidän valikoimistaan, Satsuma hyvänä kakkosena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, ei siinä tuoksussa munkaan mielestä mitään vikaa ollut, ei vaan noussut lemppariksi :).

      Poista
  4. Varsin kohtuullisella määrällä olet marraskuusta selvinnyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, vähän harmittikin kun jäi niin pieneksi tässä kuussa :D.

      Poista
  5. Kuulostaa kiinnostavalle tuo Marc Anthonyn Nourishing argan oil conditioner, melkein pitää testata! Omaan karheaan hiuslaatuun kaikenlaiset öljyhoidot on toimineet aina, joten voisin kuvitella myös tämän hoitoaineen olevan aika hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli todella ihana ja tehokas, kannattaa tutustua. Noita löytyy ainakin Kicksistä :).

      Poista
  6. Nyt ei ollut kyllä yhtään sellaista tuotetta, jota olisin itse kokeillut, mutta sainpahan kuitenkin hyviä vinkkejä:) Marc Anthony hoitsikka kuulostaa kiinnostavalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi hoitoaine on huippu! :). Tykkäsin myös merkin kookos sarjasta kovasti <3

      Poista
  7. Joukossa tuttuja vain The Body Shop body butter Vanilla pumpkin - pidin tästä. Hyvin sait pannuprojektia taas toteutettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kun joku pannuprojekti tuote loppuu, tuo ihan oman voittajafiiliksensä siihen loppuneeseen purnukkaan :D. Kyllä on aina ylpeä olo!

      Poista
  8. TBS:n Vanilla Pumpkin sarja on ihana! Sen tuoksu on niin taivaallinen! Onneks on jemmassa vielä suihkugeelejä ja käsivoide ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Mun oli pakko kanssa hamstrata niitä lisää kun tulivat taas myyntiin tänä syksynä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...