torstai 20. joulukuuta 2018

Joulukalenterien luukut 13-18

Moikka! Vitsit miten nopeasti nämä viikot meneee, nyt on taas aika avata joulukalenterien kuusi seuraavaa luukkua ja musta kun tuntuu, että tein edellisen postauksen ihan äsken. No nyt kuitenkin vuorossa mun kalenterien luukut 13-18, eli jäljelle jää vielä yksi kuuden setti, joka nähdään sitten joulun pyhinä tai välipäivinä. Tähän mennessä oon ollut tosi tyytyväinen mun molempiin kalentereihin, katsotaanpa sitten mitä kaikkea luukuista tällä kertaa paljastui.


Lookfantastic

13.12 balanceme Gradual tanning drops tulee varmasti testattua keväämmällä, kun kaipaan iholle taas vähän väriä. Mä oon yleensä aika laiska käyttämään mitään itseruskettavia, mutta katsotaan miten tän kanssa käy.

14.12 Lipstick Queen huulipuna sävyssä Frog prince on jotenkin jännä. Puikossa tämä näyttää tummanvihreältä, swatchatessa sävyä ei irtoa juuri lainkaan. En ole vielä testannut miltä tämä näyttää huulilla, mutta toistaiseksi en oikein ymmärrä tän huulipunan ideaa?

15.12 Sleek Makeup i-Divine luomiväripaletti oli tosi kiva yllätys, vaikka tämä ei omaan käyttöön jääkään. Sleekin paletteja olen joskus aikoinaan käyttänyt ja muistan, että ne oli oikein hyviä paletteja. Tän sävymaailma ei vaan ole sellainen, mikä mua houkuttelisi, joten etsin paletille uuden kodin.


16.12 doucce fierce & fine graphic pen rajaustussi vaikuttaa tosi lupaavalta. Tässä on todella ohut kärki, jolla saa tehtyä tarkkaa rajaa ja sävy on ihan super musta!

17.12 Caudalíe Vinoperfect radiance serum tulee myös kokeiluun, mä rakastan seerumeita ja niitä on aina kiva testailla. Pakkauksessa ei tästä kauheasti sanota mitään, joten oletan tän olevan vaan ihan perinteinen kirkastava kasvoseerumi.

18.12 First Aid Beauty Ultra repair cream tuli jo viime vuoden kalenterissa ja ihastuin siihen silloin hyvin nopeasti. Käytinkin purkin loppuun pikavauhtia lähinnä käsivoiteena ja mm. kuiville kyynerpäille tämä teki tosi hyvää. Sain vähän aikaa sitten jossain boksissa saman voiteen pienessä näytekoossa, jota olen nyt käyttänyt ja sekin alkaa jo vedellä viimeisiään. Kiva saada uusi purkki käyttöön.


Huulipunamania

13.12 Kicks irtopuuteri on mulle uusi tuttavuus, en tosiaan ole Kicksin meikkejä pahemmin testaillut. Kiva päästä kokeilemaan ja vertaamaan tätä muihin irtopuutereihin.

14.12 Lumene CC color correcting primer on myös täysin uusi tuote mulle, ihanaa kun löytyy niin paljon sellaisia juttuja, mitä en ole kokeillut. Primerit kiinnostaa aina ja tämäkin pääsee kokeiluun heti seuraavassa meikissä.

15.12 Briogeo Don't despair, repair! on tullut tutuksi Boxycharmin kautta ja tykkään kovasti sarjan hiustenhoitotuotteista. Tälläiset hiuksiin jätettävät tuotteet on mun lemppareita, sillä ne on niin helppoja ja vaivattomia.


16.12 Kicks alluring curve ripsiväri kuulostaa nimensä puolesta tosi lupaavalta, mun ripset kun on normaalisti piikkisuorat. Näin tästä mainoksen viimeisessä Kicksin lehdessä ja ajattelin silloin, että olisi kiva kokeilla. Nyt siihen tuli mahdollisuus :).

17.12 Himalaya Herbals setti sisältää kuorinnan ja kasvovoiteen. Aprikoosikuorintaa olen yhden tuubin jo käyttänyt ja muistaakseni tykkäsin siitä, tuo voide on mulle uusi juttu ja se jääkin odottelemaan käyttövuoroaan.

18.12 Flow cosmetics mansikkamaito kasvonaamio oli tosi ihana yllätys! Mä rakastan naamioita ja Flow on mulle melko vieras merkki, en ole ehtinyt heidän tuotteitaan testailla. Kyseessä on kuitenkin luonnonkosmetiikkamerkki. Kiva päästä kokeilemaan onko tämä samanlainen kuin se Signe Seebidin vastaava mansikkanaamio.

Mitä teidän kalentereista on löytynyt? :)

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Ihan super kivoja juttuja on tullut! Mulla on itsellä noita Himalaya Herbalsin tuotteita ja ne ovat todella hyviä - varsinkin ne shampoot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa tykännyt niistä shampoista ja näistäkin tuo kuorinta on tuttu ja hyväksi havaittu :)

      Poista
  2. Tuo Sleekin luomiväripaletti oli tosi iloinen yllätys vaikkakin itsekin olisin sen mieluusti ottanut värikkäämpänä - todennäköisesti tulee ilahduttamaan jota kuta muuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, mutta silti mahtavaa kun tuli luomiväripaletti kalenterista :D

      Poista
  3. Kivasti kaikennäköistä. :) Tuo huulipuna on vissiin sellanen et ihon Phn mukaan tulisi sävyä ja ihan punaista/pinkkiä. Ei sammakkohuulia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tota punaa nyt kokeillut tässä ja huomannut saman, mun huulista tulee aika pinkit ton kanssa, mutta sellaisen värjääntyneen oloiset enemmänkin kuin punatut. Vähän kun olisi syönyt mehujäätä :D.

      Poista
  4. Juu niinkuin Satu yllä sanoi niin huulipuna muuttaa huulilla väriään. Oon harkinnut ite ton ostoa, olis kiva testaa miten se toimii.
    Jos kokeilet sitä niin voisitko tehdä mainintaa siitä ränne blogiin ja kuvia??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin toki, täytyy katsoa mihin postaukseen sen saisin laitettua :). Mutta tosiaan, mun huulilla toimii ns. lip stainin tapaan, antaa vähän sävyä.

      Poista
  5. Minulla ei ole tuotejoulukalentereita, sillä suoraan sanottuna kauhistuttaa ajatus 24 muoviin pakatusta tuotteesta. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään on paljon erilaisia vaihtoehtoja, löytyy varmasti myös muovittomia :). Mutta eihän nämä kalenterit toki kaikkia ilahduta, jokaisella meillä on omat juttumme.

      Poista
  6. Kivoja tuotteita! Itselläni oli myös Lookfantasticin kalenteri ja olin kyllä tyytyväinen.

    https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...