torstai 27. joulukuuta 2018

ColourPop x Bretman Rock

ColourPop x Bretman Rock kokoelma julkaistiin jo hyvän aikaa sitten, mutta en ole löytänyt sopivaa koloa näistä postaamiseen. Tänään päätin, että nyt on hyvä aika kertoa teille näistä ihanuuksista, sillä nämä ovat nyt ALESSA ColourPopin nettikaupassa. Kävin vielä tarkistamassa, että kaikki tuotteet ovat saatavilla ainakin toistaiseksi, jopa PR kokoelma, joka yleensä myydään nopeiten loppuun. Mä en ostanut itselleni koko kokoelmaa, vaan nappsin ne kiinnostavimmat eli luomiväripaletit, sekä uutuus vartaloglitterit.

ColourPop Bretman Rock

Täytyy myöntää, että mulla ei ollut aavistustakaan kuka on Bretman Rock ennen tätä kokoelmaa. Vieläkään en ole ihan perillä, mutta ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen Instagram persoona. Siitä huolimatta, nämä tuotteet houkutteli mua kovasti. Ostin itselleni tosiaan kokoelman kaksi pientä luomiväripalettia sekä kaksi ihanaa glitteriä.

ColourPop Bretman Rock

Paletit on nimeltään Lit ja Wet ja nimen kuvastavat hyvin sävymaailmaa. Pakkaukset on hyvin pelkistetyt, kulta ja hopea oahviboksi ja koristeena paletin nimi glitterillä kirjoitettuna. Nämä ovat aika pieniä, noin kämmenen kokoisia ja pitävät sisällään 8 luomiväriä. Todella näppärän kokoisia mun mielestä, nämä mahtuu hyvin meikkipussiin. Vielä kun kannen alta löytyisi peili, olisi nämä täydellisiä myös matkustukseen, mutta ilmeisesti kaikkea ei voi saada.

ColourPop Bretman Rock

Lit paletti pitää sisällään upeita lämpimiä sävyjä, joita minä ja niin monet muut rakastetaan. Tällä paletilla meikkasin muuten myös jouluaattona, sillä nuo kivat punertavat sävyt houkutteli kovasti. Wet paletti puolestaan on täynnä viileitä sävyjä ja etenkin toinen toistaan upeampia sinisiä. Tällä paletilla olen tehnyt meikin jo tänne blogiinkin. 

ColourPopin luomivärien koostumus on mulle aina mieleen, näissä on hyvin pigmenttiä ja työstäminen on helppoa. Hintaansa nähden todella laadukkaita luomivärejä ja peittoavat kyllä monet kalliimmatkin mun mielestä. 

ColourPop Bretman Rock

Uutuustuotteina tässä kokoelmassa julkaistiin Glitterally Obsessed -vartaloglitterit. Nämä on ihan huikean ihania ja olin myyty heti ensi kosketuksella. Kuvitelkaa siis sellainen ihana irtoglitter, joka on ollut tosi trendikäs jo pidemmän aikaa esim. festarimeikeissä. Tämä on samaa tavaraa, mutta sekoitetuna valmiiksi tahmeaan mönjään, jotta ei tarvitse käyttää liimaa tai vaseliinia jne. Tätä sen kuin vaan taputtaa sormella haluttuun paikkaan ja antaa kuivua, ei varmasti liiku mihinkään sen jälkeen! Näitä ei suositella silmämeikkiin, mutta olen itse käyttänyt näitä ulkonurkassa juurikin siinä Wet meikissä minkä tein. Toki kasvoilla myös! 

ColourPop Bretman Rock

Sormella koskettaessa nämä tuntuu ihanan pehmeiltä ja vähän hyytelömäisiltä, tosi jännä tunne! Kokoelmassa julkaistiin nämä kaksi sävyä, mutta sittemmin näitä on tullut paljon lisää erilaisia, valikoimaa löytyy jo tosi kivasti.

ColourPop Bretman Rock

Tykkäätkö sinä käyttää glitteriä meikissä?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Itse käytän glotteriä hyvin vähän. Minulle se on ekologinen juttu. Tosin sambassa välillä tulee olla glitteriä kasvoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa pohtinut tuota glitterin käyttöä ekologisuuden kannalta, mutta kun vanulapulla poistaa ne eikä päästä viemäriin niin ongelma on aika olematon. Käyttö on kuitenkin tosi vähäistä :)

      Poista
  2. En käytä itse glitteriä meikissä, mutta noita sinisiä luomivärjeä voisin mieluusti kokeilla, kun näyttävät niin kivoilta sävyiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo siniset sävyt on aivan upeita ja ihanaa kun tuli vähän erilainen paletti välillä :D

      Poista
  3. En oikeastaan, tykkään kyllä kaikesta kimaltavasta, mutta glitter on sitten jo jotenkin liikaa itsellä omaan makuun. Tykkään kyllä katsella muilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glitter tuntuu jakavan muutenkin paljon mielipiteitä tänäpäivänä. Mä tykkään aina silloin tällöin leikkiä sillä :D

      Poista
  4. Mä katselin noita luomiväripalettaja jo aikaisemmin, mutta päädyin tällöin tilaamaan muuta. Jos olisin nuo glitterit hoksannut niin olisi kyllä saattaneet lähteä tilaukseen.. :D

    VastaaPoista
  5. Upeat värit noissa! Glitterit näyttää houkuttelevilta 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! ColourPop osaa nämä luomivärihommat :D

      Poista
  6. Siis wau mitkä sävyt noissa paleteissa! :O♥ Tämä oli nyt mulle ensimmäinen kerta kun kuulen tällaisista paleteista, täytyypä laittaa nää korvan taakse!

    https://www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua, ColourPop on super edullinen brändi ja tuotteet todella laadukkaita! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...