perjantai 21. joulukuuta 2018

SENJA cosmetics

SENJA on uusi kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka lanseerattiin tänä syksynä. Sain suureksi ilokseni testiin koko SENJA:n tuotesarjan ja tänään pääsen esittelemään nämä teillekin. Olen nyt testaillut tuotteita useampia viikkoja, joten pystyn kertomaan jokaisesta tuotteesta myös omat mielipiteeni. Senjan tuotteet ovat 100% luonnollisia ja niiden ainesosina on käytetty Suomen luonnosta löytyviä marjoja ja yrttejä. Tuotteet ovat myös vegaanisia ja tottakai eläinkokeettomia. Kaikki tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, kotimaisuus näkyy näissä vahvana ja itse arvostan sitä kovasti. Senja tuntuu kuitenkin pyrkivän myös kansainvälisille markkinoille, sillä kotisivuilta tuotteita on mahdollista tilata jokapuolelta maailmaa. Senja tuotteille on myönnetty FI-Natura -sertifikaatti, joka on tunnustus puhtaasta sisällöstä ja luonnonkosmetiikan kriteereiden täyttymisestä.

*Tuotteet saatu pr näytteenä


Senjan lanseerauksen yhteydessä julkaistiin ensin kolme tuotetta, kaksi puhdistustuotetta ja kasvovesi. Nyt sarjasta löytyy myös kaksi erilaista kasvovoidetta, joista molemmat sopivat sekä päivä-, että yökäyttöön. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä kaikkea Senjan valikoimiin myöhemmin tulee, itse toivon ainakin jotain ihanaa seerumia tai öljyä!

Tuotteita voi ostaa Senjan omasta verkkokaupasta, Biodelly verkkokaupasta ja kivijalkaliikkeestä Turussa, House of Organic verkkokaupasta, sekä World of TRE liikkeistä.


Aloitetaan tuotteiden läpikäynti mun suosikeista, eli puhdistustuotteista. Tuotteet on kuvassa vähän hassussa järjestyksessä, mutta puhutaan näistä silti siinä järjestyksessä kun niitä käytetään. Jokaisen pullon yläreunassa on numero helpottamassa, jos vaikka ihon kaksoispuhdistus on vielä vierasta eikä tiedä tuleeko ensin öljy vai vaahto.

Senja Sleek cheek deep cleansing oil on todella miellyttävä puhdistusöljy kasvoille. Öljy sisältää pellavansiemenöljyä ja villiä mustikkaa, sekä puolukkaa. Se on erittäin tehokas mm. meikin puhdistukseen ja kaksoispuhdistuksen ykkösvaiheeseen. Tällä on saanut kasvoilta lähes kaiken meikin pois kertapesulla ja tykkään erityisesti tän koostumuksesta, joka on hoitava, mutta ei liian rasvainen. Tämä sopii myös silmämeikinpoistoon ja onkin ollut siinä hommassa myös erittäin hyvä. Jos mun pitäisi valita sarjasta vain yksi tuote, olisi tämä puhdistusöljy mun valinta.

Senja Cotton cloud cleansing foam on ollut myös todellinen voittaja. Vaahtomaisessa tuotteessa on vaan jotain tosi tyydyttävää, tän käyttö on yksinkertaisesti hauskaa. Olen käyttänyt tätä meikinpoiston kakkosvaiheessa öljyn jälkeen, jolloin tämä viimeistelee puhdistuksen ja jättää kasvot ihanan raikkaiksi. Meikittöminä päivinä olen käyttänyt tätä yksinään. Puhdistusvaahto sisältää luomu koivunmahlaa, villiä mustikkaa, nokkosta ja tupasvillaa. 

Senja Nordic nectar toner essence on hoitovesi kasvoille, joka sisältää marjoja (mm. mustikka, variksenmarja, puolukka), nokkosta ja luomu koivunmahlaa. Tämä on puhdistusrutiinin kolmas vaihe ennen voiteita ja tämä hoitovesi kuuluu myös mun suosikkien joukkoon. Hoitovesi auttaa kasvovoiteita imeytymään ja vahvistaa niiden tehoa, sekä nimensä mukaan hoitaa ihoa jo itsessään. Käytän tätä aamuin illoin ja olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen. Ylipäätään tämä trio on ollut sellainen, jonka käyttöä haluan jatkaa vastaisuudessakin, nämä tuotteet toimivat niin hyvin yhteen.


Sitten päästään niihin kasvojenhoitotuotteisiin, joita lanseerattiin kaksi erilaista. Ennen kuin puhutaan voiteista yhtään enempää, voidaanko hetki ihastella näitä pakkauksia? Nämä on ehkä kauneimmat luonnonkosmetiikkapakkaukset, mitä olen koskaan nähnyt. Revontulista inspiraation saaneet pahvipakkaukset henkivät suomalaisuutta ja pohjoista luontoa, tästä ei enää pakkaus parane. Sävyt on ihan huikean kauniit!


Senja Berry bomb day & night cream (rich) on sarjan täyteläisempi ja hoitavampi kasvovoide. Sen sisältämät antioksidantit auttavat ikääntymisen merkkejä vastaan ja voide lupaa myös kirkastaa ja pehmentää ihoa. Tässä on aika voimakas tuoksu, joka ei ole ihan mun mieleeni, mutta kasvoilla sitä ei enää huomaa. Mun ensikokemus tästä voiteesta ei ollut kovinkaan hyvä, otin voidetta kaksi pumppausta ja kauhistuin kun se ei millään levittynyt kasvoille, pyöri vain valkoisena tahnana ympäri naamaa. Siitä kerrasta opin, että vähän on enemmän ja yksi pumppaus riittää mainiosti koko kasvoille ja kaulalle. Olen käyttänyt tätä yövoiteena ja kun opin niksit tämän käyttöön, olen ollut tyytyväinen. Mun kasvot tuntuvat aamuisin pehmeiltä ja hoidetuilta.

Senja Matte magic day & night cream (light) on sarjan kevyempi kasvovoide, joka jättää iholle mattapinnan. Tämä on yllättäen ollut mun suosikkini näistä voiteista, vaikka en koskaan kuvitellut, että voisin mattavoiteesta pitää niin paljoa. Tämä ei kuitenkaan jätä kasvoja liian mattaisiksi eikä tunnu kiristävältä, vaan kosteuttaa mukavasti ja parasta on se, miten nopeasti tämä imeytyy. Voide on myös sopinut hyvin meikin alle. Voide sisältää ihohuokosia supistavaa siankärsämöä, joka kelpaa kyllä mulle! Sen lisäksi tässä on mm. ihoa tasapainottavaa kuusenkerkkää ja sitä kosteuttavaa koivunmahlaa, joka on löytynyt jo varmaan kaikista aikaisemmistakin tuotteista. Kaikista kuivaihoisimmalle en suosittele tätä voidetta, mutta normaalille ja öljyyntyvälle iholle kylläkin. 

Molempien voiteiden kanssa olen käyttänyt Laveran seerumia, koska ilman seerumia en vaan osaa olla eikä näiden hoitoteho olisi yksistään riittänyt mun tarpeisiini. Molemmat voiteet osoittautuivat toimiviksi ja löysin molemmista hyviä puolia. Kumpikaan ei kuitenkaan ole mun mielestä mitenkään ylivertainen muihin voiteisiin verrattuna, enemmän ihastuin noihin puhdistustuotteisiin. Jään mielenkiinnolla odottelemaan tuleeko näille voiteille kaveriksi joku seerumin tapainen, joka vielä tehostaisi niiden vaikutusta.

Oletko sinä jo kuullut Senja tuotteista?

Love, Mari


16 kommenttia:

  1. Senjasta olen kuullut, mutta omakohtaista kokemusta ei ole. Hyvännäköiset pakkaukset:)
    Senja Sleek cheek deep cleansing oil kuulostaa kiinnostavimmalta. Täytyy painaa mieleen, kun nykyiset öljyjemmat hupenevat.
    Hyvää joulua Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo öljy on näistä kaikista se mun ykkösvalinta, aivan ihana tuote. :) Ihanaa joulua myös sinulle Sari <3:)

      Poista
  2. Tästä sarjasta en ole koskaan kuullut. Täytyypä laittaa mieleen tulevaisuuden varalle :)

    Ihanaa joulunaikaa!

    http://www.niinapaju.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pitää mielessä, mulla on sellainen olo, että Senjasta kuullaan vielä paljon ;)

      Poista
  3. Enpä ole tainnut edes kuulla, näihin pitää joskus tutustua tarkemmin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti, nää oli todella laadukkaan oloisia tuotteita ja mun iho on ollut iloinen. :)

      Poista
  4. Oi vitsi, varmasti hauskaa saada kokainen tuotesarja testiin! Usein kun ne tuotteet kuitenkin toimivat ehkä parhaiten juuri yhdessä toistensa kanssa!

    Ja ei, en ole kuullutkaan aiemmin tästä! Paketit ainakin on tosi kauniita ja tuota puhdistusainetta voisin kokeilla. Kaikki vaahdot on niin hauskoja :p

    - Kiia //
    https://nouw.com/kiiainnanmaa/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, nää tuotteet pääsi ihan eritavalla oikeuksiinsa näin, kun jos olisin testaillut vaan yhtä tuotetta osana normaalia ihonhoitorutiinia :)

      Poista
  5. Täytyypä tutustua näihin paremmin. Oisko tuo vaahto hellävaraisempi tuote, vai lähteekö sillä meikit kunnolla pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kaikki aika hellävaraisia tuotteita eivätkä ainakaan mun ihoa ärsytä. Vaahto poistaa myös meikin hyvin, toki vedenkestävä meikki on aina vähän haasteellisempi ja siihen suosin kaksoispuhdistusta.

      Poista
  6. Oonkin just aatellu ottavani testiin uusia puhdistustuotteita niin taisinpa löytää nyt näistä mitä testaan.

    Mitkä on sun suosikki voiteet ja seerumit. Muutenkin sun ihonhoitorutiinit kiinnostaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnostus heräsi :). Mä voisinkin tehdä ihan oman postauksensa mun ihonhoitorutiinista ja suosikki tuotteista, kiitos ideasta! Tällä hetkellä käytän näitä Senja tuotteita, sekä Bernard Cassiere tuotteita. Aina kun en testaa mitään uutta, palaan mun vanhaan tuttuun rakkauteen eli The Ordinaryyn :D.

      Poista
  7. Näistä oon lukenut niin paljon hyvää ja tää sun postaus vielä vahvisti sen, että näitä tuotteita on pakko päästä itsekin testaamaan! Pakkauksetkin tosiaan on hurjan kauniita näissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämmöllä <3. Mä voisin jo sanoa, että nämä meni mulla kärkisijoille mitä tulee luonnonkosmetiikkaan :D.

      Poista
  8. Mä luulen, että tykkäisin eniten juurikin tuosta puhdistusöljystä sekä hoitonesteestä. Mä oon tosi nirso voiteiden suhteen, ja sellaisten iahnien voiteiden löytyminen on aina välillä kiven takana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama juttu, sitten kun löytyy se huippuihana voide, siitä haluaa pitää kiinni :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...